ElitSinglar Recension 2023 | Hitta liknande personer!

  • Post author:
ElitSinglar

Hej alla, hur mår du idag? Jag hoppas att du mår bra! Jag planerar att skriva en ny recension varje torsdag. Jag tycker att det här är bra timing eftersom du har tillräckligt med tid att testa en ny dejtingsajt innan helgen! Jag kan säga att min plan går bra eftersom mina inlägg publiceras mest på torsdag! Jag vill inte säga något mer, låt oss gå vidare!

Min recension handlar om ytterligare en dejtingsajt för seriösa människor! Om du är en person i 30+, har en universitets- eller högskoleexamen, letar efter ett seriöst förhållande, vill hitta din själsfrände, du är på rätt plats! Denna dejtingsajt är inte för unga vuxna och människor som vill ha roliga och avslappnade möten! Dagens recension handlar om Elitsinglar!

BEDÖMNING⭐⭐⭐⭐✰
MÅLGRUPPVälutbildade
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla Om ElitSinglar

Elitsinglar lanserades för Sverige 2012 och i början var det inte populärt. Nu finns det många användare i Sverige som är nöjda med sin tjänst. För tillfället har denna dejtingsajt 120 tusen registrerade användare! Registrering är naturligtvis gratis. I början behöver du bara lägga till en e-postadress och lösenord. Detta är klart på mindre än en minut. Därefter landar du på nästa sida, ett personlighetstest. Testet innehåller 300 frågor och för att avsluta personlighetstestet måste du spendera cirka 30 minuter. Ha tålamod!

Personlighetstest täcker några av dessa kategorier:

  • Neuroticism – känslomässig stabilitet
  • Extraversion – introversion
  • Öppenhet – ointresse för nymodigheter och nya upplevelser
  • Vänlighet – avvisande hållning
  • Samvetsgrannhet – lättsamhet

Om du inte kan avsluta testet på en gång, oroa dig inte, du kan lämna det och fortsätta senare. Elitsinglar sparar dina svar! När du är klar med testet måste du verifiera din e-postadress och lägga till en profilbild och det är det. Din profil är klar!

Och oroa dig inte, en dejtingsajt visar dig de bästa matcherna för dig! Detta test fungerar och hjälper användare att hitta de bästa matchningarna för dem!

På huvudsidan kan du se meddelanden högst upp, partnerförslag (baserat på den information du fyllt i, inklusive personlighetstestet), profilbesök och en speciell kategori där en profil visas som du kan antingen gilla eller avvisa. Det är lite som Tinder. Design är enkel och intuitiv.

Premium medlemskap

Elitsinglar har mycket dyra priser för ett premiummedlemskap. Det enda pluset med premiummedlemskap är att Elitsinglar alltid har några kampanjer, åtgärder och försäljning. Om du får några kampanjer kan du få en bra rabatt.

Sammanfattning

ElitSinglar
18.01.2023 Jag har recenserat dejtingsajten ElitSinglar.
4/5 stars

Som jag sa på min huvudsida om Elitsinglar, om du letar efter ett seriöst förhållande är det här ett av mina bästa alternativ för seriös dejting. Premiumkonto är nödvändigt och dyrt och det är ett stort minus för denna dejtingsajt. Jag rekommenderar att du kolla in min lista över alla dejtingsajter i Sverige och hitta det bästa alternativet för dig!