Badoo Sverige Recension | Fungerar Badoo app 2023?

Badoo - omslagsfoto

Det är en granskning av en av världens mest populära dejtingappar! Den största konkurrenten är Tinder. Mitt första möte med online-dejting var via den här mobilappen. Idag kommer du att få veta vem som är vinnaren i den eviga jämförelsen – Badoo vs Tinder! Ja, du läste rätt – det är granskningen av Badoo appen!

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPPunder 30 år
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Övergripande användarupplevelse

Badoo är lättnavigerad och enkel att använda, vilket gör den till ett användarvänligt alternativ för de som söker sexdejting, casual relationer och nya vänner. En blandning av lila och vitt ger en specifik design och låt oss säga mycket tilltalande och igenkännbar. Appens sökfilter är också användbara för att hjälpa användare att hitta rätt match baserat på deras preferenser och intressen.

Registrering

Plattformen erbjuder en gratis registreringsprocess som är snabb och enkel att fullfölja. För att skapa en profil behöver användare tillhandahålla grundläggande information som sitt namn, födelsedatum och e-postadress. Efter att ha verifierat din e-postadress är det nödvändigt att verifiera din profil med en profilbild i en specifik pose. Vill du slippa verifiering med bild och mobilnummer kan du registrera dig via Facebook. All information kommer att användas från ditt facebook konto.

Målgrupp/medlemsstruktur

Dejtingapp är en plattform som används av människor från alla samhällsklasser, vilket gör den till en mångsidig community. Badoo används av en bred skara människor, från de som söker tillfälliga kopplingar till de som söker allvarliga relationer. Könsförhållandet är ungefär jämlikt mellan män och kvinnor. Användare av dating-appen tendenser att vara unga, med majoriteten av medlemmarna i 20- och 30-årsåldern. Användare kommer från alla delar av Sverige men den största mängden är från stora städer.

Profilkvalitet

Profilerna på Badoo appen är detaljerade och informativa, vilket gör att medlemmar kan få en bra uppfattning om vad en potentiell match är som innan de initierar kontakt. Appen har också verifieringsprocesser som beskrivs i Registreringsavsnittet och på så sätt försöker Badoo säkerställa profilernas äkthet, vilket ger dig lugn när du använder appen.

Kvalitet på matchningar

Badoos matchmaking-algoritmer är designade för att ge användare relevanta matchningar baserat på deras preferenser och intressen. Ibland gör algoritmerna misstag så du kan matcha med någon som inte är i ditt intresse. Sajten är proaktiv i att ta bort falska och inaktiva profiler, vilket säkerställer att medlemmar bara matchas med äkta och aktiva personer.

Framgångsgrad

Appen är mycket populärt vid början av en historia om en nattstånd, nya vänskaper och historier som avslutades med en allvarlig relation eller äktenskap. Eftersom den är inriktad på den yngre befolkningen, kommer du inte att höra om det sistnämnda.

Gör kontakt på Badoo app

Användare kan kommunicera med varandra på dejtingapp genom att skicka meddelanden eller använda en unik Badoo videochattapp. Medlemmar utan Badoo Premium har begränsningar på meddelanden och funktioner, men kan fortfarande starta kontakt med andra användare. Med höga säkerhetssystem är appen också bra för sexchatt.

Funktioner

Badoo erbjuder en mängd unika funktioner. Några av funktionerna är:

 • Badoo Video Chat app – något som FaceTIme på iOS;
 •     Badoo Encounters – Detta gör det enkelt för dig att leta efter matchningar.
 •     Profilpoäng – Detta gör att andra medlemmar kan betygsätta dina bilder. Ju högre din poäng är, desto mer synlig blir din profil.
 •     Besök – Kontrollera vilka medlemmar som besökt din profil i Besök.
 •     Gilla – Du får e-post- och webbläsarnotiser när någon gillar din profil.
 •     Favoriter – Lägg dina föredragna användare på din favoritlista. Du kan också se vem som har lagt dig på sin.
 •     Spel och profilfunktioner – Förutom Encounters finns det flera andra spel tillgängliga: Lookalikes och Gåvor
 •     Stämningar – Stämning är en speciell funktion som ger användare möjligheten att dela vad som finns i deras tankar. Detta kan antingen baseras på deras nuvarande känslor eller vilken typ av dejt de vill förfölja.
 •     Crush – Crush är en omedelbar notis som du kan skicka till en medlem för att låta dem veta att du gillar dem. Du använder dina krediter för att skicka en Crush;
 •     Screenshot Block Funktion – Dejting app implementerar en skärmdumpsblockeringsfunktion som främjar medlemmar att inte dela privat information och foton utan tillstånd. Android-användare kan inte längre ta skärmdumpar och iOS-användare får ett varningsmeddelande när de tar en.
 •     Badoo Secret Awards;
 •     Skicka en låt;
 •     Skulle du hellre;
 •     Privat Detector Technology;
 •     Oartigt meddelande detektor.

För många av dessa funktioner krävs Betald medlemskap.

Betald medlemskap

Utan Badoo Premium är det fortfarande en bra mobilapp för online dating. Du kommer att ha begränsningar för svep, meddelanden, se vem som gillade dig och många andra specialfunktioner. Med betald medlemskap blir denna dejtingapp en fantastisk plats på webben och du verkligen kan njuta av den! Priset för betalt medlemskap är genomsnittligt.

TidsperiodTotalt
1 dag8.99 kr
1 vecka42.99 kr
1 månad106.99 kr
3 månader265.99 kr
6 månader370.99 kr
Livstid639.99 kr

Tips: Innan du kan få Badoo Premium gratis men den alternativet är inte längre tillgänglig.

Det andra alternativet, om du inte vill betala för Premium på Badoo, är mynt. Du kan betala med mynt för specialfunktioner, se vem som gillade dig och många andra saker.

Priset för mynt lägger jag till i en tabell nedan:

KrediterPrisPris/Kredit
10031.99 kr0.32 kr
55084.99 kr0.015 kr
1250106.99 kr0.085 kr
2750212.99 kr0.078 kr

Mobil App

Badoo är mer en dejtingapp än en dejtingsajt. Fokus ligger på smartphones men Badoo finns också som en dejtingsajt och fungerar utmärkt. Om den tekniska delen av Badoo, sajt och app är användarvänlig utan några problem. Mobilappen finns tillgänglig för iOS och Android-smartphones. Betyg på App Store – 4,5. Betyg på Google Play – 4.

Kundtjänst

Badoos kundtjänst är tillgänglig och hjälpsam, vilket säkerställer att användare har en positiv upplevelse på plattformen. Oavsett om det handlar om en teknisk fråga eller en fråga om sajtens funktioner, är kundtjänstteamet alltid tillgängligt för att hjälpa.

Sammanfattning

Till sist är frågan – vem är bättre? Badoo eller Tinder? Om du frågar mig, ger jag fördel till Tinder när det gäller vårt land. Det är fortfarande den populäraste svenska dejtingappen. Badoo i Sverige är mindre populärt än Tinder. Om du vill använda den här dejtingappen tror jag att det kan vara ett problem eftersom plattformen riktar sig till en yngre befolkning och medelmängden användare från Sverige. Å andra sidan, en bra mobilapp med många intressanta funktioner räcker inte för att fånga populariteten hos Tinder. Om du gillar casual dejtingappar men är helt över Tinder, prova app nu! Om du är intresserad av Tinder, läs en recension och testa båda dejtingapparna och välj en! Lycka till!

FAQ

Vad är Badoo?

Det är en dejtingapp som är inriktad på en yngre befolkning som söker casual relationer och nya vänner. Läs en recension om Badoo och ta reda på om det här är en bra dejtingapp för dig!

Hur funkar Badoo?

Om du vill använda en dejtingapp är det nödvändigt att registrera dig på Badoo och verifiera din profil. Läs min recension och ta reda på hur du registrerar dig och vad som krävs för verifiering.

Vad kostar Badoo?

Du kan registrera dig gratis. Badoo Premium och mynt är tillgängliga och nödvändiga om du vill använda alla funktioner. Om du vill se priset för betalt medlemskap och mynt, läs min recension om Badoo.