eDarling Recension 2023 | Bättre än ElitSinglar?

edarling - omslagsbild för granskning

Är eDarling verkligen ett perfekt alternativ för seriös dejting istället för ElitSinglar?!

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPP30+
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla om eDarling

eDarling är en populär datingsida som grundades 2008 i Berlin, Tyskland. Det är nu en av de ledande datingsplattformarna i Europa, med över 13 miljoner registrerade användare över hela världen. I Sverige kom datingsidan 2010, och antalet medlemmar är inte känt. eDarling fokuserar på att matcha singlar som söker ett seriöst förhållande, med stor vikt vid kompatibilitet och långsiktig framgång.

Total användarupplevelse

Dejtingsajt erbjuder en användarvänlig och lättillgänglig gränssnitt som gör dejtingupplevelsen trevlig. Webbplatsen har en modern design och tillhandahåller olika användbara funktioner för att hjälpa användare att hitta sin perfekta matchning. Registreringsprocessen är enkel.

Registrering

Registreringsprocessen på eDarling är relativt enkel och kan slutföras på några minuter. Användare måste ange grundläggande information som kön, ålder, plats och önskemål om partner. eDarling kräver också att användare fyller i en omfattande personlighetstest som bedömer olika aspekter av deras karaktär, livsstil och förhållandepreferenser. Testet syftar till att hjälpa webbplatsens algoritm generera exakta matchningar baserat på kompatibilitet. Det tar ungefär 30 minuter att slutföra personlighetstestet så var tålmodig och gör det när du är ledig!

Målgrupp/medlemsstruktur

eDarling är en datingsida som är utformad för singlar som söker ett seriöst förhållande. Webbplatsens medlemsbas är mångsidig och inkluderar människor från olika bakgrunder och åldersgrupper. Majoriteten av användarna är dock mellan 30 och 50 år, och det finns en nästan jämn könsfördelning, med något fler kvinnliga medlemmar.

Profilkvalitet

Dejtingsajten har en strikt verifieringsprocess för profiler för att säkerställa äktheten hos dess användare. Webbplatsen uppmuntrar medlemmar att fylla i sina profiler med så mycket information som möjligt, inklusive flera profilbilder. Plattformens algoritm använder informationen som tillhandahålls av användarna för att generera exakta matchningar baserat på kompatibilitet.

Kvalitet på matchningar

eDarlings matchningsalgoritm är baserad på en omfattande personlighetstest som bedömer olika aspekter av användarnas personlighet, värderingar och preferenser. Plattformen använder denna information för att generera exakta matchningar baserat på kompatibilitet. Kvaliteten på matchningarna på eDarling är generellt hög, och användare rapporterar en hög nivå av tillfredsställelse med sina matchningar.

Framgångsgrad

Dejtingsida hävdar att de har en framgångsgrad på cirka 40%, vilket innebär att fyra av tio användare hittar en partner genom webbplatsen. Plattformens fokus på kompatibilitet och långsiktiga relationer har resulterat i många framgångshistorier, där många par har hittat sin perfekta match på eDarling.

Kontakt på eDarling

Sidan tillhandahåller olika kommunikationsverktyg för att hjälpa användare att ansluta till varandra. Dessa inkluderar att skicka gilla-markeringar, skicka meddelanden och lägga till matchningar i din favoritlista. För att få tillgång till webbplatsens fullständiga kommunikationsfunktioner måste användare vara premiummedlemmar.

Funktioner

Dejtingsidan erbjuder flera användbara funktioner för att hjälpa användare hitta sin perfekta match. Dessa inkluderar en omfattande personlighetstest, dagliga matchningsförslag och avancerade sökfilter. Webbplatsen tillhandahåller också en detaljerad profilvy som visar information om en användares personlighet, intressen och hobbyer.

Premium medlemmar

Precis som med de flesta betalda webbplatser finns det ett tillgängligt och nödvändigt premiumkonto. Om du vill se vem som besökt din profil, se bilder av andra medlemmar, se den senaste inloggningen på dejtingsajten och skicka och ta emot meddelanden behöver du betala! Endast registrering är gratis på denna dejtingsajt. Medlemsavgiften för ett premiumkonto är inte billig!

VaraktighetTotaltPris/mån
1 månader1099 kr1099 kr
3 månader2397 kr799 kr
6 månader3294 kr549 kr
12 månader3588 kr299 kr

Mobilapp

eDarling har en mobilapp som är tillgänglig för både iOS och Android-enheter. Appen erbjuder en användarvänlig gränssnitt och tillåter användare att få tillgång till alla webbplatsens funktioner från sin mobila enhet. Appen är gratis att ladda ner och användare kan logga in med sitt befintliga konto.

Kundtjänst

Sajten erbjuder utmärkt kundtjänst till sina användare, med ett dedikerat supportteam som finns tillgängligt för att hjälpa till med eventuella frågor eller problem som användare kan ha. Sajten har en omfattande FAQ-sektion som adresserar vanliga frågor och bekymmer. Användare kan också kontakta kundsupport via e-post eller telefon och eDarling strävar efter att svara på förfrågningar snabbt.

Sammanfattning

I slutet av recensionen kan jag säga att eDarling är en bra datingsida, men endast i Tyskland. I Sverige finns problem med det lilla antalet registrerade användare som främst kommer från stora städer. Det innebär att chansen att hitta din perfekta match är mycket liten. Nödvändigt premiummedlemskap förstörde också min upplevelse på grund av begränsningarna på gratisversionen. Du kan testa din lycka eller helt enkelt hitta en annan dejtingsajt för seriös dejting och träffa din perfekta match!