Next Love Recension 2023 | Dejta livet efter skilsmässa!

Kolla vår recension för Next Love! Hur många poäng fick dejtingsajt och vad vi tycker om Next Love efter test!

Next Love

Hej alla, hur mår du? Jag hoppas allt är bra. Ny vecka, ny recension om ytterligare en dejtingsajt. Förra månaden fokuserade jag på dejtingsajter för äldre människor eftersom de inte har mycket kunskap om teknik så, på det här sättet vill jag hjälpa dem i denna nisch och välja det bästa alternativet för dem. Denna dejtingsajt är särskilt för ensamstående föräldrar, frånskilda personer eller änkling. Det är Next Love. Om du vill ha en andra chans i kärlek är du på rätt plats!

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPPSkilda och singelföräldrar
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla Om Next Love

Next Love grundades 2013. Det är en världsomspännande dejtingsajt men de flesta användare kommer från Europa. I Sverige är cirka 20000 medlemmar och aktiviteten är ok, cirka 2000 medlemmar varje vecka. I större städer är det fler användare än i mindre städer, Jag kan säga att det inte finns några användare. Åldersgruppen är cirka 35 år och mer. Förhållandet mellan män och kvinnor är lite mer för män, 58% mot 42%.

Gå nu till nästa. Designen är enkel och lätt att använda. Du har inte mer än tre klick för att komma till önskad sida. Hos Next Love är registrering gratis och snabb och anonymitet garanteras. Många funktioner hjälper dig att dölja din identitet. Efter registrering måste du lägga till en bild och när du gör det landar du på hemsida.

Högst upp på hemsidan finns en sökfält där du har många funktioner som hjälper dig att hitta en perfekt matchning och alla profiler på Next Love kommer att visas. Grundläggande och avancerade funktioner finns tillgängliga. Du kan söka efter nya profiler, medlemmar i ditt område eller bara online. Naturligtvis kan du välja hår, ögonfärg, ålder, längd, vikt, …

I chatt är en intressant funktion. Du kan skicka presenter till andra användare. Det här är ett fantastiskt tillfälle att börja chatta med något nytt istället för enkelt ”hej”.

Premium medlemskap

Och här är vi. Låt oss prata om medlemskap för Next Love. Endast registrering är gratis. Om du vill skicka meddelanden, läsa mottagna meddelanden, och se vem som tittade på din profil, du kommer att betala. Du måste betala för allt. Och som vi visste är medlemskap väldigt dyrt.

Sammanfattning

Jag har redan skrivit om detta dejtingsajt, bara några rader på min huvudsida och jag tror detsamma. Så dyrt medlemskap och inte många användare från Sverige. Om du har tur kan du träffa din perfekta match här. Istället för det, Jag rekommenderar dig att söka efter andra dejtingsajter där det finns mycket fler användare i din ålder.