match

Låt oss prata om en av de mest populära dejtingsajterna i Sverige med över 180000 användare. Det är Match.com. En av de äldsta dejtingsajterna på internet, grundad 1993. Match.com är för alla er som letar efter din livspartner, själsfrände, seriöst förhållande, äktenskap.

BEDÖMNING⭐⭐⭐⭐⭐
MÅLGRUPPAlla!
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla Om Match.com

Designen är bra, cool och du kan enkelt navigera. Match.com är tillgängligt som en dejtingsida på en stationär dator och som en mobilapplikation (för iOS and Android). Registrering är enkelt, gratis. I början måste du fylla i din profil med mycket av din privata information. Det här är standardprocedurer på ansedda dejtingsajter och detta hjälper dig i framtiden att hitta din perfekta matchning. När du är klar med allt, lägg till en bild på din profil och bekräfta din e-post, du kommer att vänta tills administratören godkänner din profil. Detta är ett säkerhetsskäl på grund av falska profiler. När du har fyllt i en profil, svara på alla frågor från Match.com och den är godkänd av administratörer, det är det! Nu är det dags att dejta!

Premium medlemskap

Match.com har många funktioner som är tillgängliga för alla premiumanvändare. Med grundläggande medlemskap kommer du bara att få ett fåtal saker på dejtingsidan. Men om du vill se vem som tittade på din profil, vem gillade dig, om du vill skicka och ta emot meddelanden, du måste betala för det. Egentligen måste du betala för alla funktioner som innebär att du faktiskt ansluter till en person.

Sammanfattning

Match.com
18.01.2023 Jag har recenserat dejtingsajten Match.com.
5/5 stars

Match.com är mitt bästa alternativ för människor som letar efter seriös dejting, förhållande. För människor som letar efter en själsfrände och vill börja nästa nivå i livet. Utmärkt säkerhet säkerställer alla användare istället för falska profiler. Det enda minus på dejtingsida är för mig det mycket dyra premiummedlemskapet. Men jag har redan sagt en gång, om du vill vara glad resten av ditt liv måste du betala för det i början. Lycka till!

Min rekommendation är att besöka Svenska överklassen och kungafamiljen. Du kan se hur de lever och kanske kommer du att lära dig hur du gör detsamma!