Tre bästa dejtingsidor för unga vuxna plus BONUS två dejtingappar!

unga vuxna

Internet har förändrat allt om hur vi dejtar, och nuförtiden är det inte bara vuxna som träffar sina betydande andra online. Fler och fler unga vuxna och äldre tonåringar har använt dejtingsajter eller dejtingappar som ett alternativ till att gå ut på traditionella “dejter”.

Present till en första dejt kan vara Ekologiskt godis! Alla älskar godis!

Dejting för unga vuxna

Det finns många dejtingsajter för den unga befolkningen och äldre tonåringar. Det här inlägget har recensioner av de bästa dejtingsidorna och dejtingapparna. Notera hur recensionerna sammanfattar webbplatserna och låt det vara din vägledning för att avgöra vilken som är bäst för dig. Dejtingsajter/dejting appar gjorda speciellt för yngre skapas inte alla lika! Det finns ingen anledning att slösa tid på dåliga webbplatser när du kan hitta något bättre här. Dessa recensioner hjälper dig att välja vilken dejtingsajt/dejtingapp som passar bäst för dina behov som ung vuxen.

Bästa 3 dejtingsajter:

BONUS – Bästa dejtingapparna:

SpotGee

spotgee-unga-befolkningen

De senaste 6 månaderna har denna dejtingsajt blivit mycket populär i Sverige. Relativt ny på webben men gick snabbt framåt under en väldigt kort tid. SpotGee är för alla utom stora procent (jag hittade på Google nästan 40%) av användarna är unga vuxna. Medlemmar letar efter allt men dejtingplattformen är inriktad på sexdejting och kortvariga relationer. Om du vill chatta måste du köpa mynt. Allt annat är gratis.

Om du vill veta mer om SpotGee, kolla in en fullständig recension av dejtingsajten!

Happy PanCake

dejting för äldre tonåringar

En av de mest populära dejtingsidorna och den bästa gratis dejtingsajten i Skandinavien. En miljon besökare per månad. Och alla är från Sverige! Målgruppen är unga vuxna. Happy Pancake är främst för att träffa nya vänner, chatta eller sexdejta. Anledningen till att det är väldigt populärt är inga avgifter, inget premiumkonto eller VIP-profiler. Allt är gratis. Massor av annonser, falska profiler och bedragare förstörde mitt intryck. Om du inte vill spendera pengar på dejting och vill ha kul, prova denna dejtingsajt men var försiktig! Läs mitt inlägg på länken här och lär dig hur du känner igen falska dejtingsajter och falska profiler!

Happy Pancake är också tillgängligt för Android och iOS.

Om du vill veta mer om Happy PanCake, kolla in en fullständig recension av dejtingsajten!

AdultFinderX

dejting för unga vuxna

AdultFinderX riktar sig särskilt till unga vuxna. När jag testade dejtingsajten hittade jag inte många användare över 30. Lanserades i år och det är anledningen till att det inte är så populärt just nu som andra dejtingsajter. Jag tror att detta kommer att bli bättre i framtiden. Nästan alla användare från Sverige kommer från storstäder och ett mycket litet antal användare kommer från mindre städer. Designen är catchy, attraktiv. Allt är gratis utom mynt. Mynt är nödvändigt om du vill chatta. Du kan tjäna mynt, få en välkomstbonus för registrering, efter det för verifiering, för aktivitet, kampanjer, …

Tinder

dejtingappar för ung befolkning

Alla hörde talas om denna applikation. Den mest populära dejting appen i världen! Första dejtingappen som använde svep funktionen. Svep åt höger om du vill matcha den profilen och svep åt vänster om du inte gillar det. Finns även för en stationär dator. Riktar sig till unga vuxna, men du kan hitta användare i alla åldrar, från 19 till 99 år. Användare letar efter allt (några för sexdejting eller korta relationer, några för sin själsfrände och seriösa relation). Med en grundläggande profil får du begränsad tillgång till Tinder. Om du vill ha obegränsade likes, få en profil boost, använd många funktioner, du måste betala för Tinder Plus eller Tinder Gold.

Om du vill läsa hela recensionen av Tinder, kolla in det här inlägget!

Badoo

badoo bäst för unga vuxna

Ytterligare en mycket populär dejtingapp. Badoo har flest användare i världen. Över 500 miljoner registrerade användare, 90 miljoner besök per månad! I Sverige finns ett medelstort antal användare. Ytterligare en dejtingapp med svep funktion. Speciellt riktad till unga vuxna. Det genomsnittliga antalet år för registrerade användare är 25. Många användare letar efter chatt, sexchatt eller sexdejting. En mycket låg andel av användarna letar efter något seriöst. Samma situation som Tinder, begränsad tillgång med en gratis profil. Om du vill använda många av de funktioner som Badoo har måste du betala för Badoo Premium.

En fullständig recension av Badoo-appen kan du läsa här.

Därför har jag satt ihop dejtingsidor och dejting appar för att berätta hur du kan träffa någon online och dejta säkert och ansvarsfullt. Läs vidare för några råd om hur man träffar en tjej online och vad unga vuxna kan göra på den första dejten! Till sist vill jag säga dig lycka till och hoppas att den här bloggen kommer att vara till hjälp för dig!

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.