Ourtime se Recension | Bästa dejtingsajt för 50+?

Omslagsbild för dejtingsajt OurTime

Det är svårt att träffa nya människor när du är äldre. Låt oss säga att njuta av dejting efter 50 är väldigt svårt.. Nästan alla dina vänner är redan gifta eller du har inte så många ställen i din stad för att träffa någon ny. Därför skrev jag en recension om denna dejtingsajt. OurTime kommer att hjälpa dig att träffa nya människor och vänner eller på det här sättet, kanske du hittar din själsfrände första gången eller kanske andra gången. Det beror på dig!

BEDÖMNING⭐⭐⭐⭐⭐
MÅLGRUPP50+
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Sagostund: Hur Noah möter Emma?!

Noah var en 58-årig änkling och en pensionerad soldat. Han förlorade sin high school-sweetheart och hustru, Maria, tre år tidigare till en sjukdom. Trots den djupa smärtan att ha förlorat sin älskade visste Noah att han måste gå vidare med sitt liv. Det tog honom 2 år att fatta det beslutet.

En dag, på kaffet i hans favorit kaffebar ”Solde”, pratade Noah med sin bästa vän Lars om det. Lars rekommenderade Ourtime dejtingsajt till honom som ett sätt att träffa nya människor och potentiellt hitta kärlek igen. Noah var tveksam i början, men bestämde sig för att ge det en chans. Efter att ha skapat sin profil på Ourtime, efter några dagar, matchades han med en vacker kvinna som heter Emma, som var en 51-årig advokat. Hon var skild. Efter 20 års äktenskap. Hon och hennes ex-make insåg att kärlek inte längre finns och beslutade att var och en av dem ska fortsätta med livet.

Emmas profil på OurTime

De träffades direkt och utvecklade snabbt en stark koppling. De chattade, pratade, skrattade och delade sina livserfarenheter. Som två tonåringar. Efter en tid övertalade Noahs bästa vän Lars honom att fråga Emma på dejt. Självklart sa hon ja.

Första dejten

Noah är gammal skola så han föreslog en promenad. De träffades nära ‘Malmöhus Slott’. Eftersom det var juli gick de till ’Ribban’ och njöt av en promenad nära havet. Efter en lång promenad blev de hungriga och gick till ’Surf Shack’ för middag. Kvällen avslutades med en vänlig kyss.

Efter första dejten tillbringade Noah och Emma mycket tid tillsammans, både online och personligen. De pratade i telefonen i timmar och blev snabbt nära vänner. De njöt också av att gå på dejter och utforska sin lokala gemenskap. Tack vare Emma besökte Noah för första gången ”Malmöfestivalen”, ”Trädgårdspaletten” och gick till casinot ”Cosmopol”.

Gif av roulettehjul

De började till och med vana att gå till ”Malmö Brewing Co & Taproom” varje sista fredagen i månaden för att prata om vad som hänt och prova nya öl!

Gif där två gamla hejar

Han blev fascinerad av Emmas liv som advokat och hennes berättelser om hennes arbete och resor, och hon var lika intresserad av Noahs erfarenheter som en pensionerad soldat. På grund av arbete har både besökt så många länder! De kom fram till att de var samtidigt i Slovakien!

Varför förblev de bara vänner?

Men trots den starka band de delade insåg Noah snart att han inte var redo att helt släppa sin avlidne fru och helt omfamna en ny relation. Även om Noah och Emma beslutade att stanna vänner, tillät deras tid på Ourtime Noah att ta det första steget att gå vidare med sitt liv efter förlusten av sin fru. Han var tacksam för plattformen och anslutningen han gjorde med Emma, och kände att Ourtime gav honom ett säkert och stödjande miljö att börja sin resa mot att hitta kärlek igen.

Handla Om Ourtime

Ourtime är en dejtingsida som specifikt är designad för singlar över 50 år. Sidan är en del av Match Group Network, som har en lång historia av framgång inom online dating. Ourtime erbjuder en säker och pålitlig plattform för mogna singlar att ansluta och bilda meningsfulla relationer. Mycket populär i världen och även i Sverige. Exakt antal användare finns inte men jag kan säga att det är runt 1000 online singlar dagligen. Huvudsakligen kommer alla medlemmar från större städer. Ourtime erbjuder en unik dejtingupplevelse för dem som söker kärlek och sällskap senare i livet.

Total Användarupplevelse

Ourtime är designad med användarupplevelse i åtanke, med ett användarvänligt gränssnitt och enkel navigering. Sökfilter är omfattande, vilket gör det möjligt för användare att hitta matchningar baserat på sina preferenser och intressen. Användare kan också ta fördel av sidans intuitiva layout för att snabbt hitta det de söker.

Registrering

Registrering på Ourtime är gratis och enkel. Användare måste tillhandahålla grundläggande information som sitt namn, plats och intressen för att skapa en profil. Sidan erbjuder också en möjlighet att ladda upp bilder och lägga till fler detaljer till din profil för att göra den unik. Registreringsprocessen tar bara några minuter och är tillräckligt enkel för att vem som helst ska kunna genomföra den. Viktigt att notera: Minsta åldersregistrering är begränsad till 45.

Målgrupp/medlemsstruktur

Ourtime är specifikt designad för singlar över 50 år, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för dem som söker sällskap och allvarliga relationer. Sidan har en balanserad fördelning av män och kvinnor. Ourtimes målgrupp består av mogna och kultiverade individer som söker meningsfulla sammankopplingar.

Profilkvalitet

Ourtimes profiler är vanligtvis detaljerade och informativa, vilket ger användare tillräcklig information för att göra informerade beslut om potentiella matchningar. Sidan använder också verifieringsprocesser för att säkerställa profilernas äkthet, vilket gör den till en säker och tillförlitlig plattform för användare. En välutformad profil på Ourtime är nyckeln till framgång, eftersom den hjälper till att locka matchningar som är rätt för dig.

Kvalitet på matchningar

 Ourtimes matchningsalgoritm är designad för att ge användare relevanta matchningar baserade på deras preferenser och intressen. Sidan tar tid på sig att utesluta falska eller inaktiva profiler, för att säkerställa att användare får högkvalitativa matchningar. Sidan erbjuder också användare möjligheten att justera sina matchningspreferenser och få ännu mer exakta matchningar.

Framgångsgrad

Ourtime har en god framgångsgrad, med många användare som hittar långvariga relationer eller till och med äktenskap. Sidans matchningsalgoritm är designad för att hjälpa användare att hitta meningsfulla anslutningar, och sektionen med framgångsberättelser på sidan vittnar om dess effektivitet. Användare som tar tid på sig att skapa detaljerade profiler och aktivt använder sidan har den bästa chansen att hitta framgång på Ourtime.

Kontakt på Ourtime

Ourtime erbjuder flera kommunikationsalternativ, inklusive meddelanden, för att tillåta användare att ansluta till varandra. Sidans unika ”Flirt”-knapp tillåter användare att initiera kontakt på ett roligt och lekfullt sätt. Användare kan också ta tillvara på ConnectMe-funktionen på sidan för att ringa utan att avslöja sina telefonnummer.

Funktioner

Ourtime erbjuder flera unika funktioner som skiljer den från andra dejtingsidor. ConnectMe-funktionen tillåter användare att ringa utan att avslöja sitt telefonnummer, medan ”Flirt”-knappen ger en rolig och lekfull möjlighet att starta kontakt. Andra funktioner inkluderar NotifyMe, Match – Me, PromoteMe, ProfilePro och Profile Highlight (endast för Value Plan).

Betalt medlemskap

Ourtime erbjuder också ett betalt medlemskap, vilket ger ytterligare fördelar såsom möjligheten att se vem som har sett din profil, kontakta andra användare, läsa mottagna meddelanden och få högre placering i sökresultaten. Utan medlemskap kan du registrera dig på dejtingsidan, bläddra i andra profiler och se vem som har skickat dig ett meddelande. Många användbara funktioner är också endast tillgängliga med betalt medlemskap. Priset för betalt medlemskap på OurTime är genomsnittligt.

VaraktighetTotaltPris/mån
1 månad389 kr389 kr
3 månader747 kr249 kr
6 månader1194 kr199 kr

Mobilapp

Ourtime har en mobilapp som erbjuder samma funktioner som desktopversionen, vilket gör att användare kan ansluta till matchningar på språng. Dejting app är användarvänlig och anpassad för den äldre befolkningen, så de inte har problem att använda den på sina telefoner. Det finns tillgängligt för iOS och Android-smarttelefoner. Betyg via App Store – 3.9; Betyg via Google Play – 3.

Kundservice

Ourtimes kundservice är känd för att vara svarande och hjälpsam. Sidan erbjuder flera sätt att komma i kontakt, inklusive e-post och telefonstöd, för att säkerställa att användare snabbt och effektivt kan få den hjälp de behöver. Oavsett om användare har frågor om sitt konto eller behöver hjälp med en teknisk fråga, är Ourtimes kundservice team alltid tillgängliga för att tillhandahålla stöd.

Sammanfattning

OurTime är mitt första val för dating efter 50 och om du söker vänner eller allvarliga relationer. Stor sida eftersom det på detta sätt gör det lätt för den äldre befolkningen att komma i kontakt med andra människor i samma ålder. Vi vet hur svårt det har varit de senaste 3 åren. Nackdelen är att en premiummedlemskap är nödvändig om du vill komma i kontakt med andra användare och ett lågt antal medlemmar från mindre städer. Ge OurTime en chans och kom tillbaka till mig med din erfarenhet! Lycka till!

FAQ

Är OurTime.se bra?

Ja, jag kan säga att dejtingsajt är bra för personer över 50. Läs en recension och berättelse från Noah och se hur var hans erfarenhet av att använda dejtingsajten OurTime.se.

Vad kostar OurTime.se?

Du kan registrera dig gratis. Pris per månad från 199 kr. För att se priser för betalmedlemskap, besök mitt inlägg.

Finns en mobilapp tillgänglig?

Ja, dejting appen är tillgänglig för OurTime. Du kan ladda ner mobilapp på båda mobilsystem. Kolla in min blogg och se betyg för dejting appar på App Store och Google Play.