Victoria Milan Recension 2023 | Hitta din hemliga affär här!

Omslagsbild för dejtingsajt Victoria Milan

Victoria Milan är den mest populära dejtingsajten för gifta och personer som vill bryta monotonin i sina relationer. En affärsman från Stockholm hade ett äventyr tacksamt Viktoria Milan. Han delade sin historia med oss. Låt oss se vad som är nytt på dejtingsajten i 2022 och kolla in hans historia. Hur en registrering på VictoriaMilan förändrade hans liv!

För ett tag fick jag ett mejl från en främling. Han skickade mig i posten sin berättelse om hur han hade tur på VictoriaMilan. Han hade en affär med en blond 24-årig tjej! I vårt samtal berättade han för mig alla detaljer och gav mig tillåtelse att publicera den. Den enda begäran var att allt måste vara anonymt. Jag är säker på att jag uppfyllde mitt löfte!

BEDÖMNING⭐⭐⭐⭐✰
MÅLGRUPPSexuella kontakter
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Hur hittade jag ViktoriaMilan?

Jag förväntade mig inte att detta skulle hända. Jag är en medelålders man från Stockholm. Jag har mitt eget företag, bra äktenskap och fantastiska barn. Jag kan säga att mitt liv är en dröm. Jag gifte mig med min gymnasie älskling. Vi har varit tillsammans i över 25 år! Hon är min första flickvän någonsin!

Efter många år började branden i äktenskapet dö ut. Jag jobbar mycket på ett företag och med några dagars mellanrum är jag på affärsresa. Jag spenderar inte mycket tid med min fru. När jag har ledig tid är jag med henne. Vi gör många saker tillsammans – gå ut, laga mat, titta på filmer, serier, tv-program… Men en sak saknas – sex! Vi försökte många gånger ändra på det utan att lyckas…

Rolig gif där en kille pratar om att han inte hade sex på 28 år!

En fredags kväll var jag ledig och vi stannade hemma och tittade på tv. Det var för sent och hon somnade. Jag stannade i ett vardagsrum för att se slutet av filmen. Samtidigt hade jag telefonen i händerna och sökte på Google efter något om gymmet. På en sajten såg jag en banner med en annons för Victoria Milan. Det stod i annonsen – Ha en hemlig affär! Jag var frustrerad över mitt sexliv och det var catchy. Jag klickade på den banderollen och Victoria Milan öppnades.

Hur jag träffade Niki?

Många av mina vänner hade dåliga erfarenheter av dejting appar och pratade alltid om att nätdejting är en bluff! Jag var misstänksam så jag googlade ”ViktoriaMilan” och det fanns en recension av Victoria Milan på din blogg. Jag började läsa en recension och efter några minuter bestämde jag mig för att testa VictoriaMilan själv. Låt oss se vad som kommer att hända!

Jag registrerade mig på VictoriaMilan med min e-postadress, fyllde i min profil och la till ett foto. På sajten finns många vackra tjejer i Stockholm. Efter att ha tillbringat en lång tid på Viktoria Milan fick jag 2 meddelanden. Den första var från en tjej utan bild och den andra var från en fantastisk 24-årig tjej – Niki. Blond, långa ben, stram figur och vackra bruna ögon. Hon ser väldigt fin ut!

Skärmdump där är två olästa meddelanden

Hon är nästan 20 år yngre än mig. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag hade inte så mycket erfarenhet av dating. Det här var en väldigt besvärlig situation. Till slut bestämde jag mig för att svara på meddelande. Första gången efter väldigt lång tid kände jag det. I mitt sinne var ”låt oss se vad som kommer att hända’. Vi började chatta. Hon var trevlig, sensuell och har pappa problem. Vår chatt slutade klockan 05.00 när jag loggar ut från Victoria Milan och somnade.

Skärmdump av hennes profil på Victoria Milan

Skärmdump av hennes profil på VictoriaMilan

Vår första dejt!

Nästa vecka var jag på affärsresa till Italien. Jag var ensam så jag kontaktade Niki igen. Vi pratade när jag har ledig tid. Jag kan säga att vi kopplade ihop. Jag avslutade med ett jobb tidigare i Milano och jag kom tillbaka till Sverige en natt tidigare. Innan jag återvände till Sverige bad jag henne om en dejt och hon tackade ja. Efter min återkomst till Stockholm tog jag ett hotellrum på Grand Hôtel. Mitt rum hade en fantastisk utsikt över Gamla Stan.

Jag hyrde en bil och hämtade henne i något hörn på Magnus Ladulåsgatan på Södermalm. Jag var så uppspelt. Hon såg vacker ut i en svart outfit.

Skärmdump av hennes outfit på date night från Instagram

Hennes bild från den kvällen

Vi gick till min favoritrestaurang i Stockholm för middag – Ekstedt. Bästa maten i Stockholm! Om du inte känner till den här restaurangen kan du hitta mer information på Google. Vi hade en fantastisk tid tillsammans.

Bild på restaurang som jag hittade på Internet

Bild på restaurang som jag hittade på internet

Efter att vi var klara med middagen gick vi en kort stund och fortsatte att prata. Jag var lite nervös och mitt i samtalet bad jag henne följa med till ett hotell. En obehaglig tystnad i 5 – 10 sekunder. Hon skrattade och svarade mig ‘varför inte… men bara en drink till’.

Gif där en person sa till andra "en drink till"

Slut på date night!

Efter att vi kommit till hotellrummet och jag stängt dörren hoppade hon på mig och började kyssa mig. Jag hann inte ta av mig jackan. Jag slängde henne på sängen och det var allt! Jag saknade nätter i mitt äktenskap som denna!

Nästa morgon vaknade jag tidigt och behövde gå till mitt företag. Hon sov fortfarande… Jag beställde rumsservice åt henne och lämnade ett meddelande. Min fantastiska natt var över för nu. Vi pratade senare och gjorde en överenskommelse om att hålla vårt förhållande hemligt. När jag har tid för henne. Från den natten är mitt liv uppfyllt till fullo! Jag njuter av hennes ungdom och hon gillar min erfarenhet och mognad! Registrering på Victoria Milan är värt det!

Handla om Victoria Milan

Victoria Milan lanserades 2010 och efter 12 år på webben är denna sajt en av de mest populära i sin kategori med nästan 9 miljoner användare. I Sverige är det cirka 300 tusen användare. Användare kommer främst från de större städerna men du kan också hitta någon i mindre städer.

Åldersgruppen för registrerade användare är från 30 till 50-60 år. Medlemmar är främst äldre, men du kan även hitta yngre people. Detta är normalt för dejting plattformar på grund av målgruppen.

Denna dejtingsajt är till för alla som letar efter en flirt, sexchatt, sexdejting eller affär. Nästan alla människor på sidan är gifta eller i relationer och letar efter något nytt, vilt och kinky. Det finns inga tabun och för dem alla är monotoni ett verkligt problem.

Jag registrerade mig på Viktoria Milan för några år sedan och jag tillbringade det mesta av min tid här! Alla som glömt dating i sitt liv, VictoriaMilan är en bra sajten att börja om igen! Det är därför jag delade information om denna sajt med dig!

Registrering

Registrering på VictoriaMilan är gratis, enkelt, i några få steg. Det första steget är att lägga till i rutor ditt smeknamn eller namn, e-postadress, lösenord och ditt födelsedatum. I ett andra steg måste du svara på frågan ”Vad tänder du på?”. Det tredje steget är att säga mer om dig (din längd, vikt, kroppstyp, ögonfärg, hår och relationsstatus). Det sista steget är att svara på frågan ’var kommer du ifrån?’. När du är klar med det måste du bekräfta din e-postadress (du kommer inte in på dejtingsidan om du inte verifiera din e-postadress) och lägg till bilder i slutet. Det är allt. Du är registrerad på Viktoria Milan.

Design

Den gamla designen var snygg, elegant och lätt att använda. Retro kan jag säga. Efter om re-designen i juni 2021 förändrades allt. Victoria Milan fick en ny, modern design med en gammal palett av färger, ett fantastiskt gränssnitt lätt att använda, och fler funktioner än tidigare. Med den här designen nu är Viktoria Milan redo att stanna i första hand väldigt länge.

Hur man justerar profil på dejtingsajt

När du har registrerat dig och lagt till en bild måste du uppfylla din profil. Detta är inte nödvändigt men om du vill ha en bättre chans till en match rekommenderade jag att du gör det. Du kan lägga till utseende (ögonfärg, hår, din längd och vikt, typ av kropp, har du skägg, ditt utseende, bästa egenskap och har du en tatuering eller piercing), bakgrund och livsstil (ditt jobb, din lön, relationsstatus, utbildning, sexlust, sexuell läggning, röker eller dricker du, occupation och hur många språk du talar), din personlighet, vad söker du och beskrivning.

Du är redo att dejta efter att du har uppfyllt din profil!

Funktioner

På Victoria Milan finns många funktioner tillgängliga. På de kommande raderna kommer jag att förklara alla funktioner:

Funktioner För Sökning

Grundläggande funktioner där du kan välja din typ av tjej (hår, ögon, figur, längd, vikt, …) åldrar och varifrån de kommer.

Specialfunktioner som onlinestatus och nya profiler.

Verktyg för oskärpa

Underbart verktyg! Om du använder det här verktyget på din bild förblir du anonym! När du har en flickvän, fästman eller en fru måste du vara diskret. Du kan också lägga till dina bilder i ett privat album och tillgång till ditt album har bara du och medlem som får en nyckel till ett album av dig!

Gåva

Hos Viktoria Milan kan du skicka virtuella presenter till andra medlemmar. Gåvor betalas med mynt.

Panikknapp

Detta är den lilla ”PANIC”-knappen som finns längst ner till höger på webbplatsen. Klicka på den och du kommer att omdirigeras till en annan sajten – en säker webbplats som eliminerar misstankar. När vi testade panikknappen omdirigerades vi till YouTube. Mitt råd är att logga ut varje gång efter att du är klar med att använda Victoria Milan.

Om du köper ett premiummedlemskap får du en gratis profil boost!

För det är viktigt att uppfylla din profil eftersom algoritmen kommer att pusha din profil mer än andra.

Mobil-app

Victoria Milan finns som mobilapplikation för Android och IOS. Jag testade dejting appen på båda mobilsystemen och jag hade inga problem. Allt fungerar snabbt, utmärkt utan fördröjningar och buggar.

På App store fick 2,6 betyg och på Play store fick 2,7.

Premium konto

Ett stort minus på Victoria Milan. Om du vill skicka och läsa meddelanden, se vem som gillade dig, se vem som besökte dig, behöver du premiummedlemskap och dess kostnad. Gratis kan du bara bläddra bland profiler. Eftersom detta är en premium dejtingsajt är priset för premiummedlemskap så dyrt. Det enda plusset här är den gratis profil boost som du får när du betalar.

Du har tre typer av planer för premiummedlemskap. 3, 6 och 12 månader. Plan för 12 månader är dyrast men när du delar upp det priset med 12 är priset för en månad nästan dubbelt billigare än ordinarie pris.

För kvinnor är premiummedlemskap en gåva från en dejtingsajt.

FAKE PROFILER PÅ VIKTORIA MILAN

Jag vill uppmärksamma dig på detta problem på Victoria Milan. Få av mina vänner har problem med falska profiler. Dessa profiler försökte lura dem. Det var därför jag skrev en blogg om falska dejtingsajter och jag rekommenderar starkt att läsa det inlägget.

Sammanfattning

År 2022 är min erfarenhet och min åsikt densamma. Victoria Milan är en fantastisk dejtingsajt med många funktioner, många medlemmar, och en ny fantastisk, modern design som ger en speciell upplevelse när du använder denna dejtingsajt. Dejting Appen fungerar perfekt. Premium medlemskap är fortfarande väldigt dyrt och det är ett stort minus och anledningen till att jag gav det här betyget. Om du letar efter något vid sidan av är det här rätt plats för dig!

Om du vill ha ett billigare alternativ till Viktoria Milan så rekommenderade jag dig att kolla min sexdating lista och hitta den bästa alternativa dejtingsidan för dig!