Dejting idéer | 30 dejting aktiviteter för den första dejten!

Omslagsfoto för inlägg om chatt idéer och dejt tips

Hej mina vänner, har ni någonsin undrat vad ni ska göra på en första dejt? Eller vart ska man gå? Nästan alla män tror att problemet är hur man träffar en kvinna och glömmer nästa steg. Nästa steg i dejting är att hitta den bästa dejt aktiviteten och ha en rolig första dejt! I det här inlägget kommer jag att dela med mig av idéer och tips på hur du får den bästa första dejten! Låt oss se!

Dejt Tips – Vad ska man göra på en första dejt?

Jag pratade med många män och många har problem eftersom de inte har en aning om vad de ska göra eller vart de ska gå. Den värsta frågan du kan ställa till din partner på en dejt är ”vart kan vi gå?” eller ”vad kan vi göra?” Om du är en riktig gentleman måste du ha en plan för den dagen/natten och erbjuda din partner några dejting-aktiviteter. Först ska jag ge dig några tips om vad du ska göra innan dejten och efter det kommer jag att ge dig min lista över dejting aktiviteter. Dessa idéer kan du använda på första eller andra dejten, det spelar ingen roll!

Låt oss se hur du kan ta reda på information om din dejt-partners personlighet. På så sätt kan du få idéer till första dejten:

  • Ställ henne många intressanta frågor under ditt föredrag via en dejtingsajt eller dejtingapp om henne. Du kan fråga om hobbyer, intresse, vad hon älskar att göra på fritiden, har hon en favorit plats, gillar hon sport, kanske konst eller äventyr, … På så sätt skulle du få en uppfattning om dejtingaktiviteter och vart du kan åka. Och snälla, ställ inte frågor som en detektiv i dåliga action-filmer! Var spontan och kul.
  • När du får reda på mycket information om personlighet kan du också använda dessa teman i ditt föredrag när du träffar den personen i ett verkligt liv. Om du behöver skriva information på papper eller din telefon, som anteckningar.
  • Du kan också kolla hennes profil och hitta många intressanta saker om hennes personlighet. Läs profilbeskrivning och frågor som besvaras vid registrering och kolla hennes bilder;
  • För en första dejt välj en neutral plats där ni kan njuta tillsammans. På den andra dejten kan du be henne att gå till din favoritplats eller föreslå hennes favorit plats.
  • Förra gången såg jag många människor i den första planen sätta sin ekonomiska status så var inte en av dessa tråkiga killar! Det är inte kul! Är inte allt i pengar!

När du vet hur du hittar mer information och intressanta saker om din dejt-partner, låt oss se vart du kan gå och vad ni kan göra ihop och ha en rolig första dejt!

1. Ta en promenad

Att ta en promenad är en av mina favorit dejting-aktiviteter eftersom ni är ute, den friska luften och har all tid att känna varandra. Efter det kan du springa iväg eller fortsätta din dejt till nästa plats eller göra några av de andra sakerna på en lista.

2. Ta en cykeltur

Med cyklar kan du besöka många platser i din stad, utforska några nya platser, prata och lära känna varandra bättre. I större städer som Stockholm, Malmö eller Göteborg är detta ett bra alternativ för en första dejt!

Om du inte har en aning om mellanmål efter en cykeltur, kolla in mat blogg!

3. Gå ut med hunden

För denna dating aktivitet är nödvändigt en hund. Om en av er är hundälskare, stort plus. Ni kommer inte att göra ett misstag och ni kommer säkert att ha fantastisk tid tillsammans.

4. Ta ett glas vin/öl

Klassisk dejt idé. Hitta på internet en populär bar/restaurang som du inte har besökt tidigare. Du kan njuta av den tillsammans med ett glas vin/öl eller kanske med lite whisky. Efter några drinkar kan det bli en rolig dejt.

5. Ses över en kaffe

En av de klassiska idéerna för en första dejt. Välj din partners favoritställe för kaffet första gången så hon förmodligen inte är så nervös. Särskilt bra idé på vintern eller när det är en regnig dag. Om du vill ha kaffe för första dejten vet jag hur jag kan hjälpa dig.

6. Ölprovning

Gå på ölprovning, vinprovning eller whiskeyprovning.

7. Dansa

Du måste kunna dansa om du vill ha denna dejt aktivitet för en första dejt. Om du inte kan dansa, är det dags att lära dig nu! Kvinnor gillar killar som vet att dansa…

8. Nattliv

Att gå ut på en klubb är också en bra idé om ni båda är fans av nattliv. Jag rekommenderar inte denna aktivitet för en första dejt, kanske en andra.

9. Escape room

Handling och osäkerhet på ett ställe. Min rekommendation för en andra dejt. Ni behöver tid för att lära känna varandra. Om din partner inte älskar action och äventyr är det inte en bra idé.

10. Biljard

Om du inte vet hur man spela biljard, oroa dig inte, det här kommer att bli en rolig första dejt med många skratt. Få din favorit-drink och njut av den tillsammans.

11. Nöjesfält

Skaffa en biljett och åk en tur. Det kan vara en rolig första dejt med mycket adrenalin och action. If you are from Stockholm, my recommendation is Gröna Lund!

12. Djurpark

Om du gillar djur, bra idé. Detta besök kan väcka känslor från barndomen. Du kan besöka Skansen i Stockholm eller Slottsskogen i Göteborg.

13. Bio

Om ni båda är film fanatiker kommer ni att ha det bra tillsammans!

14. Gå på konsert

Om du har samma musikaliska genre, varför inte?

15. Museum

Om ni båda älskar historia eller konst kommer ni att ha roligt och trevligt tillsammans!

16. Bada

Varm varm sommardag och cocktails vid poolen. Varför inte? Under vintersäsongen rekommenderar jag ett spa.

17. Utsiktsplatser

Hitta via Google fina utkiksplatser nära din stad och njut!

18. Soluppgång eller solnedgång

Om du har kunskap kan det vara den mest romantiska dejting aktiviteten någonsin.

19. Picnick

Trevlig och lugn picknick i skogen eller den lokala parken.

Efter en picknick är det bra att smaka godis.

20. Tälta

Bra idé för en andra dejt efter att ni känner varandra bättre.

21. Löprunda

Endast för den sportiga typen av människor. Det är därför viktigt att känna varandra innan den första dejten.

22. Hiking

Hitta vandringsleder runt din stad och njut av en trevlig promenad i naturen!

23. Sporta

Det finns många sporter. Det bästa alternativet är om ni båda har samma favorit sport!

24. Gå på match

Endast för sport fantaster! Ta reda på din partners favorit-sport och njut av den tillsammans!

25. Mata fåglar

Mata ankor i den lokala parken eller besök ett hundhem.

26. Shoppa tillsammans

Jag har aldrig varit på shopping för första dejten men varför inte?

27. Middag/lunch/brunch

Bra idé för en andra dejt, inte för en första. På så sätt kommer du inte spendera mycket pengar på fel kvinnor.

28. StandUp

Om du inte har ett bra sinne för humor, gå inte på standup!

29. Besök en marknad

Om du känner till de bästa platserna i din stad där du kan äta god mat, gå! Visst måste ni båda älska att smaka på nya platser!

30. Bibliotek

Om ni båda gillar att läsa rekommenderar jag varmt att besöka biblioteket på en första dejt! Ni kan prata om era favoritböcker, utbyta åsikter om dessa böcker, känna varandra bättre och njuta i gott samtal ihop!

Mitt råd

Det här är några av idéerna om vart du kan gå med din dejt partner, vad kan du göra, och hur man kan njuta ihop och ha en rolig första dejt. Det bästa är när du är originell och kreativ. Blanda alla dessa tips/idéer och gör din första dejt till den bästa för minnen! Visst, om du träffar fel person är det normalt, detta kommer att bli en dålig dejt för både … Nytt statistik sagt, med var tionde person kommer du att ha störst chans att lyckas. Så var inte desperat, bara fortsätt dejta! Och nämn att jag tillägnar det här inlägget till män eftersom jag tror att de måste vidta åtgärder! Lycka till!