Dejting appar | Vilken är bästa dejtingapp i Sverige 2023?

Kolla in texten om de populäraste dejtingapparna i Sverige! Läs allt och hitta den bästa dejtingappen för dig! Vi testade allt bara för dig!

Dejting appar Omslagsbild

Idag, i denna situation i världen, flyttade alla sina liv på webben. Alla har vi en smartphone i fickan. Mellan många installerade appar har säkert alla installerat en dejtingapp. Eller kanske dejting appar. Det spelar ingen roll om du är singel eller inte, dessa appar finns där. Det enklaste sättet att träffa någon är direkt med dejting appar. Om du vill hitta din själsfrände, en flickvän, träffa nya vänner eller njuta av kortvariga relationer och sexdejting så kommer du att söka efter en person med liknande intressen via en dejtingapp. På grund av det gjorde jag den här listan för att hjälpa dig och på det enklaste och säkraste sättet att träffa den personen. Låt oss se vilka som är de 10 bästa dejtingapparna i Sverige.

Match

match dejting app

I min recension om dejtingsajter, Match finns på min lista över de fem bästa dejtingsidorna i Sverige. Samma situation är med en dejting app. För det första, för att veta, är denna dejting app för seriösa människor som vill starta ett seriöst förhållande eller vill hitta en själsfrände för resten av ditt liv. Mycket populär dejtingsajt / dejting app i världen och Sverige. Många användare som vill hitta kärlek. Designen är fantastisk med många funktioner. Registrering är gratis med möjlighet att köpa ett premiummedlemskap som är nödvändigt om du vill använda allt på webbplatsen. Många användare är över 30 år.

Min Recension:

Absolut en av de bästa dejting apparna i Sverige för seriösa människor. Minus är lite dyrt medlemskap men betala nu och njut resten av ditt liv!

Om du vill se en fullständig recension av Match.com, klicka här.

EDÖMNING⭐⭐⭐⭐⭐
MÅLGRUPPAlla!
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

Tinder

dejting appar tinder

Med Badoo är Tinder också en av de största dejting app / dejtingsida i världen. I Sverige tycker jag att Tinder är mer populär än Badoo. Swipe-funktionen är också populär i denna dejting app. Design är snygg, cool, modern, attraktiv och jag gillar det verkligen. Registrering är gratis med en obligatorisk mobilverifiering. Tillgänglig är också som en dejtingsajt. Efter registrering måste du lägga till en bild, fylla i din profil och det är det. Nu är det dags för swipe! Med en gratis profil kan du använda många funktioner i en dejtingsapp med begränsningar. Om du vill använda obegränsade funktioner måste du betala för Tinder Plus eller Tinder Gold-medlemskap.

Min Recension:

Om du letar efter äventyr, något kort, är du på rätt plats. Tinder är det bästa alternativet för dig! Många unga vuxna väntar på att träffa någon ny! Men om du vill hitta din själsfrände och börja ett seriöst förhållande, Match är det bästa alternativet för dig på mobiltelefonen!

Om du vill se en fullständig recension av Tinder, klicka här.

EDÖMNING⭐⭐⭐⭐⭐
MÅLGRUPPAlla, främst 18 – 35 år
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

OurTime

ourtime - dejtingapp

I början av min blogg testade jag Ourtime som dejtingsajt och efter några månader laddade jag ner like dating app. Den här dejtingapp finns också på min lista för dejting 50+. Mycket lik Match.com. På Ourtime ligger fokus på den äldre befolkningen. Åldersgränsen för registrering är 45 år. Medelåldern är 55 år. Jag hittade inte hur många användare som är från Sverige men jag såg många onlineanvändare. Huvudsakligen medlemmar letar efter nya vänskaper och seriös dejting. Registrering är givetvis gratis, design och funktionalitet är enkelt och alla kan använda en dejtingapp. Om du vill läsa meddelanden och svara på dem behöver du ett premiummedlemskap. Precis som andra dejting appar finns OurTime även tillgängligt för alla mobilsystem.

Min Recension:

Ourtime är en fantastisk dejtingapp för personer efter 50! På ett enkelt sätt kan du komma i kontakt med andra medlemmar och på det sättet träffa nya människor!

För fullständigt test om Ourtime, kolla in text här!

EDÖMNING⭐⭐⭐⭐⭐
MÅLGRUPP50+
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

Viktoria Milan

Dejtingapp Viktoria MIlan

Mycket populär dejtingsajt och en mycket känd som dejtingapp. Lanserades 2015 och blev under en mycket kort tid väldigt populär. Många användare kommer från Sverige. Victoria Milan är för fördomsfria människor, som är redo att utforska sina gränser och prova nya saker i livet! Vanligtvis är medlemmar gifta eller i relationer och alla vill ha korta relationer. Registrering är gratis med möjlighet till en uppgradering som är nödvändig. En stor skillnad jämfört med andra dejting appar, designen är elegant med ett fantastiskt färgval. Dejtingapp designades om i juni 2021 och sedan dess är användbarheten bättre utan några fördröjningar och påsar. Självklart finns dejtingapp för IOS och Android.

Om du vill läsa en fullständig recension om Victoria Milan, klicka här just nu!

Min Recension:

För alla som är redo att ta en risk och prova nya saker, utforska sexualiteten, är Victoria Milan förstahandsvalet av många dejting appar. Det enda minus är ett ganska dyrt medlemskap. Men ändå värt det!

EDÖMNING⭐⭐⭐⭐✰
MÅLGRUPPGifta
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

Happn

Dejting appar

Happn är en dejtingapp som lanserades 2014. Användare är främst från USA men ett stort antal användare kommer från Sverige. Det är en anledning till att jag lade till Happn på min lista över bästa dejting appar! Dejtingapp vänder sig till alla som letar efter ett seriöst förhållande eller som vill bli kära. Om du letar efter sexdejting eller sexchatt är detta ingen plats för dig. Designen är snygg, användarvänlig, registreringen är gratis med mobilverifiering för att säkerställa att du är en riktig person. Med ett grundläggande konto (gratis) kan du använda många saker. Happn finns även för alla system och dejting appar fungerar utmärkt!

Min Recension:

Happn är ett av mina val om du letar efter något seriöst. Jag kan säga att Happn är som Tinder men för seriös dejting och jag är säker på att det är värt att registrera sig på dejtingappen!

EDÖMNING⭐⭐⭐⭐✰
MÅLGRUPPAlla, Främst 20-35 år
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

Badoo

Badoo dejting app

Badoo är en av de största dejting appar / dejtingsida i världen med över 300 miljoner användare. I Sverige är det också mycket populärt. Svepfunktionen i en dejting app är mycket känd i världen. Registrering är naturligtvis gratis, men om du vill använda alla funktioner i den här dejtingsappen, du måste betala för det och få ”Badoo-mynt”. Efter registrering måste du verifiera din profil med ett e-postmeddelande och foton. Designen är enkel, cool, lätt att navigera med många funktioner som hjälper dig att hitta din perfekta matchning. Många användare är under 30 år (unga vuxna). Badoo finns också som en dejtingsajt på en stationär dator.

Min Recension:

Jag använde den här dejting app i många år och var mycket nöjd med den. Det enda minus är begränsningen med ett gratis medlemskap. Om du vill njuta av att använda den här dejting app måste du betala för den.

Om du vill se en fullständig recension av Badoo, klicka här.

EDÖMNING⭐⭐⭐⭐✰
MÅLGRUPPUnga vuxna
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

50 Plus Match

50 Plus Match - dejtingapp

50 Plus Match är en annan dejting plattform som riktar sig till personer över 50. Finns som dejtingapp och dejtingsajt. Vad du än letar efter så är du på rätt plats. Du kan hitta din själsfrände, bli kär, hitta nya vänner eller njuta av äventyret för en natt! Det enda villkoret är att vara över 50 (åldersgränsen för registrering är 40 år). Jag hittade inte ett exakt antal registrerade användare från Sverige. Registrering är gratis, design och funktionalitet är lätt att använda, utan många funktioner. Om du vill komma i kontakt med andra behöver du ett premiummedlemskap eftersom du som en gratismedlem inte kan läsa mottagna meddelanden. 50 Plus Match är tillgängligt för iOS och Android.

Min Recension:

50 Plus Match är mitt första val för dejting i många dejting appar för den äldre befolkningen. Enkel navigering och fokus på användarnas personlighet istället för på deras bilder är primära saker. Den enda minus är det nödvändiga premiumkontot om du vill komma i kontakt med andra användare!

Om du vill läsa hela recensionen om 50 Plus Match, besök mitt inlägg här!

EDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPP50+
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

Bumble

dejtingappar Bumble

Jag har redan skrivit om Bumble som en enda recension. Mycket lik Tinder på grund av ex. anställd är en grundare. En stor skillnad mellan Bumble och andra dejting appar är att här är fokus på kvinnor. Kvinnor har prioritet och kontrollerar en dejting. Målgruppen är användare från 20 till 35 år som söker seriösa relationer eller träffa nya vänner. Registrering är gratis med obligatorisk verifiering. Premium medlemskap är inte nödvändigt eftersom du kan komma långt med en gratisversion. Designen är snygg och kombinationen av gult och vitt är perfekt. Tillgänglig för IOS och Android. Dejtingappar fungerar perfekt på båda systemen.

Min Recension:

När jag testade Bumble hade jag inte turen och jag matchade inte någon som passar mig. Problemet var antalet användare från Sverige som är lite små. Bumble är en bra app och jag tycker att den är värd att ge en chans! Kanske har du mer tur!

EDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPPUnga vuxna
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

Zoosk

dejtingapp zoosk

Zoosk är en fantastisk världsomspännande dejting app med många användare, särskilt från USA (cirka 20 miljoner användare!). I Sverige är Zoosk inte så populärt som i USA, men i större städer är många aktiva användare.

Registrering är en snabb och enkel process och naturligtvis gratis. I ett registreringsformulär måste du fylla i din personliga information (kön, namn, ålder, …), e-post och postnummer. Fantastiskt säkerhetssystem som blockerar VPN och risken för falska profiler och skräppost är mycket låg.

Zoosk designades för att ge sina medlemmar en enkel och enkel användarupplevelse. Dejting plattformen är lätt att använda att även medlemmar som är nya på nätet dejting har inga problem att använda alla dess funktioner.

Dessa medlemmar använder ofta webbplatsen för att leta efter seriösa dejtingapp och långvariga relationer men om du korrekt fyller din profil och använder funktioner i en dejtingapp, hittar du vad du vill just nu!

Med ett gratis medlemskap kan du skapa en profil, skicka hjärtan, och liknande användare men om du vill ta kontakt med andra användare, du behöver ett premiumkonto och det är inte så dyrt som på andra dejting appar. Låt oss säga genomsnittspriser.

Min recension:

En fantastisk dejting app som inte är dyr och jag gillar den verkligen men det enda problemet är att det inte finns tillräckligt med användare i Sverige (utom mindre städer i Sverige).

Om du vill se en fullständig recension av Zoosk, klicka här.

EDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPPAlla!
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

OkCupid

okcupid dejting app

OkCupid lanserades 2004 och under ett mycket kort tid listades denna dejting app bland de 10 bästa dejting apparna! Mycket populär i världen (utom i USA). I Sverige är OkCupid inte riktigt populär på grund av ett litet antal användare (utom nya).

Registrering är gratis och enkelt. Om du hoppar över ett steg för att fylla i ett registreringsformulär med din information, Du kan använda din Facebook-profil för att registrera dig i den här dejting appen.

Notera: OkCupid har många manliga användare istället för kvinnliga användare (Förhållande 70:30). Så detta kan vara ett problem för manliga användare och en fantastisk möjlighet för kvinnliga användare eftersom de har ett större val för en match.

OkCupid har en enkel design och de använder också ett ”svep” system. Svep åt vänster för nästa och svep åt höger för liknande! När båda människor gillar varandra, då kommer du att vara tillgänglig för att skicka ett meddelande till den här personen.

Med grundläggande medlemskap, du kan skicka ett meddelande, använda grundläggande funktioner och bläddra bland medlemsprofiler. Men om du vill se vem som gillade dig, använd daglig profilökning och skicka ett prioritet meddelande måste du köpa ett premiummedlemskap. Medlemskap är inte dyrt.

Min recension:

För kvinnor är detta det bästa alternativet för mobil dejting online… Men om du är en man, hoppa över och hitta en annan dejting app med fler kvinnliga användare. Och tänk på att det inte finns så många användare från Sverige.

Om du vill se en fullständig recension av OkCupid, klicka här.

EDÖMNING⭐⭐✰✰✰
MÅLGRUPPAlla!
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

Grindr – Bästa dejtingapp för homosexuella män

grindr - LGBT - datingapp

Grindr är en av många populära dejting appar för HBTQ-befolkningen. Lanserades 2009 och har idag över 27 miljoner användare. Ett stort antal användare kommer från Sverige. Användare är främst homosexuella män och transpersoner som letar efter sexdejting, tillfälliga relationer och träffa nya vänner. Ett litet antal användare letar efter något seriöst. Registrering är gratis och till ett billigt pris kan du få ett premium medlemskap och använda alla funktioner. Grindr är tillgängligt för iOS och Android och dejting appar fungerar bra på båda systemen. Designen är stilren och användarvänlig.

EDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPPHBTQ
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

Her – Bästa dejtingapp för lesbiska

Dejting appar för lesbiska

Her är den mest populära lesbiska dejtingapp. Lanserades 2013. Strikt inriktad på lesbisk dejting. Antalet användare från Sverige är mycket litet. Främst kvinnor söker ett seriöst förhållande och djupare kommunikation. Under testet matchade jag med en massa singelkvinnor som letar efter sina själsfränder. Liksom många dejting appar är Her väldigt lik Tinder med design och funktionalitet. Registrering är gratis och krävs verifiering med din Instagram- eller Facebook-profil. Med en gratisversion kan du använda många funktioner med begränsningar (som på Tinder). Om du vill låsa upp obegränsade funktioner måste du betala för ett premium medlemskap. Priset är genomsnittligt. Her är tillgänglig för båda systemen (IOS och Android).

Min Recension:

Under testet kommer jag i kontakt med många fantastiska kvinnor och startade nya vänskapsband. Jag tyckte om att använda många funktioner på Her som andra dejting appar inte har. Kanske, i framtiden, kommer de att göra Her but like straight version. Det kommer bli jättebra! Ett stort minus är det enda mycket lilla antalet användare från Skandinavien.

EDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPPHBTQ
REGISTRERINGGratis
MOBILT SYSTEMBåde

FAQ

Vad finns det för dejting appar?

Det finns många dejtingappar på webben. På min lista kan du hitta flera typer av dejtingappar: för seriös dejting, för personer över 50, för sexdejting, för HBT-befolkningen.

Vilken är den bästa dejting appen?

Den bästa dejtingappen finns inte eftersom endast en dejtingapp inte kan vara bra för alla. På min lista kan du hitta flera typer av dejtingappar som klarat mitt test och jag kan rekommendera dessa appar till dig.

Vilken dejtingapp är mest seriös?

På min lista kan du hitta tre dejtingappar som är för seriös dejting och klarat mitt test.

Vad är bättre än Tinder?

Tinder är en av de mest populära dejtingapparna i världen. Under testa andra dejting appar kan jag rekommendera dig några alternativ som är bra som Tinder.