Match Recension 2023 | Fungerar Match.com 2023?

Omslagsbild för dejtingsajt Match

När det gäller en dejtingsajt som Match är det svårt att veta var man ska börja. Vad jag kan säga är att jag hade en bra tid med att använda Match.com, träffade många intressanta människor och förälskade mig flera gånger i några av dem. Om du är skeptisk och har haft en dålig erfarenhet med nätdejting, kommer du kanske inte att tro mig. Vad jag kan säga till dig är att försöka igen, kanske kommer du att ha mer tur. Därför skrev jag en recension om dejtingsajten. Jag vill hjälpa människor att vara säkra i nätdejting och ha kul med att använda Match och många andra dejtingsajter!

BEDÖMNING⭐⭐⭐⭐⭐
MÅLGRUPPAlla!
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Hur träffade Ted sin fru Lena?

Jag fick för ett par månader sedan ett e-post från en kille Ted. Han är en 30-årig mekaniker från Stockholm. Han delade med mig en berättelse om hur han träffade sin fru, Lena. Under vår samtal, berättade han allt och har tillåtit mig att dela hans berättelse med er!

Ted hade varit singel ett tag och bestämde sig för att ge online-dejting ett försök igen. Innan det testade han flera dejtingsajter utan framgång. På en av dessa dejtingsajter blev han lurad och förlorade en ganska stor summa pengar. Han hade hittat inlägg om Match.com på min blogg och bestämde sig för att ge det ett försök. Efter att ha fyllt i sin profil och genomfört den omfattande enkäten började han bläddra igenom de potentiella matcherna.

Rolig gif om att svepa på Match

En dag kom han över en profil som fångade hans intresse. Hennes namn var Lena och hon hade ett vackert leende i sin profilbild. Hon hade ljus hud och stora blå ögon. Han bestämde sig för att skicka henne ett meddelande och blev trevligt överraskad när hon svarade. I början var han försiktig eftersom han tidigare blivit lurad. De chattade länge, lärde känna varandra och hittade gemensamma intressen. Ju mer tid som gick desto säkrare blev han på att hon var verklig.

Hon var 28 år, polsk och flyttade till Sverige 2018 på grund av jobbet. Den andra anledningen var att hennes pojkvän bedrog henne med en bästa vän efter 5 års förhållande. Hon behövde en ny, fräsch start. Ett jobbmöjlighet kom vid rätt tid och hon accepterade det!

Profil av hans fru på dejtingapp Match
Profil av hans fru på dejtingapp Match!

Det är dags för första dejten!

Till slut bestämde han sig för att fråga henne på en dejt! Ted föreslog en bar ’Mikkeller Södermalm’ i Södermalms distriktet och Lena höll med. Båda är ölälskare så detta var en bra idé att prova nya öl och lära känna varandra bättre. På dagen för deras dejt var Ted en klump av nerver men så snart han såg Lena kände han en känsla av lugn. Hon var verklig! De hade en underbar tid på baren, skrattade och pratade och insåg att de hade en stark koppling.

Logotyp för baren Mikkeller Södermalm
Logotyp för baren Mikkeller Södermalm

Efter baren gick de till Fotografiska. De hittade en bänk nära vattnet och fortsatte att njuta av kvällen. När kvällen närmade sig sitt slut delade de en kyss och visste att de hade något speciellt.

Lyckligt slut!

Efter den första dejten fortsatte de att träffas och deras förhållande blev starkare. De åkte på många äventyr tillsammans, från vandring till resor, och deras kärlek till varandra fortsatte att växa. Ett år senare frågade Ted Sarah och hon sa ja. De gifte sig och har nu en vacker familj tillsammans.

Båda var överens om att Match.com var det bästa beslutet de någonsin hade gjort. Utan plattformen skulle de aldrig ha träffat varandra och de var tacksamma för möjligheten att ansluta och falla i kärlek.

Handla Om Match.com

 En av de äldsta dejtingsajterna på internet, grundad 1993. Match.com är en av de mest populära dejtingsajterna, med över 25 miljoner medlemmar världen över. I Sverige är det också populärt som i världen, med över 180000 aktiva medlemmar. Det är en plattform som passar för en bred målgrupp som söker olika typer av relationer, från casual dating till allvarliga åtaganden. I den här artikeln kommer vi att recensera de viktigaste funktionerna hos Match.com, inklusive dess totala användarupplevelse, kvalitet på matcher, funktioner, framgångsgrad, kundtjänst, målgrupp, profilens kvalitet, registreringsprocessen och att kontakta sajten.

Total Användarupplevelse

En av de första sakerna du kommer att märka när du besöker Match.com är dess snygga och moderna design. Webbplatsen är lättnavigerad, med tydliga och intuitiva menyer och knappar. Sökfilter är också ganska användbara, vilket gör det möjligt att begränsa din sökning baserat på olika kriterier som ålder, plats, intressen och mer. Totalt sett är användarupplevelsen på Match.com smidig och njutbar.

Registrering

Registrering på Match.com är gratis och enkel. För att skapa en profil måste du tillhandahålla viss grundläggande information som ditt namn, e-postadress och plats. Du kommer också att bli ombedd att fullfölja en omfattande enkät som hjälper till att ge en bra förståelse för din personlighet, intressen och vad du söker i en partner. Till slut måste du bekräfta din profil med en mobiltelefonnummer. På det sättet håller Match bort falska profiler och skräppost. När din profil är skapad kan du börja bläddra och söka efter matcher.

Målgrupp

Match.com passar för en bred målgrupp, med majoriteten av sina medlemmar som singlar i 20-talet till 40-talet. Nästan alla användare söker allvarliga förhållanden eller äktenskap och deras själsfränder. Låt oss säga att Match.com är för människor som är redo att slå sig ner. Dejtingsajten är populär bland både män och kvinnor, och förhållandet mellan män till kvinnor är ungefär lika. Sajten används också av personer av alla sexuella läggningar och bakgrunder.

Profilkvalitet

Profiler på Match.com är i allmänhet detaljerade och informativa. Användare måste fylla i en omfattande enkät när de skapar sin profil, vilket hjälper till att ge en bra förståelse för deras personlighet, intressen och vad de söker i en partner. Sajten har också en verifieringsprocess på plats för att säkerställa profilernas äkthet, vilket hjälper till att förhindra falska eller bedrägliga profiler.

Kvalitet på matcher

Ett av de viktigaste aspekterna av en dejtingsajt är kvaliteten på dess matcher. Match.com gör ett bra jobb med att tillhandahålla relevanta och kompatibla matcher baserat på dina preferenser och intressen. Sajten har en stor och aktiv användarbas, så du kommer att ha många alternativ att välja mellan. Men som med alla dejtingsajter kan du stöta på några falska eller inaktiva profiler. Match.com har ett rapporteringssystem på plats för att hjälpa användare att flagga misstänkta profiler.

Framgångsgrad

Match.com har en hög framgångsgrad när det gäller att hjälpa användare att hitta förhållanden och ä ktenskap. Sajten har många framgångssagor från par som träffades på Match.com och byggde en varaktig relation. Sajtens matchningsalgoritmer och funktioner är utformade för att hjälpa användare att hitta kompatibla partners, och den stora användarbasen ökar chanserna att hitta någon speciell.

Kontakt

Match.com erbjuder flera sätt för användare att kommunicera med varandra, inklusive att skicka och ta emot meddelanden. Gratis medlemmar är begränsade till att skicka blinkningar och favoriter, medan betalande medlemmar kan skicka och ta emot obegränsade meddelanden. Sajten har också en ”Matchmaker” -funktion som ger användare möjlighet att skicka en förfrågan om att bli presenterade för en specifik användare.

Funktioner

Match.com erbjuder en mängd unika funktioner som gör det skiljer sig från andra dejtingsajter. Några av dessa funktioner inkluderar en ”Boost” -option, som gör det möjligt för dig att temporärt öka din synlighet på sajten och attrahera mer uppmärksamhet från potentiella matcher. Andra funktioner som Match erbjuder dig:

  • Real talk – Tack vare denna funktion finns det massor av föreslagna samtalsämnen och isbrytare som man kan använda;
  • Reverse Matches – Denna funktion är en lista med vem du inte är kompatibel med;
  • Gilla – Lista med användare som du gillade. Att se vem som gillar dig är en betalfunktion;
  • ”MatchPhone” är en premiumfunktion där du kan göra röstsamtal till en annan medlem;
  • Markera din profil – Betalfunktion där du kan lägga din profil överst på förslagen lista så att medlemmar ser dig först.

På den här listan måste jag också lägga till funktionen ’date check in’, funktionen ’vibe check’, ’vaccinated Badge’ och ’Expert Picks’.

Betalt medlemskap

Ett betalmedlemskap finns också tillgängligt, vilket ger ytterligare fördelar som möjligheten att se vem som har sett din profil och skicka och ta emot meddelanden utan begränsningar (utan betalmedlemskap är det inte möjligt att kontakta andra användare). Priset för betalmedlemskap är genomsnittligt.

VaraktighetTotaltPris/mån
1 månader389 kr389 kr
3 månader747 kr249 kr
6 månader1194 kr199 kr

Mobilapp

Dejtingsajten har också en mobilapp som gör att du kan vara uppkopplad och söka efter matcher när du är på språng. Allt är samma som desktop-versionen av Match och mycket bra användarupplevelse. Dejtingappen är tillgänglig för iOS och Android-smartphones. Betyg via App Store – 3.8; Betyg via Google Play – 2.8.

Kundtjänst

Om du har några problem eller frågor är Match kundtjänst responsiv och hjälpsam. Du kan kontakta kundtjänstteamet via e-post eller telefon och de kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig med eventuella oro du kan ha.

Sammanfattning

Som jag sa i inledningen hade jag en fantastisk tid på Match.com och jag träffade många fantastiska människor. Samma som Ted! Dejtingsajten har ett användarvänligt gränssnitt, högkvalitativa matcher och unika funktioner som skiljer den från andra dejtingsajter. Enda minuset är det obligatoriska betalmedlemskapet om du vill använda alla funktioner på dejtingsajten. Utan det är Match meningslöst. Betala priset i början och du kommer att njuta garanterat! Lycka till!

FAQ

Är Match bra?

Ja, jag kan säga att det är en bra dejtingsajt. Läs en recension och berättelse från Ted. Om du läser hans berättelse kommer du att få reda på att Match är värt det.

Vad kostar Match.com?

Du kan registrera dig gratis. Pris per månad från 199 kr. Om du vill se priser för betalmedlemskap, besök mitt inlägg.

Finns en mobilapp tillgänglig?

Dejting App är tillgänglig för smarta telefoner för båda systemen. Kolla in min blogg och se betyg för dejting appar på App Store och Google Play.