Guide hur man undviker falska dejtingsajter

Ja, du hör antagligen om falska dejtingsajter. Förmodligen har några av er en dålig upplevelse med dejtingsajter som dessa. Så idag är jag här för att hjälpa er alla!

falska dejtingsajter

Hej människor, hur mår du? Det är jag igen, Alexandra. Idag är jag tillbaka med ett nytt inlägg på min blogg. Du kommer att läsa om något intressant och annorlunda. Jag hittade inte samma tema som detta på google. Det här är inte ytterligare en recension om dejtingsajter. Det här inlägget är så mycket bättre! Idag kommer du att läsa en guide om hur du känner igen falska dejtingsajter och hur man undviker smärtan och problemen som dessa dejtingsajter kan göra!

Vad är en falsk dejtingsajt?

Falska dejtingsajter är maskiner för att tjäna pengar. Allt du kan göra på dessa dejtingsajter är att förlora dina pengar och spendera mycket tid på chatt med falska kvinnoprofiler. Bakom kvinnoprofiler finns specialutbildade operatörer för att förföra dig.

Skillnad mellan äkta och falska

På riktiga dejtingsajter finns riktiga människor som har samma intresse som du. Att träffa nya människor, få nya vänner, starta ett seriöst förhållande, hitta kärlek i sina liv, avslappnade möten, chatta eller bara ha sex. Som jag sa har ägare av falska dejtingsajter bara ett mål: att ta dina pengar och slösa bort din tid!

Hur man känner igen falsk dejtingsajt

Det finns många saker du behöver kontrollera och uppmärksamma det! Låt oss börja med en lista. Jag delade listan i två delar:

  • Innan registrering på dejtingsajt
  • Efter registrering på dejtingsajt

Om du vill lära dig mer om internet, kolla upp blogg om digital media kurser.

Innan registrering på dejtingsajt

  • Om du hittar en intressant dejtingsajt på google kan du söka efter mer information om den dejtingsidan (när du hittar den dejtingsidan kan du också hitta mer information om det på google).
  • Därefter kan du kontrollera betyg och trafik på den dejtingsajten som du hittade (Jag rekommenderar Similarweb). Om dejtingsajten har ett bra betyg och bra trafik är det bra. Det betyder att det finns många människor med samma intresse som du och chansen är mycket låg för att dejtingsidan ska vara en falsk.
  • Om du hittade en dejtingsajt via banners på internet, gör samma sak och sök på google och kolla betyg och trafik på Similarweb.
  • Varje dejtingsajt med ingen eller mycket låg information misstänks vara falsk!

Efter registrering på dejtingsajt

När du har registrerat dig på en dejtingsida som du hittade kommer du antagligen att landa på huvudsidan.

  • Kontrollera först om det bara finns kvinnliga användare online. Problemet är om den datingsidan inte har bra trafik och det finns många onlineanvändare.
  • För det andra skickar bokstavligen kvinnliga användare direkt ett enkelt kortmeddelande som tio profiler på en minut. Det kan vara vaken: FAKE!
  • Eller de skickar ett meddelande till dig och en dejtingsida ber dig betala om du vill se hennes meddelande. Det är alert för falska om den dejtingsidan har väldigt lite information. Kontrollera sedan igen den datingsidan på google.

I många fall är medlemskap mestadels mycket dyrt och nödvändigt om du vill komma i kontakt med andra användare.

Mitt råd

Jag gav dig några tips om hur du undviker falska dejtingsajter och hur du kontrollerar! Naturligtvis är det inte möjligt varje gång! För det andra betyder varje dejtingsida med låg information och betyg inte att det är falskt! Kanske är bara nytt på internet och behöver tid för att gå vidare! Jag kan inte spara dig och din tid i denna situation men jag kan rekommendera dig att följa min blogg och kolla in mitt nya inlägg! Jag lovar att jag kommer att testa alla dejtingsajter åt dig för att undvika problem och slösa bort dina pengar och tid. Jag hoppas att ni alla kommer att njuta av era dejtingsliv!
Om du är intresserad, kolla in detta inredningsblogg.

Om du vill se en lista över betrodda dejtingsajter, klicka här!