Tinder app Recension 2022 | Är Tinder bäst i Sverige?

  • Post author:
tinder app

Hej mina vänner, efter två månaders paus är jag tillbaka med en ny recension. Den här gången testade jag en av de mest populära dejtingsapparna i Sverige och världen! Den här dejtingsappen är också tillgänglig för en stationär dator. Idag kommer jag att presentera dig Tinder recension!

BEDÖMNING⭐⭐⭐⭐⭐
MÅLGRUPPunder 30 år
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla om Tinder app

Tinder är en av de mest populära dejtingapparna världen över. I Sverige finns cirka 500 tusen medlemmar! Det är ett stort antal användare! Tinder riktar sig till unga vuxna och målgruppen är befolkningen under 30 år. Naturligtvis kan du hitta användare äldre än 30, men det är en mycket liten procent av alla användare. På denna dejtingsapp är fokus på avslappnade relationer, sexdating, one night stand, … Om du letar efter något seriöst är Tinder inte för dig. Och ett stort plus, hörde jag från många användare, en dejtingsapp är också bra för att hitta nya vänner.

Registrering på Tinder

Låt oss prata om tekniska saker. Om du vill registrera dig på Tinder måste du först ladda ner appen (tillgängligt för Android och iOS). Därefter finns det två lösningar: första är att registrera din profil med ett Facebook-konto. Och för det andra måste du först verifiera ditt mobilnummer och därefter, för att uppfylla din profil med personlig information. Mycket enkelt, inget komplicerat.

Tinder-appen är tillgänglig för Android och IOS. Jag testade båda systemen och fungerade perfekt.

Design

Enkel, attraktiv och lättnavigerad. Allt fokus ligger på svepfunktion och profiler för andra medlemmar!

Intressanta fakta: Jag tror att många dejtingappar har enkel design eftersom användarnas fokus ligger på dejting. När du har spenderat gratis saker på den dejting appen är chansen större att köpa premiummedlemskap eller VIP-konto där det inte finns någon gräns. En gång betalade jag för Tinder Gold och jag känner att jag är beroende! Jag ville se alla profiler på dejtingappen. Var försiktig och sätt gränser!

Svepfunktion

Dejtings Appen har ett unikt system och mycket populärt hos andra dejtingsappar: svep. Om du gillar den föreslagna profilen, svep åt höger och om du inte gillar det, svep åt vänster. På datorn finns samma system men du gör det med en markör. Överst är Tinder-logotypen och menyn där du hittar din profil, vem gillade dig, meddelanden, inställningar, hjälp och logga ut.

Sedan jag senast hittade en ny funktion: videochatt! Jag använde den några gånger och den är fantastisk. Enkel anslutning med andra profiler och inga buggar eller fördröjningar.

Premium medlemskap

Tinder-appen ger dig många gratis saker och det är fantastiskt. Om du vill skicka meddelanden utan begränsningar eller svepande profiler, använd super likes, Boosta din profil, se profiler runt om i världen och dölj annonser måste du betala för Tinder Plus eller Tinder Gold-paketet. Priserna för Plus- och Guldpaket ligger över snittpriset på andra dejtingappar. För mig är det normalt eftersom det här är Tinder!

Sammanfattning

Tinder är en fantastisk dejting app och en av de bästa delarna är många användare från Sverige och tillgängliga funktioner och funktioner utan dyra priser. Naturligtvis är detta begränsat men du kan fortfarande ha en bra tid med denna dejtingsapp. Det är också bra den här verifieringsprocessen eftersom jag inte fångade falska profiler av bedragare medan jag testade appen. Premiumpaket på Tinder är riktigt dyra men det är bara nödvändigt om du vill leta efter ditt datum hela dagen och natten. För unga vuxna och människor som vill ha något kort är detta min rekommendation! För andra finns en lista över dejting appar och dejtingsajter.