Singles50 – Recension 2023 | Alternativ för att dejting 50+

Kolla vår recension för Singles50! Hur många poäng fick dejtingsajt och vad vi tycker om Singles50 efter test!

Singles50

Idag ska jag skriva om ytterligare en dejtingsajt för äldre. Idag ska jag skriva om Singles50. Detta är en fantastisk dejtingsajt för personer över 40 år. Jag vet att namnet är Singles50 men lägsta ålder för att gå med på denna dejtingsajt är 40 år. Det här är inte en dejtingsajt för flirt, sexdating, ett avslappnat förhållande eller liknande saker. Denna dejtingsajt är för människor som är seriösa, vuxna och vet vad de vill ha i sina liv. I Sverige finns cirka 80 000 medlemmar, nästan alla i större städer. Så låt oss börja och lycka till!

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPP40+
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla Om Singles50

Singles50 är lätt att använda med en enkel design as if we know that all dating platforms for older people are the same. Registreringen är gratis och i början måste du genomföra ett vetenskapligt personlighetstest. Baserat på algoritmer hjälper detta avancerade test en robot att hitta den perfekta personen för din match. När du får en lista över potentiella partners kan du se deras beskrivningar och se exakt vem som har mest kompatibilitet med din personlighet. Om du själv vill utforska medlemmar på dejtingsida kan du göra det med många enkla funktioner tycka om etnicitet, religion, form, dricksvanor, osv.

Förhållandet mellan manliga och kvinnliga Singles50-användare är nästan perfekt uppdelat på hälften. Så det verkar som om Singles50 inte är en äldre bedragare. Koppla rätt match med rätt ord, och voila! Du har en potentiell älskare på denna dejtingsajt.

Premium medlemskap

Som med andra dejtingsajter krävs Premium-medlemskap på Singles50 om du vill använda funktioner på denna dejtingsplattform. Om du vill se bilder av andra användare, skicka och ta emot obegränsade meddelanden, se vem som tittade på din profil, och lägg till en kontakt till dina favorite, du måste betala för det. Jämfört med andra leverantörer är Singles50 lite dyrt.

Sammanfattning

Många av profilerna är legitima och det finns en stor chans att du hittar din partner bland en av dem. Detta får hjälp av deras matchmaking-system som räknar dina likheter och kompatibilitet. Det enda minus är det nödvändiga premiumkontot för de viktigaste sakerna på denna dejtingsajt och en dyrare medlemsavgift istället för andra dejtingsajter.

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.