Dejting app Tinder – Recension 2021

Kolla vår recension för Tinder app! Hur många poäng fick dejtingapp och vad vi tycker om Tinder efter test!

tinder app

Hej mina vänner, efter två månaders paus är jag tillbaka med en ny recension. Den här gången testade jag en av de mest populära dejtingsapparna i Sverige och världen! Den här dejtingsappen är också tillgänglig för en stationär dator. Idag kommer jag att presentera dig Tinder recension!

Handla om Tinder app

Tinder är en av de mest populära dejtingapparna världen över. I Sverige finns cirka 500 tusen medlemmar! Det är ett stort antal användare! Tinder riktar sig till unga vuxna och målgruppen är befolkningen under 30 år. Naturligtvis kan du hitta användare äldre än 30, men det är en mycket liten procent av alla användare. På denna dejtingsapp är fokus på avslappnade relationer, sexdating, one night stand, … Om du letar efter något seriöst är Tinder inte för dig. Och ett stort plus, hörde jag från många användare, en dejtingsapp är också bra för att hitta nya vänner.

Låt oss prata om tekniska saker. Om du vill registrera dig på Tinder måste du först ladda ner appen (tillgängligt för Android och iOS). Därefter finns det två lösningar: första är att registrera din profil med ett Facebook-konto. Och för det andra måste du först verifiera ditt mobilnummer och därefter, för att uppfylla din profil med personlig information. Mycket enkelt, inget komplicerat. Design är enkel, attraktiv och lätt att navigera.

Dejtings Appen har ett unikt system och mycket populärt hos andra dejtingsappar: svep. Om du gillar den föreslagna profilen, svep åt höger och om du inte gillar det, svep åt vänster. På datorn finns samma system men du gör det med en markör. Överst är Tinder-logotypen och menyn där du hittar din profil, vem gillade dig, meddelanden, inställningar, hjälp och logga ut.

Premium medlemskap

Tinder-appen ger dig många gratis saker och det är fantastiskt. Nästan kan du använda alla funktioner och framtida men det är begränsat. Om du vill skicka meddelanden utan begränsningar eller svepande profiler måste du betala för Tinder Plus eller Tinder Gold-paketet.

Sammanfattning

Tinder är en fantastisk dejting app och en av de bästa delarna är många användare från Sverige och tillgängliga funktioner och funktioner utan dyra priser. Naturligtvis är detta begränsat men du kan fortfarande ha en bra tid med denna dejtingsapp. Det är också bra den här verifieringsprocessen eftersom jag inte fångade falska profiler av bedragare medan jag testade appen. Premiumpaket på Tinder är riktigt dyra men det är bara nödvändigt om du vill leta efter ditt datum hela dagen och natten. För unga vuxna och människor som vill ha något kort är detta min rekommendation! För andra finns en lista över dejting appar och dejtingsajter.

BEDÖMNINGMÅLGRUPPREGISTRERINGMOBIL APP
⭐⭐⭐⭐⭐under 30 årGratisJa

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.