Happy PanCake Recension 2023 | Gratis dejtingsajt i Sverige!

Kolla vår recension för Happy Pancake! Hur många poäng fick dejtingsida och vad tycker vi om HappyPancake efter testning! Ta reda på varför den här dejtingsplattformen har 1,5 miljoner besök varje månad!

happy pancake

Hej mina vänner, hur mår ni? Vi är här, det är första februari! Hoppas ditt år började bra! Recension om Happy Pancake första gången jag publicerade i juli 2021. Nu, år 2022 är det dags att kolla vad som händer med HappyPancake och se är detta den mest populära dejtingsidan i Sverige?! Om du läser detta just nu vill du veta Är det värt att registrera sig på HappyPanncake!

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPP25-45 år
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla Om Happy Pancake

Happy PanCake lanserades i Sverige 2007 och det är den största gratis dejtingsajten. Även populär i Finland och Nederländerna. Dejting Plattform ligger på andra plats i Sverige i kategorin dejting med 1,5 miljoner månadsbesök! Du kan hitta medlemmar från nästan alla platser i vårt land. Det är bra!

En dejtingsajt är för alla men den riktade åldersgruppen är vuxna från 25 till 45 år. Du kan hitta den äldre befolkningen i medlemmar men det är inte ett stort antal användare. Jag letade inte så mycket eftersom det inte är min målgrupp. Användare HappyPannCake använder främst för att chatta, tillfälligt förhållande, sexdating eller träffa nya vänner. Jag kan säga att jag inte hittade någon som letar efter ett seriöst förhållande. Jag rekommenderar dig att kolla detta inlägg om du är en av dessa personer.

Design

När du går in på dejtingsajten kommer du att landa på startsidan där är knappen för registrering eller inloggning. Väldigt lätt.

Designen är fin, enkel navigering och gult är snyggt för dina ögon. Det enda problemet med Happy Pancake är annonser. Eftersom detta är en gratis dejtingsajt behöver de ett sätt att finansiera en dejting plattform! Så de lade till annonser på sin hemsida. På sidorna av sidorna och högst upp kommer du att ha annonser om allt. Många annonsörer. Nästa problem är navigering. Happy Pancake är lätt att använda men med många annonser, det skulle vara ett problem och förvirrande. Ibland vet man inte var man ska leta. När du använder en dejtingapp på vilken mobil plattform som helst kommer du att ha ”reklamavbrott” mellan varje drag och det är irriterande efter många upprepningar!

Föreställ dig bara nästa situation: du letar efter din dejt partner och ditt humör är på topp! Mellan varje profil, 2 sekunders paus. Jag tror att du kommer att tappa intresset för en kort stund och lämna en dejtingapp efter några minuters användning.

Intressant är att en HappyPanCakes har en blogg, podcast och forum där folk kan prata om dejting, dejtingaktiviteter och många andra saker om dejting!

Registrering på HappyPannCake

När du klickar på registrerings knappen har du två alternativ att registrera dig: med ditt nummer eller med din Facebook-profil.

Om du väljer att registrera dig med ditt mobilnummer, efter att du fått verifieringskoden, måste du uppfylla din profil. Du måste lägga till din personliga information, lägga till bilder, din e-post och det är allt.

Det andra alternativet för registrering på HappyPanCake är med din Facebook-profil. Om du väljer det här alternativet kommer du att avsluta det på en minut eftersom dejtingsajten kommer att använda din information från Facebook för att skapa en profil åt dig! Oroa dig inte, Happy PanCake kommer inte att publicera något på din profil. Allt är diskret.

Min profil

Under det här avsnittet kan du justera din profil. Först måste du lägga till en bild (en eller flera) och det måste godkännas av administratörer på Happy PanCake. Efter det måste du skriva något om dig själv. I beskrivningen behöver du skriva mer om dig själv och vad du letar efter (Textens längd måste vara 200 tecken). I slutändan finns det två underkategorier: Mer om mig och intressen.

  • Mer om mig: du kan lägga till information om ditt utseende, arbete/utbildning, attityder (till exempel alcohol, politisk attityd, religion, rökning, …). Du kan också ange ditt stjärntecken, om du har barn och om du har djur.
  • Intressen: Denna kategori har egna underkategorier: mat och dryck, musik, film och TV, mode och skönhet, sport, resor, spel, hobbyer, böcker och kultur med mera.

När du är klar med din profil är det dags för dejting!

Funktioner

På Happy PanCake kallas bara en function ’min idealiska profil’. Först måste du lägga till information om hur din perfekta tjej ser ut (ögonfärg, hårfärg, utseende), var kommer hon ifrån, utbildning/arbete och intressen. På vissa dejtingsidor är detta en grundläggande sökfunktion, inget speciellt. Jag testade det och jag var inte nöjd med hur det fungerar. Kanske är problemet i algoritmen eller HappyPanCakes slumpmässigt visar profilerna och inte tittar på informationen som du angav.

Mobil-app

Första gången jag registrerade mig på HappyPanCake var när jag köpte min första smartphone. Den första versionen av dejting appen fungerar utmärkt. Nu, 2022, finns dejting appen tillgänglig för Android och IOS. Båda mobilsystemen fungerar bra, utan buggar och fördröjningar men när man lägger till annonser i hela situationen blir kundupplevelsen väldigt dålig. Det är verkligheten på Happy PanCake och du kan inte göra någonting.

Gratis medlemskap

Som du vet har du på nästan alla dejtingsajter premiummedlemskap, VIP-medlemskap eller Plus-funktioner. Här är situationen annorlunda eftersom alla funktioner är gratis!

Ytterligare en anteckning att lägga till: eftersom allt är gratis, det finns många bedragare så var försiktig med det! Jag rekommenderar starkt att läsa ett inlägg om falska dejtingsidor och falska profiler!

Sammanfattning

Happy Pancake är en jättebra dejtingsajt med många användare från Sverige som letar efter samma som du och det är jättebra. Därefter är inga avgifter eller premiummedlemskap det andra bra. Du behöver inte spendera pengar och vara rädd att du slösar bort dina pengar! Men … annonser är irriterande, många falska profiler och många användare är på denna dejtingplattform bara för skojs skull! Om du inte vill spendera pengar, prova Happy Pancake, och kanske har du turen att hitta din dejtpartner! Om du inte vill slösa bort din tid och vill prova några betalda dejtingtjänster, kolla in min lista över bästa dejtingappar och en lista för sexdejting!