Handla om

Om du är intresserad kan du läsa på den här sidan varför jag startade den här webbplatsen! Och oslo, du kan läsa något om mig själv!

Så låt oss börja!

Hej mitt namn är Alexandra och jag kommer från Stockholm! Jag startade den här bloggen för att hjälpa dig att hitta din bästa dejtingsajt. Idag, på internet är många förfalskningar och bedrägerier dejtingsajter. Jag älskar teknik, dejting, internet och det här är en fantastisk möjlighet att starta något användbart för alla. I framtiden kommer jag att skriva mer och min blogg kommer att vara mer användbar än nu.

Jag ger mitt bästa för att skriva mycket recensions och ge dig bästa upplevelse om dejtingsajter. Först ska jag kolla de mest populära dejtingsidorna i Sverige. Efter det börjar jag kolla nyare, mindre populära dejtingsajter. Naturligtvis glömde jag inte dejting applikationer.

Om du har några frågor kan du kontakta mig via kontaktformuläret på webbplatsen! 

Det här handlar om mig för tillfället. Jag hoppas att jag hjälper dig och du kommer att njuta av dating!

Kontakt

Jag är väldigt glad för att du besökte min webbplats! Om du har kommentarer eller förslag till min webbplats eller mitt arbete, du kan kontakta mig via min e-post: [email protected] . Jag är här för dig 24/7! Jag är också öppen för samarbete! Ha en bra dag!

Nedan är en lista med webbplatser som är vänner till Dejtingsida blogg:

Emsec

Addesteek.se

blogglista.se Personligt