Zoosk App Recension 2023 | Bättre än Tinder App?

Kolla vår recension för Zoosk! Hur många poäng fick dejting appen och vad tycker vi om Zoosk App efter testning!

dejting-app-zoosk

Hej alla, hur mår du? Ytterligare ett test av intressant dejting app på den svenska marknaden. Efter Tinder och Badoo testade jag Zoosk och skrev i text ner, Jag skrev min erfarenhet och min recension. Så låt oss testa Zoosk!

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPP25-35 år
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla Om Zoosk App

Zoosk är en annan dejting app för dina smartphones (tillgänglig för iOS och Android). Dating app hittad före 14 år, under 2007, och nu är det populärt bland människor som letar efter ett seriöst förhållande. I USA är det mest populärt med cirka 20 miljoner användare. För Sverige hittade jag inte ett antal användare men var under testet cirka 100 – 200 aktiva användare varje dag. Liknande situation med Badoo, den här dejting appen är inte populär i Sverige. Som jag sa, användare som letar efter ett seriöst förhållande och huvudmålgruppen är från 25 till 35 år. Naturligtvis matchade jag människor som letade efter något kort elle sexdating och jag kommer att berätta mer om Zoosk algoritm senare. Könsfördelningen är nära proportionell.

Registrering på Zoosk

Registrering i denna dejting app är gratis, enkelt och du behöver 10 minuter för att uppfylla din profil. Först måste du välja ditt kön och din sexuella läggning. Efter det måste du lägga till ditt födelsedatum, postnummer och e-postadress. Ett bra säkerhetssystem upptäcker VPN eller proxyservrar så antalet falska profiler är väldigt litet. Nästa steg är att verifiera din e-postadress och efter det måste du verifiera din profil med ditt mobilnummer. Extra säkerhetsalternativ på grund av falska profiler. När du har verifierat din profil med ett mobilnummer måste du lägga till en bild av dig själv och det är det. Du är redo att hitta en perfekt matchning!

En viktig sak till – du kan också registrera dig med ett Facebook-konto eller ett Google-konto!

Zoosk design är väldigt smidig och snygg. En kombination av blått och vitt är bra och användbarheten är utmärkt. Användare i alla åldrar använder det utan problem. Jag nämnde för match algoritmer och det är utmärkt. Dejtings Appen registrerar varje match och efter bearbetad information, det ger dig det bästa alternativet för din potentiella matchning!

Sökfunktion

För att hitta din perfekta match har du två alternativ: Carousel and Smart pick.

Carousel – dating app visar din föreslagna profil och du kan svara med ‘kolla upp’, ‘kanske’, eller ‘x’.

Smart Pick – visar matchningar förslag baserat på ditt beteende på webbplatsen – de profiler du visar, dina sökfrågor, de profiler du skickar leenden och hjärtan till,…

Premium medlemskap

Om du inte gillar att spendera pengar på dejting är den här dejting appen inte något för dig. På Zoosk är nästa funktioner gratis: registrering, skicka leenden och hjärtan, få tillgång till sökfunktioner, och se hela profilen. Om du vill skicka meddelanden, se vem som tittade på din profil, och använd chattfunktionen, du måste betala för det. Priset för premium medlemskap på Zoosk är ganska dyrt.

Sammanfattning

Zoosk är en bra dejting app för seriösa människor som inte bor i Sverige. Om du är i USA eller något annat i Europa, Zoosk hjälper dig att hitta din själsfrände! Eftersom vi bor i Sverige, mitt råd är att kolla min lista med de bästa dejting apparna och dejtingsidorna i Sverige och hitta ett alternativ!