Besök vår blogg och kolla in recension för de mest populära dejting appar! Läs allt och hitta din favorit dejting app! Vi gjorde det åt dig!

Dejting appar Recensioner

Match

dejtingapp

I min recension om dejtingsajter, Match finns på min lista över de fem bästa dejtingsidorna i Sverige. Samma situation är med en dejting app. För det första, för att veta, är denna dejting app för seriösa människor som vill starta ett seriöst förhållande eller vill hitta en själsfrände för resten av ditt liv. Mycket populär dejtingsajt / dejting app i världen och Sverige. Många användare som vill hitta kärlek. Designen är fantastisk med många funktioner. Registrering är gratis med möjlighet att köpa ett premiummedlemskap som är nödvändigt om du vill använda allt på webbplatsen. Många användare är över 30 år.

Min Recension:

Absolut en av de bästa dejting apparna i Sverige för seriösa människor. Minus är lite dyrt medlemskap men betala nu och njut resten av ditt liv!

Om du vill se en fullständig recension av Match.com, klicka här.

Tinder

dejtingapparna

Med Badoo är Tinder också en av de största dejting app / dejtingsida i världen. I Sverige tycker jag att Tinder är mer populär än Badoo. Swipe-funktionen är också populär i denna dejting app. Design är snygg, cool, modern, attraktiv och jag gillar det verkligen. Registrering är gratis med en obligatorisk mobilverifiering. Tillgänglig är också som en dejtingsajt. Efter registrering måste du lägga till en bild, fylla i din profil och det är det. Nu är det dags för swipe! Med en gratis profil kan du använda många funktioner i en dejtingsapp med begränsningar. Om du vill använda obegränsade funktioner måste du betala för Tinder Plus eller Tinder Gold-medlemskap.

Min Recension:

Om du letar efter äventyr, något kort, är du på rätt plats. Tinder är det bästa alternativet för dig! Många unga vuxna väntar på att träffa någon ny! Men om du vill hitta din själsfrände och börja ett seriöst förhållande, Match är det bästa alternativet för dig på mobiltelefonen!

Om du vill se en fullständig recension av Tinder, klicka här.

Om du träffar din själsfrände är det bästa stället att dricka en kaffe med henne Wendelins kaffe!

Badoo

dejting app

Badoo är en av de största dejting appar / dejtingsida i världen med över 300 miljoner användare. I Sverige är det också mycket populärt. Svepfunktionen i en dejting app är mycket känd i världen. Registrering är naturligtvis gratis, men om du vill använda alla funktioner i den här dejtingsappen, du måste betala för det och få ”Badoo-mynt”. Efter registrering måste du verifiera din profil med ett e-postmeddelande och foton. Designen är enkel, cool, lätt att navigera med många funktioner som hjälper dig att hitta din perfekta matchning. Många användare är under 30 år (unga vuxna). Badoo finns också som en dejtingsajt på en stationär dator.

Min Recension:

Jag använde den här dejting app i många år och var mycket nöjd med den. Det enda minus är begränsningen med ett gratis medlemskap. Om du vill njuta av att använda den här dejting app måste du betala för den.

Om du vill se en fullständig recension av Badoo, klicka här.

Viktoria Milan

dating app

Jag har redan skrivit om denna dejtingsajt / dejting app och recension för Viktoria Milan som du kan se här. I min recension testade jag dejtingsida, och nu är det dags att testa dejtingapp!

Registreringen är gratis, snabbt, i några steg. När du har verifierat din profil med e-post måste du lägga till en bild. Ibland lägger du till bilder på grund av ett problem med att kontrollera bilder från admin. Designen och användbarheten för dejting appen är bra, enkel, allt är synligt. Liksom på dejtingsajt finns många funktioner tillgängliga i dejting appen och hjälper dig att hitta en perfekt matchning.

Min recension:

Om du vill se vad jag tycker om Viktoria Milan, kolla in min recension. Dejting appen är fantastisk, tekniskt utmärkt utan problem. I det här avsnittet är det bara viktigt att veta om Viktoria Milan dejting app.

Om du vill se en fullständig recension av Viktoria MIlan, klicka här.

Zoosk

dejting app

Zoosk är en fantastisk världsomspännande dejting app med många användare, särskilt från USA (cirka 20 miljoner användare!). I Sverige är Zoosk inte så populärt som i USA, men i större städer är många aktiva användare.

Registrering är en snabb och enkel process och naturligtvis gratis. I ett registreringsformulär måste du fylla i din personliga information (kön, namn, ålder, …), e-post och postnummer. Fantastiskt säkerhetssystem som blockerar VPN och risken för falska profiler och skräppost är mycket låg.

Zoosk designades för att ge sina medlemmar en enkel och enkel användarupplevelse. Dejting plattformen är lätt att använda att även medlemmar som är nya på nätet dejting har inga problem att använda alla dess funktioner.

Dessa medlemmar använder ofta webbplatsen för att leta efter seriösa dejtingapp och långvariga relationer men om du korrekt fyller din profil och använder funktioner i en dejtingapp, hittar du vad du vill just nu!

Med ett gratis medlemskap kan du skapa en profil, skicka hjärtan, och liknande användare men om du vill ta kontakt med andra användare, du behöver ett premiumkonto och det är inte så dyrt som på andra dejting appar. Låt oss säga genomsnittspriser.

Min recension:

En fantastisk dejting app som inte är dyr och jag gillar den verkligen men det enda problemet är att det inte finns tillräckligt med användare i Sverige (utom mindre städer i Sverige).

Om du vill se en fullständig recension av Zoosk, klicka här.

OkCupid

dejtingappar

OkCupid lanserades 2004 och under ett mycket kort tid listades denna dejting app bland de 10 bästa dejting apparna! Mycket populär i världen (utom i USA). I Sverige är OkCupid inte riktigt populär på grund av ett litet antal användare (utom nya).

Registrering är gratis och enkelt. Om du hoppar över ett steg för att fylla i ett registreringsformulär med din information, Du kan använda din Facebook-profil för att registrera dig i den här dejting appen.

Notera: OkCupid har många manliga användare istället för kvinnliga användare (Förhållande 70:30). Så detta kan vara ett problem för manliga användare och en fantastisk möjlighet för kvinnliga användare eftersom de har ett större val för en match.

OkCupid har en enkel design och de använder också ett “svep” system. Svep åt vänster för nästa och svep åt höger för liknande! När båda människor gillar varandra, då kommer du att vara tillgänglig för att skicka ett meddelande till den här personen.

Med grundläggande medlemskap, du kan skicka ett meddelande, använda grundläggande funktioner och bläddra bland medlemsprofiler. Men om du vill se vem som gillade dig, använd daglig profilökning och skicka ett prioritet meddelande måste du köpa ett premiummedlemskap. Medlemskap är inte dyrt.

Min recension:

För kvinnor är detta det bästa alternativet för mobil dejting online… Men om du är en man, hoppa över och hitta en annan dejting app med fler kvinnliga användare. Och tänk på att det inte finns så många användare från Sverige.

Om du vill se en fullständig recension av OkCupid, klicka här.

Om du vill se en fullständig lista över dejtingsajter, Klicka här!