OkCupid Recension 2023 | Sveriges bästa dejting app?

Kolla vår recension för OkCupid app! Hur många poäng fick dejting appen och vad tycker vi om OkCupid efter testning!

okcupid-app

Hej alla, vad händer? Det är jag igen och idag presenterar jag dig en annan dejting app. Efter ett långt test skrev jag äntligen den här recensionen och du kan läsa min erfarenhet och min åsikt om denna dejting app. Idag är det dags för OkCupid!

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPP25-35
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla Om OkCupid

Låt oss börja med en recension! Liksom andra dejtingappar är OkCupid också en av de världsomspännande dejtingsapparna / dejtingsidorna på webben med 22 miljoner besök varje månad! Det är ett enormt antal! Lanserades 2004 och blev under en mycket kort tid en av de 10 bästa dejtingsapparna i världen.

De flesta användare kommer från USA med över 10 miljoner registreringar. Jag hittade lite statistik, 1-2% trafik kommer från Sverige. Det betyder att i Sverige finns cirka 100 tusen registrerade medlemmar. Nästan alla användare kommer från större städer. För mig, inte tillräckligt många medlemmar. Åldersmålet är från 18 till 99 men de mest registrerade användarna är från 25 till 35 år. OkCupid app är för alla eftersom dejting appen ger dig chansen att hitta någon för ett kortvarigt eller långvarigt förhållande, sexdating, och ett riktigt intressant alternativ är bara att få nya vänner. Matchningsalgoritm är utmärkt, så oroa dig inte, du hittar det du letar efter. Könsfördelningen är nära proportionell.

Registrering

Registreringen är gratis och du måste spendera 5 minuter för att avsluta det. I början ber Okcupid app dig att fylla i din personliga information som e-post, lösenord, ditt namn, hur gammal är du, sexuell läggning, vad letar du efter. Därefter måste du lägga till några foton i din profil (det ideala antalet foton är sex) och skriv en beskrivning (det ideala antalet ord är min. 50). När du är klar måste du svara på 15 frågor, som ett kort personlighetstest. OkCupid kommer att använda ditt svar senare för att hitta en perfekt matchning för dig! När du är klar måste du verifiera ditt mobilnummer på grund av falska profiler. Extra säkerhetsalternativ. När det är klart kommer du att landa på huvudsidan.

Profil

När du har verifierat ditt nummer måste du avsluta din profil 100% eftersom du kommer att ha mer uppmärksamhet och Okcupid-algoritmen kommer att driva din profil! Det är en anledning till varför du behöver 6 foton och min. 50 ord i beskrivningen. Du måste också avsluta personlighetstestet och svara på 5 frågor mer (naturligtvis kan du svara på fler frågor). Bredvid beskrivningen kan du lägga till din plan för framtiden, din gyllene regel, din perfekta dag, … Detta system för hur OkCupid app fungerar är bra eftersom du kommer att ha en bra profil och andra användare kommer att ge sitt bästa för att ha en kvalitetsintroduktion och profil.

Sökfunktion

Sökfunktionen har många funktioner och du kan använda den gratis! OkCupid app har grundläggande funktioner som åldrar, sexuell läggning, plats, vad letar du efter, religion, etnicitet, … och avancerade funktioner som har du husdjur, barn, röker du, dricker, använder marijuana, vill du ha barn, var jobbar du, vilken skola du är klar, … När du söker efter användare på dejting appen har du kategorier: rekommenderade användare, online användare, de mest populära användarna, avsnittets ’pass’ och nya användare.

Matchande algoritm

Som sagt, OkCupid har en utmärkt matchalgoritm, och om du slutför varje steg under registrering och efter kommer du att ha en stor chans att ha en fantastisk tid på denna dejtingsapp och kanske hittar du din själsfrände, vän eller bara en sexpartner.

Premium medlemskap

Vid denna dejting app är nästan allt gratis utom vem som besökte din profil, vem gillade dig och sökfunktioner nya profiler och de mest populära. Det finns inga gränser som på Tinder. Priserna på premiummedlemskap är genomsnittliga.

Sammanfattning

OkCupid app är en bra applikation och jag rekommenderar det starkt! Det enda problemet är inte tillräckligt många medlemmar från Sverige. Praktiskt taget behöver du inte ett premiumkonto och du kan skicka många meddelanden och gilla många användare gratis! Om du vill träffa någon från hela Skandinavien, Europa eller världen är du på rätt plats. Men om du vill träffa någon från Sverige är det här ingen plats för dig! Samma situation som Badoo eller Zoosk! Kolla in min lista med dejtingsajter och dejting appar och hitta ett bättre alternativ!