Mötesplatsen.se Recension 2022 | Alternativ för seriös dejting?

Kolla vår recension för Mötesplatsen.se! Hur många poäng fick dejtingsajt och vad vi tycker om Mötesplatsen.se efter test!

Mötesplatsen.se

Hej, jag är tillbaka med en ny recension. Förra veckan hade jag inte tid att skriva men den här veckan fick jag äntligen tid att skriva ett nytt inlägg! Idag kommer du att läsa om en av de äldsta dejtingsidorna i Sverige. Denna dejtingsajt är för personer över 25 år som vill starta ett långvarigt förhållande. Denna recension handlar om Mötesplatsen.se!

Handla om Mötesplatsen.se

På Mötesplatsen.se finns cirka 140 tusen användare i Norden. Varje dag är cirka 45000 online användare. Det är fantastiskt eftersom det finns många singlar som letar efter samma som du. 90 procent av medlemmarna är över 25 år med användare från alla samhällsskikt. Könsfördelningen är relativt jämn på Mötesplatsen.se med en liten majoritet av män, nämligen 53% (kvinnor 47%).

Registrering är naturligtvis gratis. Först måste du fylla i grundläggande information som användarnamn, e-post, åldrar. Därefter får du en ruta med rubriken ”snabbt faktum”. Här måste du fylla i information som används för att presentera dig för andra användare. Efter det kommer du att landa på sidan där du behöver skriva biografitekst. Få rader om dig! Nu är det dags att bekräfta e-postadressen och lägga till en bild. Dejtingsajt accepterar endast bilder där är den enda användaren, inga gruppfoton, helkroppsfoton eller nakenhet.

Huvudsidan liknar mycket Facebook. Här kan du lägga till din status eller kontrollera inlägg från en dejtingsajt. Det finns många tips för online dating. Designen är enkel men förvirrande. Du behöver tid för att anpassa dig till Mötesplatsen.se. Det stora minus för dejting plattform är annonser på webbplatsen som kommer att flytta din uppmärksamhet från en dejtingsajt! Jag matchade med få personer med särskilda behov. Du kan se hur de Leva med adhd och autism.

Premium medlemskap

Och här är vi. Dating Plattformen har gratis saker som registrering, se information om andra medlemmar, ett antal mottagna meddelanden, gillanden, … Men om du vill se bilder av användare, läsa mottagna meddelanden eller bara skicka meddelanden, se vem som tittar på din profil, måste du betala för ett mycket dyrt VIP-medlemskap.

Sammanfattning

Mötesplatsen.se är en ok dejtingsajt för människor som letar efter ett långvarigt förhållande men det här är inte en av mina favoriter. Inte många människor direkt från Sverige, dyrt medlemskap, förvirrad design och många annonser förstörde min upplevelse när jag använde denna dejtingsajt. Så om du letar efter ett seriöst, långvarigt förhållande, föreslår jag att du kollar det här inlägget.

BEDÖMNINGMÅLGRUPPREGISTRERINGMOBIL APP
⭐⭐⭐✰✰30-50 årGratisJa

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.