Happy Pancake Recension 2021 | Sveriges mest populära dejtingsajt?

Kolla vår recension för Happy Pancake! Hur många poäng fick dejtingsida och vad tycker vi om HappyPancake efter testning! Ta reda på varför den här dejtingsplattformen har 1,5 miljoner besök varje månad!

happy pancake

Hej mina vänner, hur mår du? Hoppas allt är bra! Förra veckan publicerade jag ingenting. Istället gav jag dig tre uppdateringar om gamla recensioner. Om du inte gjorde det, kolla det nu! Idag förberedde jag en ny recension åt dig! Jag glömde bort denna dejtingsajt som är mycket populär i Sverige. Det är dejtingsajt är Happy Pancake!

Handla Om HappyPancake

Happy Pancake lanserades i Sverige 2007 och är den största gratis dejtingsajten. Finns även i Finland och Nederländerna och gillar dejting app (Android and iOS). Dejting Plattform ligger på andra plats i Sverige i kategorin dejting med 1,5 miljoner besök varje månad! Du kan hitta medlemmar från nästan alla platser i vårt land. Det är bra! HappyPancake är för alla utom riktad åldersgrupp är vuxna från 25 till 45 år. Många av dem letar efter nya vänskap, något kort, sexdating, bara chatta eller flirta. Mycket låg andel användare som vill ha något seriöst.

Registrering och design

Två alternativ är för registrering. Den första är med ditt mobilnummer. När du har fått verifieringskoden måste du fylla i din profil med din information, lägga till bilder, din e-post och det är det. Det är dags att träffa!

Det andra alternativet är registrering med din Facebook-profil. När du har lagt till din Facebook-profil kommer dejtingsajten att använda din information från din profil. Oroa dig inte, de kommer inte att lägga upp något på din profil.

Efter registrering kommer du att landa på huvudsidan.

Design är inget speciellt, gult är väldigt trevligt att se och problemet är annonser på Happy Pancake. Eftersom det här är en gratis dejtingsajt behöver de ett sätt att finansiera en HappyPancake! Så de lade till annonser på hans webbplats. Till vänster, höger och högst upp kommer du att ha annonser om allt. Många annonsörer.

Nästa problem är navigering. Happy Pancake är lätt att använda men med många annonser skulle det vara ett problem och förvirrande. Ibland vet du inte vart du ska leta. När du använder en dejting app på vilken mobil plattform som helst kommer du att ha ‘reklamavbrott’ mellan varje drag och det är irriterande efter många upprepningar!

Tänk dig nästa situation: du letar efter din date-partner och ditt humör är fantastiskt! Mellan varje profil, 2 sekunders paus. Jag tror att du kommer att tappa ditt intresse under en kort tid och avsluta en dejting app efter några minuters användning.

Intressant är att en dejtingsida HappyPancake har egen blogg, podcast och forum där människor kan prata om dejting, dejtingsaktiviteter och många andra saker om dejting!

Gratis medlemskap

Som du vet har du på nästan alla dejtingsajter premiummedlemskap, VIP-medlemskap eller Plus-funktioner. Här är situationen annorlunda eftersom alla funktioner är helt gratis! Och nästa funktioner är tillgängliga att använda:

läsa och skriva meddelanden

skicka flirtar

se vilka som har besökt den egna profilen

söka efter andra singlar

ladda upp bilder och hantera det egna fotoalbumet

markera bilder som privata

blockera andra medlemmar.

Ytterligare en anmärkning att lägga till: eftersom allt är gratis finns det många bedragare så var försiktig med det!

Sammanfattning

Happy Pancake är en fantastisk dejtingsajt med många användare från Sverige och det är jättebra. Därefter är inga avgifter eller premiummedlemskap den andra bra saken. Du behöver inte spendera pengar! Men … annonser är irriterande, många falska profiler och många användare är på denna dejtingsplattform bara för skojs skull! Om du inte vill spendera pengar, prova Happy Pancake, och kanske har du turen att hitta din date-partner! Här är också listor över de bästa dejtingsajterna och dejtingapparna i Sverige så kolla det också!

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.