Tinder ultimata guide 2023 | Hur får man framgång på Tinder?!

Tinder - omslagsfoto

Om du vill veta allt om Tinder – så är du på rätt post! Jag kan kalla den här posten ”Den ultimata guiden till framgång på Tinder som fungerar 100%”! Första delen av texten är en berättelse om Mikael som matchade med en person som han aldrig borde träffa på internet, andra delen är en testrecension av dejtingappen, och tredje, sista delen av texten är hur du får en perfekt profil på Tinder som kommer att ha 100% framgång. Kolla in innehållsförteckningen och börja din resa mot de perfekta matchningarna! Lycka till!

BEDÖMNING⭐⭐⭐⭐⭐
MÅLGRUPPunder 30 år
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Förbjuden Tinder match

Mikael var en 25-årig kille som arbetade på en marknadsföringsbyrå. Han var alltid upptagen och hade inte så mycket tid under dagen att träffa nya tjejer. Dessutom hade han en avslappnad livsstil och ville inte ha en allvarlig relation. Så han bestämde sig för att använda datingappar som ett enkelt sätt att träffa nya människor. En dag, när han bläddrade igenom sina matchningar på Tinder, stötte han på en tjej som hette Sofy. Han kunde inte minnas när han gillade henne, men han blev fascinerad av hennes profilbild – en spegelselfie med en sexig tattoo på benet. Också viktigt att notera – hennes kropp var fantastisk. Hon var så het!

Profil på Tinder från Sofy

Som han tittade mer på bilden, kände han plötsligt igen tatueringen. Han blev chockad när han insåg att Sofy var flickvännen Sofia till en av hans bästa vänner. Han kunde inte tro att han oavsiktligt hade matchat med henne på Tinder. Han kände sig ledsen för hans vän och var osäker på vad han skulle göra härnäst.

Gif där killen sa - 'vad? Nej!'

Mikael beslutade sig för att fråga Sofy om en ansiktsbild, men hon ville inte berätta det för honom. Därefter berättade han för henne att han visste vem hon var och frågade henne varför hon gjorde så. Fuska med hans bästa vän. Hon ville inte erkänna vem hon var… Efter en kort diskussion insåg han att det var bäst att unmatched henne och gå vidare. Kanske var han fel.

Gif var sa killen - "vad som helst"

Oväntat meddelande!

Efter några timmar fick Mikael ett meddelande på Instagram från Sofia, pojkvännens flickvän. Hon erkände att hon var matchningen på Tinder och bad honom att inte berätta för sin pojkvän och hans bästa vän.

Skärmdump av chatten mellan Mikael och Sofia

Mikael blev förvånad av hennes meddelande och kunde inte tro att hon hade nått ut till honom.

Han ställde henne många frågor om varför hon använde Tinder, om hon hade varit otrogen mot sin pojkvän och varför hon inte var nöjd med sin relation. Sofia berättade för honom att hon behövde mer spänning i sitt sexuella liv och att hennes pojkvän inte kunde tillfredsställa hennes behov. Mikael blev förvånad av hennes ärlighet, men han visste inte vad han skulle svara.

Skärmdump av chatten där de pratade om hennes förhållande

Mikael hade alltid känt en stark sexuell spänning när det gällde henne, på grund av sättet hon tittade på honom och talade med honom. Han märkte det, men försökte glömma bort det. Han respekterade brokoden. Hon var ju bästa vänens flickvän.

Barney Stinson gif
Populära ”Bro Code” från tv-serien ”How I met your mother”

Men, det här var en möjlighet att ta reda på vad som händer och han tog tillfället i akt. Han frågade henne om det och hon sa att hon känner mer än bara en vän. Hon tycker att Mikael är så attraktiv, vacker och mycket maskulin man.

Chatta där Mikael frågade Sofia om hennes känslor

Mikael blev chockad. Han förväntade sig aldrig detta från Sofia. Han hade känslor för henne också, men han agerade aldrig på dem eftersom hon är hans bästa väns flickvän. Han visste inte vad han skulle göra. Han ville inte skada sin bästa vän eller skada deras förhållande, men samtidigt kunde han inte ignorera de känslor han hade för Sofia.

De började prata mer och lära känna varandra bättre. Mikael insåg att Sofia inte var lycklig i sitt förhållande och att hon kände sig obefriedd i sovrummet. Han insåg att han kunde tillfredsställa hennes behov på ett sätt som hennes pojkvän inte kunde.

Chatta där Mikael bad Sofia gå ut

Vänner med fördelar

Nästa dag träffades de efter hans jobb vid en busshållplats i Kungsträdgården. När de träffades var de nervösa med leenden på ansiktena. Den sexuella spänningen mellan dem var påtaglig. De gick till Takparken på Sveavägen. Eftersom det var tidig kväll var utsikten fantastisk! Solnedgången över Stockholm är imponerande.

Under tiden på takbaren var Sofia mycket tvetydig, rörde honom flera gånger över hela kroppen och hon såg på honom pervers. Mikael kunde inte kontrollera sig och frågade mycket nervöst om de skulle gå till hans lägenhet. På ett ögonblick svarade hon ”självklart!”. De steg in i en taxi. Under färden hade handlingen redan börjat. När de till slut kom till hans lägenhet, började natten. Föreställ er vad som hände under hela natten!

Kille chockad gif

Till sist började de en hemlig relation, som de höll dold från hans bästa vän. De visste båda att det var riskabelt och att deras handlingar skulle kunna ha allvarliga konsekvenser, men de kunde inte motstå de känslor de hade för varandra. De levde i ögonblicket och njöt av varje sekund de hade tillsammans, alltid medvetna om den potentiella konsekvensen.

Handla om Tinder app

Tinder är en dejtingapp som lanserades 2012. Det är nu en av de mest populära dejtingapparna i världen, med miljontals användare över hela världen. Samma situation gäller i Sverige med över 35 000 användare online dagligen. Dejtingapp är designad som en plattform för användare att ansluta med andra som delar liknande intressen och mål och att underlätta dejting och relationer.

Total användarupplevelse

Totalt är användarupplevelsen på Tinder ganska positiv. Dejtingappen är enkel att använda och navigera, och gränssnittet är rent och visuellt tilltalande. Medlemmar har möjlighet att enkelt svepa igenom potential matchningar och ansluta till de de är intresserade av. Dejtingapp erbjuder också en rad funktioner, som möjligheten att skicka meddelanden, Super Likes och till och med premiumfunktioner för de som vill förbättra sin upplevelse ytterligare.

Registrering

Registrering på Tinder app är snabb och enkel. Användare kan registrera sig med hjälp av sitt Facebook-konto eller sitt telefonnummer, och appen kommer att importera deras grundläggande information och profilbilder. Därefter kan medlemmar lägga till mer information till sin profil, såsom sin bio och intressen, för att hjälpa till att göra sin profil mer attraktiv för andra.

Målgrupp / medlemsstruktur

Tinder har en mångsidig medlemsstruktur, med användare som varierar i ålder, plats och intressen. Dejtingappen är mer populär bland yngre än äldre användare och används för en mängd olika syften, såsom sexdating, sexchatt, allvarliga relationer och till och med vänskap. Över 50% av användarna är millennials och generation Z.

Profilkvalitet

Kvaliteten på profiler på Tinder varierar, men i allmänhet är profilerna välrunda och ger tillräcklig information för att användare ska få en bra uppfattning om vem personen är och vad de söker. Vissa användare tar sig tid att fylla ut sin profil med detaljerad information och högkvalitativa bilder, medan andra bara kan inkludera minimal information. Profilkvaliteten spelar den största rollen i online dating. Om du inte har fyllt ut, unik och tilltalande profil, ju mindre chans har du för framgång på den här dejtingappen.

Kvalitet på matchningar

Kvaliteten på matchningar på Tinder kan variera kraftigt. Dejtingappen använder en smart algoritm för att matcha medlemmar baserat på deras intressen, plats och andra faktorer, men det är till slut upp till användarna att avgöra om de är kompatibla eller inte. Vissa medlemmar rapporterar högkvalitativa matchningar och framgångsrika relationer, medan andra kan ha en mindre positiv upplevelse.

Framgångsgrad

Framgångsgraden för Tinder kan också variera kraftigt. Vissa användare har hittat långvariga relationer och till och med äktenskap genom appen, medan andra bara kan använda den för casual dating och hookups. Appens framgång beror till slut på den enskilda medlemmen och deras egna personliga preferenser och mål.

Kontakt

Att göra kontakt på dejtingapp är lätt. Om två medlemmar gillar varandra är de en match och kan börja chatta inom dejtingappen. Användare kan också skicka meddelanden, använda Tinder SuperLike för att visa sitt intresse och till och med uppgradera till ett premiumkonto för ytterligare funktioner.

Funktioner

Dejting app erbjuder en rad funktioner för att förbättra användarupplevelsen. Utöver svepning och meddelanden erbjuder dejtingappen också Super Likes, som tillåter användare att visa extra intresse för någon de gillar. Andra funktioner är: Ångra, Passport, Boost, Super Boost, Top Picks och Läsbevis.

Tinder SuperLike

 Tinder Super Likes tillåter medlemmar att visa extra intresse för någon de gillar genom att skicka en SuperLike. Detta gör att mottagaren vet att de sticker ut från mängden och kan hjälpa till att öka chanserna för en match.

Tinder Premium

Tinder erbjuder premiumfunktioner, inklusive Plus, Gold och Platinum version, som erbjuder extra fördelar som obegränsade svep, möjligheten att se vem som gillar dig och många andra saker beroende på typen av premiummedlemskap.

Omslagsbild för Tinder Premium

Tinder Gratis Version

Den gratis versionen av Tinder är ett bra sätt för medlemmar att komma igång på appen och prova dess grundläggande funktioner utan att behöva betala något. Med den gratis versionen kan användare skapa en profil, svepa på andra profiler och skicka meddelanden till matchningar. Gratisversionen av dejtingapp har dock vissa begränsningar jämfört med sin premiumversion, som begränsade dagliga svep och begränsad tillgång till vissa funktioner som möjligheten att se vem som gillade din profil. Trots dessa begränsningar är den gratis versionen av Tinder fortfarande ett bra alternativ för användare som är nya på appen och vill se om den är rätt för dem. Med lite tålamod och ansträngning är det möjligt att göra meningsfulla kopplingar och hitta matchningar på den gratis versionen av Tinder.

Tinder Plus

Tinder Plus är en premiumversion av dejtingappen som erbjuder extra funktioner, såsom obegränsade svep, möjligheten att se vem som gillar dig och mer. Denna premiumversion erbjuder också möjligheten att ändra din plats för att få matchningar var som helst i världen.

Tinder Gold

Tinder Gold är en premiumversion av appen som erbjuder alla funktioner i Tinder Plus, samt möjligheten att se vem som redan har gillat dig. Denna funktion är särskilt användbar för användare som vill utnyttja sin tid på dejtingapp och få fler matchningar.

Tinder Platinum

Tinder Platinum är en högklassig version av den premiumtjänsten som erbjuder ännu avancerade funktioner, såsom möjligheten att se vem som redan har gillat dig, och en Boost-funktion som sätter din profil överst på sveplistan i 30 minuter.

Tinder Pris

Vid nästa tabell kan du se priset för varje premiumfunktion:

Tinder Plus

VaraktighetTotaltPris/mån
1 månader245 kr245 kr
6 månader739 kr123 kr
12 månader995 kr83 kr

Tinder Gold

VaraktighetTotaltPris/mån
1 månader369 kr369 kr
6 månader1,095 kr182 kr
12 månader1,479 kr123 kr

Tinder Platinum

VaraktighetTotaltPris/mån
1 månader489 kr489 kr
6 månader1,479 kr246 kr
12 månader1,849 kr154 kr

Mobil app

Tinder finns tillgängligt på både iOS och Android-enheter, och mobilappen är välutformad och lätt att använda. Appen uppdateras regelbundet för att fixa buggar och förbättra prestandan, och användare kan förvänta sig en smidig och sömlös upplevelse. Dessutom är Tinder tillgänglig som datingsajt och fungerar likadant som på smarttelefonen – fantastiskt!

Kundtjänst

Dejtingapp har en dedikerad kundtjänstgrupp som är tillgänglig för att hjälpa med eventuella frågor eller oro. Medlemmar kan kontakta teamet via appen eller på hemsidan, och de kan förvänta sig snabb och hjälpsam stöd.

Tinder Swindler

Som med alla online dejtingplattformar finns det alltid risken för att stöta på bedragare på Tinder. Det är viktigt att användare är uppmärksamma och rapporterar all misstänkt aktivitet till kundtjänstteamet. För att undvika bedrägerier bör användare vara försiktiga när de delar personlig information och aldrig skicka pengar till någon de inte har träffat personligen. Den mest populära bedrägeriet på Tinder kallas ”Tinder Swindler”. Om du vill veta mer om detta bedrägeri kan du se Netflix-dokumentären! Mitt förslag är att titta på filmen!

Sammanfattning

Tinder är en fantastisk dejting app och en av de bästa delarna är många användare från Sverige och tillgängliga funktioner och funktioner utan dyra priser. Naturligtvis är detta begränsat men du kan fortfarande ha en bra tid med denna dejtingsapp. Det är också bra den här verifieringsprocessen eftersom jag inte fångade falska profiler av bedragare medan jag testade appen. Premiumpaket på Tinder är riktigt dyra men det är bara nödvändigt om du vill leta efter ditt datum hela dagen och natten. För unga vuxna och människor som vill ha något kort är detta min rekommendation! För andra finns en lista över dejting appar och dejtingsajter.

Tinder tips – Hur skapar man en perfekt Tinder profil?!

För att få ut mesta möjliga av Tinder är det viktigt att ha en välrundad och tilltalande profil. Här är några tips för att skapa den perfekta profilen.

Profilbild

Profilbilden är en av de viktigaste elementen i din Tinder-profil. Det är viktigt att välja en högkvalitativ bild som exakt representerar dig och undvik att använda bilder som är vilseledande eller gamla. En klar och välbelyst profilbild kan hjälpa till att öka chanserna för att få en match. Det är också nödvändigt att notera när du väljer bilder för din Tinder-profil: försök att undvika selfie-bilder, alltid le (dela positiva vibbar), bilder med djur (djur är en magnet för tjejer) och lägg till gruppbilder (på det sättet visar du att du är en social person och gillar människor).

Tinder Bio

Bio är en annan viktig del av din profil. Här kan du lägga till lite information om dig själv och vad du söker. Det är viktigt att hålla bio kort och sweet, och att använda humor eller kreativitet för att sticka ut från mängden.

 • Var lekfull och humoristisk: Skriv något som får människor att le och känna sig bra. Dela en rolig anekdot, berätta en skämt eller gör en rolig kommentar.
 • Dela dina passioner: Nämna dina hobbies, intressen och vad du är passionerad om. Människor dras till de som är passionerade och har mycket energi.
 • Var öppen och ärlig: Dela lite om dig själv, vad du söker och vad du hoppas på att få ut av appen. Detta kan hjälpa medlemmar att ansluta med dig på ett djupare plan.
 • Visa din personlighet: Skriv något som verkligen representerar dig och din personlighet. Oavsett om du är tokig, sarkastisk eller allvarlig, låt din personlighet skina igenom i din profiltext.
 • Ställ en fråga: Avsluta din profiltext med en fråga som uppmuntrar medlemmar att engagera sig med dig. Till exempel, ”Vad är den bästa boken du har läst nyligen?” eller ”Vad är din favorit resemål?”
 • Håll det kort: Din profiltext bör vara kort och till saken. Människor vill inte läsa en lång roman, så håll det kortfattat och minnesvärt.
 • Undvik negativitet: Undvik negativ eller klagande språkbruk. Fokusera på de positiva aspekterna av ditt liv och vad du har att erbjuda.

Kom ihåg, din profiltext är ett sätt för människor att lära känna dig och besluta om de vill svepa höger och matcha med dig. Så var kreativ, ha kul och visa upp din bästa själv!

Bästa roliga idéerna för Tinder bio

Några bra idéer för din Tinder-profiltext inkluderar att nämna dina intressen och hobbyer, dela en rolig eller intressant fakta om dig själv, eller inkludera en citat som representerar din personlighet. Det är också viktigt att hålla texten kortfattad och undvika att använda alltför personliga eller känsliga uppgifter. På nästa lista kan du hitta roliga texter för Tinder-profil baserat på vad du jobbar med:

 • Programmer: Felsöker relationer en swipe i taget 💻💔
 • Läkare / sjuksköterska: Prescriberar skratt och bra tid 💊😄 Tror du att jag kan hjälpa dig?
 • Taxichaufför / bussförare: Kör till en ny äventyr varje dag 🚗🗺️ Är du redo för en livsresa med mig?
 • Bartender / servitör: Blandar drinkar och gör magi 🍹🔮 Swipe höger och smaka på min magiska cocktail!
 • Ingenjör: Bygger en bättre framtid, en swipe i taget 🔨🌅
 • Bageri: Arbetar kärlek i varje skorpa 🍞❤️
 • Redovisningsekonom: Balanserar böckerna och min kärleksliv 📊❤️
 • Designer: Designar min perfekta match 🎨💞 Swipe höger och få din design!
 • Fabriksarbetare: Skapar en relation som är byggd för att vara bestående 🛠️💑
 • Journalist: Rapporterar live från dejtingscenen 🎤💕
 • Advokat: Försvarar ditt hjärta i domstol 💼❤️
 • Mechaniker: Fixar ditt hjärta och din bil 🔧❤️🚗
 • Fitnessinstruktör: Hjälper dig att träna din kärleksliv 💪❤️
 • Polis: Skyddar ditt hjärta från alla dåliga swipes 🚔❤️ Swipe höger och håll dig säker!
 • Regissör: Styr vår kärlekshistoria till en lycklig slutsign 🎬❤️

Här är några bios för Tinder-profilen baserat på din personlighet och intressen:

 • Älskare av hundar/katter: ”Hundar vs Katter? Jag gillar både och. Låt oss kramas och titta på dokumentärer.”
 • Filmälskare: ”Inga spoilers, snälla! Jag lever för spänningen av det okända. Filmentusiast söker mittsegling.”
 • Filmälskare: ”Inga spoilers, snälla! Jag lever för spänningen av det okända. Filmentusiast söker mittsegling.”
 • Matälskare: ”Foodie söker foodie. Låt oss dela recept och besöka alla bästa restauranger.”
 • Ensamstående mamma/pappa: ”Jag har en miniatyrkamrat och en kärlek till äventyr. Söker någon att följa med oss.”
 • Maskulin kille: ”Jag bänkar pressar känslor och squat mål. Letar efter någon som kan hänga med.”
 • Snäll kille: ”Det enda som är bättre än att vara en snäll kille är att hitta en snäll tjej. Swipe höger?”
 • Netflix och slappa: ”Netflix och slappa? Mer som böcker och slappa. Letar efter en litterär kumpan i brott.”
 • Student: ”Student på dagtid, äventyrare på natten. Letar efter någon som kan hänga med i mitt schema.”
 • Desperat person: ”Desperat söker någon att Netflixa med och inte lämna. Swipe höger om du är med.”
 • Lite tjockare person: ”Kurvor framför! Söker någon som kan hantera all denna kärlek. Vill du gå med på turen?”
 • Äldre person: ”De säger att ålder bara är ett nummer. Låt oss bevisa dem rätt. Söker någon ung till sinne.”
 • Oskuld: ”Första gången för allt. Låt oss skapa några minnen tillsammans. Swipe höger om du är med.”
 • Game of Thrones-fan: ”Vintern närmar sig, men också kärleken. Söker någon att erövra de sju rikena med.”
 • Lista över för- och nackdelar: ”Fördelar: rolig, snäll, äventyrlig. Nackdelar: fruktansvärt dålig på att laga mat, fruktansvärt dålig på att dansa.”
 • Öppensinnad person: ”Öppen för nya erfarenheter. Letar efter någon som kan hänga med min vilda sida.”
 • Superhjälte: Jag är en vanlig superhjälte som söker min sidekick. Svajpa höger om du är redo att rädda världen (eller åtminstone ha det roligt att försöka). Bonuspoäng om du har en verktygsbälte.
 • Lat kille: En yrkesnattvandrare och Netflix binge-tittare som söker någon att dela min kärlek till lat-söndagar. Svajpa höger om du är redo att bli en soffpotatis tillsammans.
 • Sjöjungfru: Jag är ganska säker på att jag var en sjöjungfru i ett tidigare liv, eftersom jag bara inte kan motstå havet. Svajpa höger om du är redo att dyka ner i djupet med mig.

Hoppas du hittar inspiration i mina exempel för text till din Tinder profil! Skriv en fängslande första mening och fånga uppmärksamheten hos din potentiella match. Efter det, säg något äkta och speciellt om dig själv och avsluta det med en intressant och rolig fråga som det är omöjligt att inte besvara. Var kreativ och rolig. Lycka till!

Hur man startar en samtal på Tinder som faktiskt leder någonstans

Att starta en samtal på Tinder kan vara nervöst, särskilt om du vill att det ska leda någonstans. Oavsett om du söker ett romantiskt förhållande, en ny vän eller bara någon casual kul, kan den rätta samtalsstartaren göra all skillnad. I denna del av artikeln ger vi dig några tips på hur du startar en samtal på Tinder som faktiskt kommer att leda någonstans.

Först, håll din Tinder-öppningsmeddelande kort

En av de största misstagen du kan göra när du startar en samtal på Tinder är att skicka ett långt, förvirrat meddelande. Människor är upptagna och de har inte tid att läsa igenom ett långt meddelande bara för att hitta ut vad du vill. Håll ditt öppningsmeddelande kort och sött och gå direkt till poängen. Du kan alltid utveckla dina tankar senare, men att börja med ett kort, uppmärksamhetsgrabbande meddelande är den bästa vägen att få bollen att rulla.

Vet att det är okej att retas lite

Att starta en konversation på Tinder behöver inte vara allvarligt affärsmässigt. Du kan ha roligt med det också! Att reta den andra personen lite kan vara ett bra sätt att bryta isen och starta konversationen. Se bara till att ditt retande är lättsamt och inte kommer över som elakt. En godmodig retsticka kan vara ett bra sätt att visa den andra personen att du är intresserad och vill lära känna dem.

Fråga om var de kommer ifrån

Att fråga var den andra personen kommer ifrån kan vara ett bra sätt att starta en konversation på Tinder. Detta kan hjälpa dig att lära dig mer om deras bakgrund, deras intressen och vad de handlar om. Dessutom kan det vara ett bra sätt att samarbeta med någon och hitta gemensamma intressen. Oavsett om ni båda är från samma stad eller växte upp i olika delar av världen, är detta en bra samtalsstartare som kan hjälpa dig att lära känna varandra bättre.

Känn dig fri att kasta in en komplimang

Alla gillar att bli komplimenterade, och att starta en samtal på Tinder med en komplimang kan vara ett bra sätt att få saker att starta bra. Oavsett om du komplimenterar den andra personens profilbild, deras intressen eller något annat, kan en välplacerad komplimang vara ett bra sätt att visa att du är intresserad och uppskattar vad de har att erbjuda. Se bara till att din komplimang är äkta och inte överdriven.

Utnyttja inbyggda app-funktioner för en bra samtalsstartare

Många dejtingappar, inklusive Tinder, har inbyggda app-funktioner som du kan använda för att starta ett samtal. Till exempel kan du använda ”Super Like”-funktionen för att visa någon att du är verkligen intresserad av dem, eller du kan använda ”Frågor”-funktionen för att fråga dem om deras intressen eller bakgrund. Att utnyttja dessa funktioner kan vara ett bra sätt att starta samtalet och visa den andra personen att du är seriös om att lära känna dem.

Fråga om deras hobbyer och intressen

En av de bästa sätten att starta en konversation på Tinder är att fråga den andra personen om deras hobbyer och intressen. Detta kan ge dig en känsla för vad de brinner för och vad de tycker om att göra på fritiden. Oavsett om de älskar att spela videospel, gå på vandring eller något helt annat, kan fråga om deras intressen vara ett bra sätt att lära känna dem bättre och hitta gemensamma intressen.

När du är osäker, håll dig till grunderna

Att starta en konversation på Tinder kan ibland kännas som en svår uppgift, men oroa dig inte! När du är osäker, håll dig till grunderna. En enkel ”Hej, hur har din dag varit?” eller ”Vad har du sysslat med på sistone?” kan ofta leda till en bra konversation. Dessa grundläggande frågor tillåter din match att lära känna dig och starta en konversation som kan leda till en dejt, vänskap eller till och med en romantisk relation.

Undvik att göra några vanliga Tinder-misstag

Att starta en konversation på Tinder kan vara enkelt, men att undvika vanliga misstag är viktigt för att säkerställa en positiv upplevelse. Här är några av de mest vanliga misstagen att undvika:

 • Undvik att skicka generiska eller tråkiga meddelanden. Personalisera dina meddelanden för att visa att du är intresserad av att lära känna din match.
 • Undvik att skicka olämpliga eller stötande meddelanden. Respektera din matchs gränser och var medveten om dina ord.
 • Undvik att skicka för många meddelanden i rad. Detta kan vara överväldigande för din match och kan leda till att de raderar dig.
 • Undvik att vara för framåt. Kom ihåg att ta saker lugnt och lär känna din match innan du hoppar in i en djupare conversation.

Genom att undvika dessa vanliga misstag kan du starta en konversation på Tinder som faktiskt leder någonstans. Ingen gillar generiska, tråkiga och dumma saker. Det samma gäller för Tinder-öppnare. Använd mina tips och idéer, kom på något mer intressant och kreativt, dela positiva vibbar och gör dina matchningar speciella!

Roliga tinder openers

Jag gjorde en lista över 15 roliga Tinder-öppnare. Hoppas du kommer att trivas och ha kul! Kanske kommer du att prova några av dessa idéer!

 • Är du en magiker? För varje gång jag sveper till höger, matchar jag med en vacker person som du 🔮
 • Snabbt, vad är din favorittyp av pizza? Frågar för en vän som vill imponera på dig 😉
 • Jag har hört att skratt är den bästa isbrytaren. Beweis mir das Gegenteil 😜
 • Jag är inte bra på matematik, men jag tror att vi är ett perfekt match 💯
 • Jag söker den ultimata äventyrspartnern. Är du redo för utmaningen? 😎
 • Varför blev tomaten röd? För att den såg salladsdressingen!
 • Vad är skillnaden mellan en soffa och en superhjälte? En räddar din rumpa, den andra är en soffpotatis.
 • Kan du hantera en man som kan pressa en björn och fortfarande ha tid att laga frukost åt dig?
 • Jag har en fil. dr. i kramar och en minor i att få dig att skratta. Vill du vara min avhandling?
 • Tror du på kärlek vid första svep eller måste jag avmatcha och svepa till höger igen?
 • Jag hade en dröm om att vi textade, så jag vaknade upp och bestämde mig för att göra det till verklighet.
 • Låt oss hoppa över småpratet och gå rakt till flirt.
 • Var ärlig. Hur länge har du väntat på ett meddelande från mig?
 • Jag suger på att starta samtal. Vill du prova?
 • Flirta över Tinder är roligt, men det gör det svårare för mig att luta mig fram och kyssa dig.

FAQ

Hur funkar Tinder?

Tinder är en dejtingapp som använder en svepande mekanism för att matcha användare. Användare kan svepa höger på profiler de gillar och vänster på dem de inte gillar. Om två användare båda sveper höger på varandras profiler, kommer de att matchas och kan börja chatta. De kan börja chatta innan matchning i särskilda situationer. Algoritmen visar profil baserat på din plats och inställningar.

Hur ser man om någon är aktiv på Tinder?

Det finns inget direkt sätt att se om någon är aktiv på Tinder, men om du har fått en notifiering om att de gillade din profil eller skickade dig ett meddelande, är de troligen aktiva på appen vid den tiden.

Vad ska man skriva på Tinder?

Att börja en konversation på Tinder kan vara lite skrämmande, men det behöver inte vara det. En bra tillvägagångssätt är att hålla din öppningsmeddelande kort, börja samtalet med ett roligt meddelande och känn dig fri att kasta in en komplimang. I mitt inlägg delade jag 9 tips om hur man skriver en bra Tinder Openers och vilka misstag man ska undvika!

Vad är Tinder?

Tinder är en populär svensk dejtingapp som använder en svepande mekanism för att matcha användare. Det finns tillgängligt för både iOS och Android-enheter och kan användas för att hitta datum, vänskap eller bara tillfälliga hookups. Användare skapar en profil, lägger till bilder och kan sedan börja svepa på andra användares profiler.

Hur länge syns man på Tinder?

Ditt profil är synlig på Tinder tills du väljer att avmatcha eller blockera en användare, ta bort ditt konto eller ändra inställningarna för att göra din profil osynlig. Algoritmen i appen kan också bestämma att din profil inte visas för andra användare så ofta om den bedöms vara mindre populär eller om det finns många andra liknande profiler i närheten.

Vad kostar Tinder?

Tinder erbjuder en gratis version av appen, men medlemmar kan också välja att uppgradera till en premiumversion – Plus, Gold eller Platinum. Du kan hitta listor med priser för varje premiumversion på min blogg. Läs min text!

När kom Tinder?

Tinder släpptes först i september 2012.

Hur funkar Tinder avstånd?

Tinder använder GPS på din enhet för att bestämma din plats och visa profiler av personer i närheten. Du kan justera din sökinställningar för avstånd för att visa profiler inom en viss räckvidd, till exempel 8 km eller 160 km, eller du kan välja att visa profiler från personer som befinner sig var som helst.

Hur många likes har man på Tinder per dag?

Antalet likes du får på dejting app per dag kan variera beroende på olika faktorer som kvaliteten på din Tinder profil och plats. Med en profil som är inställd med mina tips kan du få fler likes! I genomsnitt kan en användare få runt 10-20 likes per dag, men det kan vara mer eller mindre.