eDarling Recension 2022 | Endast för seriös dejting!

Kolla vår recension för eDarling! Hur många poäng fick dejtingsajt och vad vi tycker om eDarling efter test!

edarling

Hej alla, jag hoppas att du mår bra. Det är torsdag och det är dags för mitt nya inlägg och en granskning till. Denna dejtingsajt är en av de mest populära i Tyskland där den lanserades 2008. Dejtingsidan är för alla åldersgrupper men de mest registrerade användarna är mellan 35 och 45 år gamla. Alla letar efter kärlek, livets partner, ett seriöst förhållande, kanske äktenskap. Idag skrev jag om eDarling!

När du är i ett seriöst förhållande eller i ett äktenskap måste du veta hur du kan hjälpa din själsfrände! Besök bloggen om frisör och skönhetsblogg och hitta bra tips!

Handla om eDarling

eDarling kom till Sverige 2010 och blev under en mycket kort tid en av de mest populära dejtingsidorna i Sverige för seriös dejting. I världen finns cirka 13 miljoner registrerade användare, hur många som kommer från Sverige är inte officiellt.

Låt oss först prata om design. Designen är enkel, tydlig, lätt att navigera. Färgschemat ger en känsla av ljus elegans och lyx!

Dejtingsidan är till hands en matchmaking-webbplats och sökfunktionen finns inte men dejtingsplattformen kommer att föreslå dig potentiella bästa matchningar baserat på det personlighetstest som du utför i början. Registreringen är gratis, enkelt, i några steg. Efter registreringen behöver du 20-30 minuter för att avsluta personlighetstestet som jag skrev om det i mitt senaste inlägg. Frågorna handlar om områden som personlighet, karaktärsdrag, attityder till relationer och syn på relationer och kärlek. När testet är klart visas en lista med partnerförslag – andra medlemmar som webbplatsen tror har en personlighet som är kompatibel med deras egna. Du måste bara svepa åt vänster eller höger! Som medlem kommer merparten av tiden att ägnas åt sidan som visar partnerförslagen och på de andra medlemmars profilsidor.

Premium medlemskap

Som med de flesta betalda webbplatser är ett premiumkonto tillgängligt och nödvändigt. Om du vill se vem som besökte din profil, se bilder av andra medlemmar, se den senaste inloggningen på dejtingsidan och mottagna meddelanden måste du betala! Endast gratis på denna dejtingsplattform är registrering. Medlemskapsavgiften för ett premiumkonto är inte billigt!

Sammanfattning

eDarling är en fantastisk dejtingsajt med många användare från Sverige. På alla dejtingsajter är det lättare att träffa någon om du bor i en större stad eftersom det finns ett större urval singular. Samma situation är här. Avgiften för ett premiumkonto är så dyrt och det är ett stort minus men om du bestämde dig för att hitta din själsfrände, tycker jag att det är priset värt det! Det är en dejtingsajt som är så dyr för din budget, här är min lista över bästa dejtingsajter i Sverige!

BEDÖMNINGMÅLGRUPPREGISTRERINGMOBIL APP
⭐⭐⭐⭐✰30+GratisJa

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.