Mötesplatsen Recension 2023 | Alternativ för seriös dejting?

Mötesplatsen omslagsfoto

Hej, jag är tillbaka med en ny recension. Förra veckan hade jag inte tid att skriva men den här veckan fick jag äntligen tid att skriva ett nytt inlägg! Idag kommer du att läsa om en av de äldsta dejtingsidorna i Sverige. Denna dejtingsajt är för personer över 25 år som vill starta ett långvarigt förhållande. Denna recension handlar om Mötesplatsen.se!

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPP25 – 65 år
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Första gången på Mötesplatsen

Peter var en ensamstående kille på 34 år från Helsingborg. Han hade alltid haft svårt att hitta kärleken. Han hade testat lyckan på många olika dejtingsajter, men det kändes alltid som om han slutade upp med fel tjejer som var alltför skadade för att få en verklig relation att fungera. Han kände sig ganska hopplös och frustrerad, tills han snubblade över listan över de bästa svenska dejtingsidorna på min blogg när han bläddrade på Google. Efter att han läst många recensioner bestämde han sig för att testa sin lycka på Mötesplatsen.

I början var Peter skeptisk till ännu en dejtingsajt. Han registrerade sig snabbt och började bläddra igenom appens användardatabas. Varje bild var suddig och han kunde inte komma åt någon profil. Först blev han mycket irriterad, men det dröjde inte länge innan han betalade för ett månadsvis dyrt medlemskap.

Inom bara några dagar hade Peter hittat några tjejer som han gillade. Men det fanns en tjej som gillade honom tillbaka. Söt brunett med stora blå ögon. Hennes namn var Christina och hon var 31 år gammal. Efter att han hade bläddrat igenom hennes profil, skickade Peter ett enkelt meddelande till henne där han frågade ”hej, hur mår du?”. Till hans förvåning svarade Christina snabbt. De började chatta den eftermiddagen och fortsatte att prata de följande dagarna.

Profil på Mötesplatsen Sverige

Under tiden fortsatte han att prova med andra tjejer, men utan framgång. Vissa av dessa profiler besökte honom tillbaka, men utan någon interaktion tillbaka.

Peters profil på Mötesplatsen

Första dejten och middag

Till slut kom slutet på arbetsveckan och Peter bestämde sig för att bjuda ut Christina. Hon svarade positivt och de bestämde sig för att gå ut och äta nästa dag, på lördag. Peter var jätteglad när Christina gick med på att gå på en dejt med honom.

Middagen var en överraskning. Eftersom Peter arbetar som bartender på en hotellrestaurang, bad han sin vän som jobbar på en restaurang att förbereda något speciellt för dem.

Han hämtade henne vid busshållplatsen vid starten av Sockengatan. Hon hade på sig en enkel men elegant klänning. Klänningen satt perfekt på henne! Han gav henne rosen och berömde henne för hur vacker hon såg ut. Hon log och tackade honom innan de satte av till restaurangen.

Instagram Bild från den kvällen

Hon visste inte vart de skulle åka. Efter en kort bilresa och samtal anlände de till Clarion Hotel Sea U i centrala Helsingborg. Hon var lite förvirrad och förväntade sig inte en sådan plats. De gick in på hotellets restaurang och fick ett litet bord med en flaska vin bredvid staketet med en fantastisk utsikt över hamnen och solnedgången! Hon var tyst och förtjust. Peter och Christina satte sig vid bordet och började kvällen med en skål. Återigen tackade hon honom djupt för allt den kvällen. Och det var bara början!

Foto med vinet och utsikt från Instagram

Maten var läcker, och de njöt av varje tugga. Hans vän i köket gjorde ett fantastiskt jobb och lagade så god mat. De pratade och skrattade under hela måltiden, delade historier och lärde känna varandra bättre. De pratade om sina förhoppningar och drömmar för framtiden, och de upptäckte att de hade mycket gemensamt. De älskade båda att resa, prova nya maträtter och tillbringa tid utomhus. Som Peter hade Christina inte heller haft tur i kärlek. Två långa relationer som båda slutade illa för henne. Hon var med fel personer.

Matfoto

Efter middagen tog de en promenad runt staden. De pratade om hur roligt de hade och strosade genom gatorna medan de tog in stadens sevärdheter och ljud. Natten avslutades med en kyss vid bryggan. Kvällen var magisk, och Peter visste att han hade hittat något speciellt i den här tjejen. Hans dejt ägde rum förra sommaren och de är fortfarande tillsammans. Tacksam mot Mötesplatsen och mycket tur kanske Peter äntligen har hittat rätt match!

Handla om Mötesplatsen

Mötesplatsen är en populär svensk dating sida som funnits i över 20 år. Sajten ägs av Dating Central Europe, en ungersk datingsamling, och har över 400 tusen aktiva medlemmar i Sverige varje månad. Sajten finns tillgänglig både på svenska och engelska och är känd för sin enkla och användarvänliga gränssnitt.

Övergripande användarupplevelse

Generellt sett ger Mötesplatsen en smidig och trevlig användarupplevelse. Sajtens design är modern och intuitiv, vilket gör det enkelt att navigera och hitta det man söker efter. Väldigt likt Facebook på grund av startsidan som är utformad som Facebook-flöden. Funktioner är välorganiserade och är utformade för att hjälpa användare att hitta kompatibla matchningar snabbt och enkelt. Dejtingappen finns också tillgänglig eftersom många andra populära dejtingsidor har sin egen version av dejting appar.

Registrering

Registreringsprocessen för Mötesplatsen Sverige är enkel och snabb. Användare ombeds att lämna grundläggande personlig information, såsom deras namn, kön, ålder och plats, samt en giltig e-postadress och ett unikt användarnamn och lösenord. När man är registrerad kan medlemmar fylla i sin profil med ytterligare information, såsom bilder, intressen och hobbyer, för att hjälpa dem hitta bättre matchningar.

Målgrupp/Medlemsstruktur

Mötesplatsen är en populär dejting app i Sverige, med en mångfald av medlemmar. Registrerade medlemmar kommer främst från åldrarna 25 till 65 år, med fokus på 50% av användarna som är över 40. Mötesplatsen för seniorer är ett bra val. Från unga till äldre singlar och från alla samhällsskikt. Majoriteten av webbplatsens användare söker seriösa relationer och vänskap. Könsmässig fördelning är nästan lika. Ungefär 47% av användarna är kvinnor och 53% är män.

Generellt sett är dejtingsidans medlemsstruktur mångfaldig och ger en god möjlighet för användare att hitta kompatibla matchningar. Vad jag glömde att nämna – medlemmar kommer från alla delar av Sverige (Stockholm, Malmö, Göteborg, Vänersborg, Varberg och många andra städer).

Profilkvalitet

Dejtingsajt kräver att användarna fyller i sina profiler med relevant information, såsom bilder, intressen och hobbyer. Detta hjälper medlemmar att få en bättre uppfattning om personerna de interagerar med och hitta bättre matcher. Appen tillåter också användare att verifiera sina profiler med ett mobiltelefonnummer, vilket hjälper till att förbättra kvaliteten på profilerna på appen. Varje profil och bild som laddas upp granskas manuellt för att säkerställa att webbplatsen är fri från stötande eller olämpligt innehåll.

Kvaliteten på matchningar

Mötesplatsen använder en matchningsalgoritm för att hjälpa medlemmar att hitta kompatibla matchningar baserat på deras intressen, preferenser och plats. Algoritmen tar hänsyn till en rad faktorer, inklusive användarnas personliga information, informationen på deras profiler och deras beteende på appen. Generellt sett är kvaliteten på matchningar på appen bra, och användare kan också använda sökfunktionen för att hitta matchningar baserat på specifika kriterier.

Framgångsgrad

Sajten har en hög framgångsgrad, med många användare som hittar kompatibla matchningar och bildar långvariga relationer. Dejtingsajten tillhandahåller också en rad funktioner och verktyg för att hjälpa medlemmar att interagera med varandra och lära känna varandra bättre, vilket kan öka chanserna till framgång.

Kontakt på Mötesplatsen Sverige

Mötesplatsen tillhandahåller en rad kommunikationsverktyg för att hjälpa användare att interagera med varandra, inklusive meddelanden, chattrum och blinkningar. Användare kan också skicka virtuella presenter och se vem som har tittat på deras profiler.

Funktioner

Dejtingsajten tillhandahåller en rad funktioner för att hjälpa användare att hitta kompatibla matchningar och interagera med varandra. Några av appens huvudfunktioner inkluderar matchningsalgoritmen, sökfunktionen, meddelanden, chattrum, virtuella presenter och möjligheten att se vem som har tittat på din profil. Webbplatsen tillhandahåller också säkerhetsfunktioner, såsom möjligheten att blockera och rapportera andra användare, för att hjälpa användare att känna sig trygga medan de interagerar med andra på appen.

Betald medlemskap

Och här är vi. Dejtingsajten har gratis funktioner som registrering och att du kan se information om andra medlemmar, antalet mottagna meddelanden och gillanden. Men om du vill se bilder på användare, läsa mottagna meddelanden, eller bara skicka meddelanden och se vem som tittar på din profil, behöver du betala för ett dyrt betalt medlemskap.

VaraktighetTotaltPris/mån
1 månader299 kr299 kr
3 månader597 kr199 kr
6 månader894 kr149 kr

Mobilapp

Mötesplatsen har en mobilapp tillgänglig på både iOS och Android-plattformarna, vilket gör att användare kan komma åt appen när de är på språng. Appen är väl utformad och ger en sömlös upplevelse på mobila enheter. Användare kan komma åt alla funktioner i appen, inklusive meddelanden och sökning, och få aviseringar när de får nya meddelanden eller matchningar.

Kundtjänst

Mötesplatsen ger bra kundservice till sina användare med flera supportalternativ tillgängliga. Användare kan kontakta kundtjänst endast via e-post. Ibland kan det ta tid att få svar från support. Det finns också en FAQ-sektion som ger svar på vanliga frågor.

Sammanfattning

En utmärkt svensk dejtingsida med många aktiva användare över hela landet! Målgruppen är mångfaldig och alla kan hitta rätt matchning, men endast om man betalar för ett premiummedlemskap. Priset för betalt medlemskap är inte billigt. Det enda problemet är att om din potentiella matchning inte är en premiumanvändare så kan den personen inte se din profil. Om du letar efter andra alternativ, kolla in listan över de mest populära dejtingsidorna i Sverige eller listan över de mest populära dejtingapparna i Sverige. Lycka till!

FAQ

Hur fungerar mötesplatsen?

Mötesplatsen är dejtingsajt riktad till personer som är intresserade av seriös dejting och vänskap. Först är nödvändigt att registrera sig på dejtingsajt. Efter det kan du träffa människor utifrån ditt intresse och din plats.

Vad kostar medlemskap i Mötesplatsen?

Betalt medlemskap är tillgängligt och nödvändigt om du vill komma i kontakt med andra medlemmar. I min text kan du hitta pris för betal medlemskap.