Bumble Recension 2023 | Alternativ för Tinder i Sverige?

Bumble - omslagsfoto

Många sa att Bumble är en klon av Tinder! Men är det verkligen sant?! I dagens recension kan du läsa och ta reda på många intressanta saker om datingappen Bumble. Varför är den här dejtingsidan så speciell och vad är annorlunda jämfört med andra dejtingappar?!

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPPUnga vuxna
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla Om Bumble Sverige

Bumble grundades 2014. Dess grundare är en tidigare anställd på Tinder. Datingappen har 13,5 miljoner besök per månad och nästan 40% kommer från USA! Jag hittade inga statistik för användare från Sverige. Vad som är speciellt med den här datingappen är att kontrollen ligger i kvinnors händer! Jag kommer att förklara mer i avsnittet ”Att göra kontakt på Bumble”.

Övergripande användarupplevelse

Dejtingapp firas för sin enkla gränssnitt som gör att man kan navigera på sidan med lätthet. Layouten är väl byggd och gör den användarvänlig och rolig att använda. Sökfilter är effektiva och tillåter en mer personlig upplevelse då användare kan hitta matchningar som överensstämmer med deras specifika preferenser och intressen.

Registrering

Webbplats är gratis att registrera sig för, men det erbjuder en betald medlemskap med ytterligare fördelar. Registreringsprocessen är enkel och kräver grundläggande information som ditt namn, ålder och plats. Därefter är det nödvändigt att verifiera med en mobiltelefonnummer. Om du har ett Facebook-profil kan du ansluta ditt Facebook-profil till Bumble och på så sätt omedelbart skapa ett profil på en dejtingsida!

Målgrupp/medlemsstruktur

App används främst av personer som söker romantiska relationer och vänskapsband. Om du söker ett tillfälligt förhållande, sexchatt eller sexdating är du på fel plats. Sajten är mycket populär bland Millennials (en befolkning mellan 19 och 30 år). En dejtingsida har ungefär en jämn fördelning av män och kvinnor.

Profilkvalitet

Profiler på Bumble är i allmänhet detaljerade och informativa. Profiler visar grundläggande information som namn, ålder och plats. Användare kan också lägga till korta introduktioner och visa sina dejtingpreferenser. Bumble kommer att ta mestadels av profilinformationen från Facebook för medlemmar som skapade sina konton där.

Kvalitet på matchningar

Bumble använder en avancerad algoritm som matchar användare med personer som delar liknande preferenser och intressen. Som ett resultat upplever användare vanligtvis positiva resultat, de hittar matchningar som är både relevanta och av hög kvalitet. För att bibehålla en tillförlitlig och aktiv gemenskap tar Bumble åtgärder för att minska förekomsten av falska eller inaktiva profiler.

Framgångsgrad

Dejting app har varit framgångsrik för många användare, särskilt kvinnor på grund av sin speciella funktion som hjälper kvinnor att hitta en perfekt match. Kvinnliga medlemmar behöver inte slösa tid på fel personer.

Att kontakta på Bumble app

Användare kan kommunicera med varandra genom sajtens meddelandesystem. En viktig sak är också att kvinnor kontrollerar dejting. Detta innebär att en kvinna måste gilla dig eller återgälda gillandet och sedan kan du skicka ett meddelande. Du har 24 timmar på dig att svara på henne, annars försvinner matchningen och du kommer aldrig mer att kunna skicka ett meddelande till henne.

Funktioner

Bumble erbjuder flera unika funktioner, inklusive BumbleBff, BumbleBizz, SuperSwipe (liknande super gillningar), Bumble Hive, The BeeHive, Backtrack, Virtual Dating Badge, Snapchat Linser för Bumble video samtal, Women Incognito Mode, ”Sober” Badge, Consumer Store & Apparel Range, Audio & Video Prompts, Private Detector, Komplimanger, och StopNCII Organisation. Vissa av dessa funktioner kräver betalt medlemskap. Även BumbleBoost är tillgänglig.

Betalt medlemskap

Med gratis medlemskap kan du följande: Profilskapande, Matchförslag, Chatt- och meddelandetjänst, En omsamling med en utgången anslutning per dag, Gratis nedladdning av Bumble-appen, Audio & Video Prompts, och Komplimanger.

Du kan bara köpa Bumble boost. Med betalmedlemskap är Boost-funktionen tillgänglig i paket.

TidsperiodTotalt
1 vecka113.99 kr
1 månad249.99 kr
3 månader544.99 kr
Livstid1589.99 kr

Ett betalt medlemskap (Bumble Premium) krävs om du vill använda: Förläng anslutningar i 24 timmar, Omsamling med utgångna anslutningar, SuperSwipe, Se en lista över personer som redan har svept till höger.

Priset för den betalade medlemskapen är genomsnittligt.

TidsperiodTotalt
1 vecka211.99 kr
1 månad423.99 kr
3 månader814.99 kr
Livstid2433.99 kr

Mobilapp

Bumble är mer en dejtingapp än en dejtingsajt, liknande Badoo och Tinder. Dejtingapper och dejtingsajter har en enkel användargränssnitt och fungerar bra med andra program. Mobilappen finns tillgänglig för iOS- och Android-användare. Betyg på App Store – 4,3. Betyg på Google Play – 4.

Kundtjänst

Bumbles kundtjänstteam är känt för att vara tillgängliga och hjälpsamma. Plattformen tillhandahåller flera kanaler för support, som e-post och en omfattande hjälpcenter. Användare har generellt positiva upplevelser och prisar kundtjänsten som tillhandahålls av webbplats.

Sammanfattning

Bumble är en bra dejtingapp, lätt att använda med många avancerade funktioner. Det enda problemet med denna mobilapp är det lilla antalet användare från Sverige. Jag hade inte någon framgångsrik match. Jag rekommenderar att du kontrollerar en lista över de mest populära dejtingapparna i Sverige och på så sätt hitta några bättre alternativ till Bumble!

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.