Kolla vår recension för Viktoria Milan! Hur många poäng fick dejtingsajt och vad vi tycker om Viktoria Milan efter test!

Viktoria Milan

Som jag sa, Viktoria Milan är en av de mest populära dejtingsajterna i världen med över 7 miljoner användare. I Sverige är detta antal cirka 300 tusen användare. Om du letar efter en flirt, kortvarigt förhållande eller affär är du på rätt plats. Nästan alla människor på webbplatsen är gifta eller bundna som letar efter något nytt, vildt och kinky. Monotoni är ett verkligt problem.

Handla om Viktoria Milan

Låt oss prata om Viktoria Milan. För det första är registreringen gratis, enkelt, i några steg. Du måste ange ditt smeknamn eller namn, förhållandestatus, år, intressen och varifrån du kommer. Därefter måste du bekräfta din e-postadress (du kommer inte in på dejtingsidan om du inte verifierar din e-postadress) och lägg till bilder. Om du inte verifierar e-post på 72 timmar kommer din profil att raderas. Jag gillar verkligen Victoria MIlan design. Efter redesign i april, designen är utmärkt, elegant med enkel navigering och många funktioner och kampanjer. I ett sökområde kan du se nya medlemmar och online och kan ändra område, ålder eller lägga till ett speciellt smeknamn / namn i en sökning.  När du har klickat på fler filter får du många funktioner.

Ser du den här fantastiska bloggen om Svenska kungafamiljen?

Premiummedlemskap och Mobilapplikation

Liksom andra dejtingsajter är ett premiumkonto nödvändigt om du vill använda alla funktioner och verkligen njuta av dejtingsajt. För män, med gratis medlemskap, ser du endast profiler på Victoria Milan och vem får ett meddelande till dig. Men om du vill läsa ett meddelande måste du betala. För kvinnor är premiummedlemskap en gåva från dejtingsida. Och bara för att notera, det är inte billigt.

Ett stort plus för Viktoria Milan är en mobilapplikation. Som en dejtingsajt, applikationen är fantastisk med utmärkt navigering och snygg design. Finns för Android och iOS.

Sammanfattning

I slutet av denna översyn, Jag ville verkligen ge Viktoria Milan fem stjärnor men med den här prislistan kunde jag inte. Allt på Victoria Milan är fantastiskt och jag tycker verkligen om att använda det och jag kommer att fortsätta använda den här dejting plattformen. Om du bara letar efter sex är du på rätt plats!

Uppdatera Juli

Efter nästan ett år från publiceringen av denna recension fick jag många meddelanden med en positiv upplevelse på Viktoria Milan. Medlemspriset är fortfarande dyrt. Bara för att notera det igen. Med en ny information kommer 7% av alla användare från Sverige! Många användare och ny design och gränssnitt räcker för att ge 5 stjärnor till Victoria Milan!

BedömningMålgruppRegistreringMobil App
⭐⭐⭐⭐⭐Gifta PersonerGratisJa

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.