SixFridays Recension 2023 | Ny dejtingsida för seriös dejting!

sixfridays

Hej mina vänner, hur mår ni idag? Jag hade mycket jobb den här veckan och jag hann inte avsluta denna recension förrän idag. Jag vill inte slösa bort din tid så låt oss börja. Idag kommer jag att dela med mig av en recension av SixFridays.

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPP25+
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPNej

Handla om SixFridays

Dejtingsajten är relativt ny på webben. Första gången registrerade jag mig för ett halvår sedan och andra gången, innan 2 månader. Första gången blev jag besviken eftersom jag kan säga att dejtingsajten var död (lågt antal användare). Efter min andra registrering förändrades situationen. För en relativt ny dejtingsajt ökade antalet användare mycket bra, design uppdaterad och funktionaliteten är utmärkt. Sixfridays.com är en världsomspännande dejtingsajt. Antalet användare från Sverige är utmärkt, du kan hitta medlemmar från alla delar av landet. Dating Plattformen är till för alla som letar efter sin själsfrände, vill hitta kärleken eller något seriöst. En mycket låg andel användare letar efter kortvariga relationer eller sexdejting men du kan hitta medlemmar med det intresset. Åldersmålet är medelålders vuxna (25-30+). Låt oss nu gå vidare till de tekniska sakerna och min erfarenhet på Sixifridays!

Design och registrering

Jag gillar hur Sixifridays.com är designad. En kombination av vit och svart med röda detaljer ser fantastiskt! Designen ser så smidig och elegant ut. Registrering är gratis. Du kommer att avsluta registreringen med några enkla steg. När du har fyllt varje block med din grundläggande information måste du bekräfta e-postmeddelandet och efter det kommer du till din instrumentpanel.

Din profil

Mitt råd är att avsluta din profil innan du börjar bläddra bland andra medlemmar. Lägg till bilder, lägg till mer personlig information om dig, skriv en rolig och intressant beskrivning och vad du letar efter. På så sätt kommer du att fästa mer uppmärksamhet när någon besöker din profil.

Du kan också verifiera din profil och få ett blått märke. På det sättet kommer andra användare att veta att du är en riktig person.

När du är klar med din profil är det dags för dejting!

Funktioner

På huvudsidan hittar du en lista över alla profiler på SixFridays. Du kan använda grundläggande sökfunktioner om du inte vill bläddra bland alla medlemmar. Du kan välja vem som ska visas på din huvudsida. Du kan lägga till åldrar, ursprung, hårfärg, ögon, utseende, stad, intressen,… I framtiden skulle de förbättra sökfunktionen.

SixFridays är inte tillgängliga som smartphone applikationer. Jag testade det på min Android och allt fungerade perfekt. Med den här funktionen på din smartphone behöver du ingen applikation.

Mynt

Om du vill chatta och skicka meddelanden behöver du mynt. Det betyder att på denna dejtplattform finns det inget premiummedlemskap eller en VIP -profil. Allt är gratis! Det är ett stort plus. När du spenderar dina mynt måste du köpa fler om du vill fortsätta chatta. Priset på mynt är genomsnittligt. I början får du en välkomstbonus och bonus för verifiering. Efter det fick jag bonus några gånger från en webbplats och det är väldigt generöst från honom!

Sammanfattning

Första gången var Sixfridays en stor besvikelse och jag vet inte varför jag registrerade mig igen men strunt i, det var ett bra drag! Dejtingsajten överraskade mig och jag njöt av att använda den! Dess design och användargränssnitt gör det lättare att hitta den perfekta matchningen. Det gjorde framsteg och jag tror att denna dejting plattform i framtiden kommer att bli en av de mest populära i Sverige! Sixfridays.com är värt att testa!