ElitSinglar Recension 2023 | Hitta liknande personer!

ElitSinglar - omslagsfoto

Har du någonsin hört talas om en dejtingsajt enbart för välutbildade människor? Om du är en person över 30 år, har en universitet eller högskoleexamen, söker efter ett allvarligt förhållande och vill hitta din själsfrände, så är du på rätt ställe! På ElitSinglar kan du hitta likasinnade personer med liknande intressen. Låt oss se vad webbplatsen kan erbjuda dig!

BEDÖMNING⭐⭐⭐⭐✰
MÅLGRUPPVälutbildade
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Hur träffade Erik Klara?

För tre månader sedan, i november förra året, fick jag ett e-post från Erik. Erik är en framgångsrik 30-årig programvaruingenjör från Stockholm. Han är grundare av en företag inom IT-sektorn. Han hade arbetat hårt för att uppnå sina mål i livet, inklusive att fullfölja sin utbildning och säkerställa en ekonomisk frihet. Trots alla hans prestationer var det dock något som saknades – en partner att dela sitt liv med.

Erik hade alltid haft svårt för sina relationer med kvinnor, och upptäckte att många av dem var attraherade av honom för hans framgång och ekonomiska stabilitet, snarare än för någon genuin anslutning. Han var trött på den eviga cykeln av kortvariga relationer och längtade efter något djupare och mer meningsfullt.

Det var då Erik stötte på en recension av ElitSinglar på min blogg. Nyfiken beslutade han sig för att prova dejtingsidan. Det dröjde inte länge innan han matchades med en vacker 29-årig läkare vid namn Klara. De två började snabbt uppskatta varandra och inledde ett förhållande som varade i två underbara år.

Profil av Klara på ElitSinglar

Problem innan första dejten!

Erik och Klara hade pratat i flera veckor på ElitSinglar innan de till slut beslutade att träffas i verkligheten. Båda hade mycket att göra och hade ingen tid för en dejt. Till slut kom en ledig helg och första dejten!

Rolig gif där kvinnan säger "äntligen"

De bestämde sig för att ha sin första dejt på den vackra restaurangen ’Michelangelo’ i Gamla Stan, Stockholm. Eric gillar mest italiensk mat eftersom han bodde två år i Milano som utbytesstudent. Å andra sidan har Klara aldrig provat italiensk mat utöver pizza.

Första dejten!

De möttes nära museet ”Tre Konor”. När Klara anlände tog hon andan ur honom med sin fantastiska skönhet och charmiga leende. Deras dejtnatt började med en promenad till ”Espresso House” i Västerlånggatan. Efter en trevlig samtal och fantastiskt kaffe gick de till restaurangen ‘Michelangelo’ på middag. När Erik närmade sig restaurangen började nervositeten ta över honom. Han hade aldrig känt så här för en kvinna förut och han var fast besluten att göra ett bra intryck.

De satte sig vid ett mysigt bord vid fönstret med utsikt över Västerlånggatan. Samtalet flöt lätt och de upptäckte att de hade mycket gemensamt, inklusive en kärlek till resor och en passion för att hjälpa andra.

Instagram Bild på Klara från den kvällen
Hennes bild från deras första dejt!

De njöt av den underbara maten och vinet, de skrattade, log och delade berättelser om sina liv. Tiden gick snabbt och innan de visste det var det dags att säga godnatt.

Instagram story av Klara från den kvällen
Story på instagram profil av Klara från den kvällen!

När de sa farväl, kunde Erik inte låta bli att känna tacksamhet för möjligheten att träffa Klara. Han lämnade restaurangen med ett steg i takt och ett leende på läpparna, redan ser fram emot sin nästa dejt.

Gif där killen ler

Bästa perioden i hans liv!

Deras relation startade på andra dejten och precis som han sa var de två åren medan de var i en relation de bästa två åren i hans liv. De resande mycket och besökte många intressanta platser som Miami i USA, en underbar sommar i Egypten, en romantisk helg i Paris och två veckor i Portugal. En gång berättade Klara för Erik att de skulle flytta till Lissabon efter bröllopet. Klara var förtrollad av Portugals kultur, Lissabons energi och mat!

Det var inte dags för dem!

Men precis när Erik började fundera på att ta nästa steg och fria, fick Klara en en-i-ett-livsmöjlighet att arbeta som läkare för Unicef i Afrika. Trots hans kärlek till henne förstod Erik att Klaras passion för att hjälpa andra var viktigare än deras relation, och de bestämde sig till slut att gå sina separata vägar.

Även om deras historia kanske har tagit slut, kommer Erik alltid att minnas Klara som kvinnan som hjälpte honom förstå den sanna betydelsen av kärlek och inspirerade honom att bli en bättre person. Och vem vet – kanske korsar deras vägar igen i framtiden.

Handla Om ElitSinglar

ElitSinglar är en premium dejtingsajt som riktar sig till utbildade och yrkesverksamma singlar. Den lanserades av det amerikansk-tyska företaget Spark Networks SE. Första versionen av dejtingsajten för Sverige lanserades 2012. Dejtingsajten har 120 tusen registrerade användare och cirka 2000 medlemmar online varje dag! Som på andra dejtingsajter är situationen densamma på EliteSingles: huvudsakligen kommer medlem från större städer, men det är inte en anledning att inte prova!

Övergripande användarupplevelse

Webbplatsen har en elegant och modern design, vilket gör den enkel att navigera och använda. Sökfilter är omfattande och tillåter användare att hitta högkompatibla matchningar. Webbplatsen har också ett användarvänligt gränssnitt, vilket gör det enkelt att hitta det du söker.

Registrering

Att skapa ett konto på ElitSinglar är gratis. Registreringsprocessen är enkel, och användare krävs att tillhandahålla grundläggande information som sitt namn, kön, e-postadress och plats. Efter att ha genomfört registreringsprocessen måste användare fylla i en personlighetstest! Testet innehåller 300 frågor och för att avsluta personlighetstesten måste du spendera cirka 30 minuter. Ha tålamod!

Målgrupp/Medlemsstruktur

Dejtingsida riktar sig till utbildade och yrkesverksamma singlar, och majoriteten av medlem har en examen på högskola eller universitet. Sidan har en jämn könsfördelning, där ungefär 50% av användarna är män och 50% är kvinnor. Användare går med på sidan av en mängd olika skäl, inklusive att hitta en allvarlig relation, söka en långvarig förpliktelse eller leta efter en person med liknande intressen.

Profilkvalitet

ElitSinglar har en strikt verifieringsprocess på plats för att säkerställa att profilerna är äkta och tillhör verkliga personer. Profilerna på sidan är detaljerade och informativa, vilket ger användarna en omfattande förståelse för sina potentiella matchningar. Sidan erbjuder också ett kompatibilitetsfrågeformulär för att hjälpa användare att hitta de mest kompatibla matchningarna baserat på deras intressen, livsstil och värderingar.

Kvaliteten på matchningar

Dejtingsajt använder en sofistikerad algoritm för att matcha användare baserat på deras preferenser och intressen. Matchningarna på sajten är relevanta och av hög kvalitet, och det finns ett lågt antal falska eller inaktiva profiler. ElitSinglar tillåter också användare att anpassa sina sökfilter för att hitta högkompatibla matchningar baserat på specifika kriterier.

Framgångsgrad

ElitSinglar har en hög framgångsgrad, med många användare som hittar framgångsrika relationer och äktenskap. Sajten har många framgångssagor från nöjda användare som har hittat långvarig kärlek på plattformen. ElitSinglar erbjuder ett stödjande och säkert miljö för singlar som söker en seriös relation, och sajtens högkvalitativa matchningar ökar chanserna att hitta en kompatibel partner.

Kontakt på ElitSinglar

Dejtingsida erbjuder flera sätt för användare att kommunicera, inklusive att skicka leenden, meddelanden och isbrytare. Icke-betalande medlemmar har begränsningar på meddelanden, men de kan fortfarande initiera kontakt med andra medlem genom att skicka gillanden och leenden. Webbplatsen erbjuder också unika funktioner för att initiera kontakt, såsom ”Favoriter”-listan, som tillåter användare att hålla reda på sina favoritprofiler.

Funktioner

ElitSinglar erbjuder ett antal unika funktioner, inklusive kompatibilitetsfrågeformulär, ”Have You Met”-funktionen, ”Favoriter”-listan, Personlighetsanalys, Matchrekommendation, Wildcard Matches (20 extra matcher varje dag) och ElitSinglar Magazine. Såklart, om du vill använda alla funktioner på dejtingsidan, behövs betalmedlemskap.

Betalt medlemskap

Som jag sa, krävs ett betalt medlemskap för full tillgång till ElitSinglar. Med gratis medlemskap kan du registrera dig, genomföra personlighetstestet, lägga till bild och personlig information, och skicka leenden och gillanden. För allt annat måste du betala. Pris för betalt medlemskap är ganska dyrt eftersom ElitSinglar är en premiumdatingsida. En annan nackdel är att den minsta medlemskapstiden är 3 månader. Om du tänker betala för en månad, glöm det.

VaraktighetTotaltPris/mån
3 månader2097 kr699 kr
6 månader2994 kr499 kr
12 månader2988 kr249 kr

Mobil app

Självklart finns det en datingapp tillgänglig för båda mobila system (iOS och Android). Liksom datingsidan har mobilappen också en slät och modern design och enastående användbarhet. Jag var mycket nöjd med användarupplevelsen på dejting appen. Betyg via App Store – 3.2; Betyg via Google Play – 1.8.

Kundtjänst

ElitSinglar har en tillgänglig och hjälpsam kundtjänst, tillgänglig för att hjälpa användare med frågor eller bekymmer. Sidan erbjuder en omfattande FAQ-sektion, och medlem kan också kontakta kundtjänsten via e-post eller telefon. ElitSinglar är engagerade i att erbjuda en högkvalitativ användarupplevelse, och kundtjänstteamet är dedikerade till att säkerställa att användare har en positiv upplevelse på sidan.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är ElitSinglar en bra dejtingsida för en specifik typ av människor. Om du är redo att hitta din själsfrände och slå dig ner, är detta rätt plats på internet för dig! Elite Singles kommer att hjälpa dig att hitta den personen. Enda minuset är en dyr medlemskap och inte tillräckligt många användare från mindre städer.

FAQ

Är Elitsinglar bra?

ElitSinglar är en bra dejtingsajt, speciellt för utbildade och professionella singlar. Läs recension och berättelse från Erik vad han tycker om dejtingsida.

Vad kostar Elitsinglar?

Registrering är gratis. Om du vill använda alla funktioner på ElitSinglar är betalmedlemskap nödvändigt. Pris per månad från 249 kr. På mitt inlägg kan du se pris.

Finns en mobilapp tillgänglig?

Mobil App är tillgänglig för smarta telefoner för båda systemen. Kolla in min blogg och se betyg för dejting appar på App Store och Google Play.