SpotGee – Recension 2022

Kolla vår recension för SpotGee! Hur många poäng fick dejtingsajt och vad vi tycker om SpotGee efter test!

spotgee

En ny vecka och ny recension om en dejtingsajt som är relativt ny på webben och under mycket kort tid blev väldigt populär! Denna dejtingsajt är för alla, som vill ha action varje kväll, som är intresserade av sexdating, tillfälliga relationer eller sexchatt! Idag presenterar jag dig SpotGee!

Handla Om SpotGee

Jag hittade inte den exakta tiden när dating plattformen lanserades. Första gången jag hittade denna dejtingsajt var i januari och jag registrerade mig direkt! Jag måste testa allt! Och det är ett bra beslut! Jag ska förklara.

Först, som sagt, SpotGee är för alla. De flesta användare är från 30 till 40 år gamla men du kan också hitta medlemmar 40+. Om du är en man i de bästa åldrarna och vill hitta en kvinna i samma ålder eller yngre, är detta ett bra ställe för det! Om du är en 20-25 år gammal kille hittar du också många medlemmar i liknande åldrar med liknande intressen eller om du vill ha äldre, inga problem. Jag sa att dejtingsajt är för alla, oavsett ålder! Därefter hittade jag många användare från Skandinavien (Sverige och Danmark särskilt) men bara för att veta, detta är den globala webbplatsen! Du kan söka efter användare från andra länder.

Design och funktioner

Designen är bra, lätt att använda, en kombination av mörka färger är slät och iögonfallande. Registrering är naturligtvis gratis, snabbt i några steg. Efter det måste du bekräfta e -postmeddelandet och fylla i din profil med information om dig, lägg till en profilbild, och lägg till en beskrivning. Och det är det, dags för dejting!

Det finns också en tillgänglig verifieringsprocess. Om du verifierar din profil får du ett uppsving och algoritmen kommer att trycka din profil högst upp.

På SpotGee finns många grundläggande funktioner i sökning som ålder, plats, användarnamn, vanor, hår, ögonfärg,… som tittade på din profil, som är ny på dejtingsajten, och vem som är online.

En bra funktion är push -aviseringar. Du kan komma på din stationära dator eller smartphone -avisering när du får ett meddelande eller när någon ser din profil! Du kan göra vad du vill och veta vad som händer på SpotGee!

SpotGee är inte tillgängligt som en dejtingapp men jag testade det på min smartphone och det är utmärkt så att de inte behöver göra en dejtingapp! Jag hade inga problem med rotation, att utforska dejtingsajter är enkelt, utan buggar eller eftersläpningar.

Krediter

SpotGee är en av dejtingsajterna där du inte behöver betala för ett premiummedlemskap eller ett VIP –konto. Alla funktioner är gratis och du kan chatta gratis tills du spenderar alla krediter. Efter det, om du vill fortsätta chatta, måste du köpa krediter. Priset är inte dyrt för krediter och det är coolt. Du kan tjäna krediter på din aktivitet, efter att ha avslutat med verifiering av e -post och profil och när det kommer några kampanjerbjudanden … Du får också en välkomstbonus.

Sammanfattning

Dejtingsajten är relativt ny men jag hade inte den känslan. Många användare från Sverige (kanske i framtiden kommer fler användare från mindre städer), bra design och funktionalitet. Inga dyra medlemskap eller VIP -konton. Det enda problemet skulle vara om du chattar med några tjejer samtidigt. Du kommer att spendera krediter väldigt snabbt! Så, mitt råd, hitta den rätta! Om du letar efter tonåringar eller unga kvinnor, eller om du är tonåring och vill ha sex varje kväll, är du på rätt ställe! SpotGee är ett bra ställe för det!

BEDÖMNINGMÅLGRUPPREGISTRERINGMOBIL APP
⭐⭐⭐⭐⭐Sexuella kontakterGratisNej

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.