Kolla vår recension för Swipe-affair! Hur många poäng fick dejtingsajt och vad vi tycker om Swipe-affair efter test!

swipe-affair

Swipe-affair är en ny varumärkes webbplats och blir ständigt mer populär. På den här dejting plattformen för vuxna finns det tusentals användare som alla lockas av sin fantastiska tjänst.

Handla om Swipe-affair

Först ska vi prata om design. Design on swipe-affair är utmärkt och lätt att använda. För mig är detta viktigt när man väljer en dejtingsajt. Och denna dejtingsajt klarade testet med ett stort betyg!

Registrering på online dating dating platform är enkelt, snabbt, i några steg. Efter det måste du bekräfta din e-post och det är det! Om det behövs kan du justera din profil när du går. Att ha full kontroll över din profil gör Swipe affair till en verkligt anonym webbplats!

Efter registrering, varje gång du loggar in på swipe-affair, du kommer in på sidan med alla profiler på dejtingsida. När du går till sökning, på dejtingsajt, du kan lägga till ditt eget intresse, geografiska mål, ålder, hårfärg, … och klicka sedan på “sök” -knappen och hitta din själsfrände!

Tokens

On Swipe-affair är heller ingen medlemsavgift! Det här är bra! Men du måste använda tokens för att skicka ett meddelande. Ibland kan du till och med få gratis tokens, vilket gör det värt att hålla ett öga på bonuskampanjer.

Jag ger dig ett råd: Var tålmodig och aktiv varje dag på swipe affair och du kommer att se. Eller så kan du köpa tokens och njuta av just nu!

Säkerhet

Säkerhetssystem vid swipe-affair är riktigt bra. De använder modern kryptering, som 256-bit SSL / HTTPS, för att säkerställa att all användardata är säker.

Sammanfattning

Swipe-affair är en riktigt unik dejtingsajt, och har en ständigt växande skara användare från Europa. Om du bara vill chatta, flört eller hitta en person för seriöst förhållande, du är på rätt plats! Registrera dig på denna fantastiska dejtingsajt idag och njut!

BedömningMålgruppRegistreringMobil App
⭐⭐⭐⭐⭐Alla!GratisNej

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.