Bumble Recension 2022 | Alternativ för Tinder?

  • Post author:

Kolla vår recension för Bumble! Hur många poäng fick dejting appen och vad tycker vi om Bumble app efter testning! Och den viktigaste frågan, är det alternativ för Tinder?

bumble

Idag är det dags att prata om en dejting app som inte finns på min lista över topp 5. Denna dejting app prioriterar kvinnan. Det är coolt i denna värld av dejting appar men kan vara ett verkligt problem. Du kommer att se om de lyckades lyckas och börja en ny era i dejtingvärlden. Det är dags för Bumble!

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPPUnga vuxna
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla Om Bumble App

Bumble grundades 2014. Hans grundare är en av ex. Tinder anställd. Dating App har 13,5 miljoner besök per månad och nästan 40% kommer från USA! Jag hittade ingen statistik för användare från Sverige. Under testperioden lyckades jag inte med en Bumble app. Få matchningar men vi klickade inte. Antalet användare mellan man och kvinna är nästan lika och åldersmålet är en yngre vuxen. De flesta användare använder Bumble för att hitta vänner online och för att hitta en partner för ett förhållande. Naturligtvis letar vissa användare efter sexdating, dejting, sexchatt

Kvinnans prioritet

Dejting Appen är densamma som Tinder men en viktig sak är att kvinnor kontrollerar dejting. Det betyder att en kvinna måste gilla dig eller ge tillbaka som dig och sedan kan du skicka ett meddelande. Du har ett 24-timmars svar på henne eller matchen försvinner och du kommer inte i någon situation att skicka ett meddelande till henne igen. Jag måste säga, var försiktig eftersom jag läste på internet, vissa människor hade problem med falska profiler! Stor och intressant innovation i dejtingvärlden men dåliga, onda människor kan missbruka det!

REGISTRERING

Registrering på Bumble är gratis och du kan göra det med ett mobilnummer eller med din Facebook-profil om du har. Om du väljer att registrera dig med en Facebook-profil använder Bumble app din information från Facebook och du registreras på några sekunder. Efter det kommer Bumble att be dig att tillåta geografisk plats eftersom dejtingsappen behöver den för att visa dig potentiella matchningar från ditt område. Innan du hamnar på huvudsidan måste du verifiera din profil med en bild i en speciell pose (skydd på grund av falska profiler).

Profil Kvalitet och Sökfunktion

Profiler på Bumble är offentliga och du kan se all information om den personen och bilder utan premiummedlemskap.

Jag sa inte, designen är fin och smidig, färgerna är vackra (blandning av vitt och gult) och layouten är enkel och användarvänlig.

Som Tinder eller Badoo har du en svepfunktion. Höger för ja eller vänster för nej. Du har bara grundläggande sökfunktioner som kön, ålder och geografiskt inriktning. Priset för premiummedlemskap är genomsnittligt.

Premium medlemskap

Om du vill ha mer än 24 timmar på dig att svara på ett meddelande, om du vill matcha samma person igen, super match eller för att se vem som gillade dig, du måste betala för dessa saker. Priset för premiummedlemskap är genomsnittligt.

Sammanfattning

Jag glömde att säga, Bumble app är tillgänglig för IOS och Android. Bumble är en super dejtingapp, enkel att använda med bara nödvändiga funktioner. Jag ger Bumble det här betyget bara för att jag tror att det inte kan användas i Sverige och det är en anledning till att det inte finns på min topplista över dejtingsappar. Många bättre dejting appar med fler användare från Sverige finns på marknaden!

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.