Badoo Sverige Recension | Fungerar Badoo app 2022?

 • Post author:
badoo-app

Hej, det är jag igen med en ny recension för ytterligare en dejtingsapp. Detta är en av de största dejtingapparna i världen och i Sverige, efter Tinder, den mest populära dejtingappen. Många människor hör om den här dejting appen och idag kommer jag att presentera dig. Det är Badoo.

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPPunder 30 år
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Handla Om Badoo

Badoo lanserades 2006 som en stationär webbplats och mobilapp. Just nu, i världen, använder nästan 500 miljoner människor denna dejtingsapp. I Sverige är situationen annorlunda. Det finns inte ett stort antal användare och alla kommer från större städer som Stockholm. Dejtings Appen är för den yngre befolkningen som på Tinder. Åldersmålet är vuxna under 30 år. Du kan hitta personer med olika intressen på Badoo men främst alla användare som letar efter chatt, avslappnade relationer eller förhållanden för en natt och sexdating. Om du är lite äldre och vill hitta din själsfrände och tillbringa med henne / hans resten av ditt liv, den här dejting appen är inte något för dig. Tonåringar använder också Badoo för att hitta nya vänner och starta nya vänskap.

Design

Designen av dejting appen Badoo är riktigt bra och jag gillar färgerna som används för designen (lila och vita). Badoo är lätt att använda, registrering är gratis, och som på Tinder är Badoo populärt eftersom svepfunktionen.

Registrering på Badoo

För registrering måste du välja kön, födelsedatum, plats, e-postadress och lösenord. Därefter måste du lägga till bilder. Istället för e-post kan du använda den för att verifiera din profil med ett mobilnummer. Oroa dig inte, du får bara verifieringskoden och det är det. Det andra alternativet för registrering i dejtingsappen är att ansluta Badoo till några av de sociala nätverken. För att få en blå bock (det betyder att du är en riktig person) du måste ladda upp dina bilder i en specifik pose (oroa dig inte, detta kommer bara att se Badoos administratörer). När det är gjort får du tillgång till alla funktioner på dejting app.

Sökfunktion

När du har slutfört de tidigare stegen kommer du till startsidan. Det finns en sökfunktion och en lista över alla profiler. Med Badoos primära sökfunktion, People Near, kan du hitta andra medlemmar. Du kan filtrera sökningen för att bara visa de nya kontona eller de som är online. Bortsett från det finns det flera sökfilter som du kan använda för att begränsa resultaten:

 • Kön
 • Vad de letar efter (vänner, chatt, date)
 • Ålder
 • Plats
 • Avstånd från dig

Finns även på Badoo:

 • Osynligt läge
 • Markera
 • Klistermärken
 • Stig upp
 • Gåvor

Stort plus för Badoo-appen är videochatt! Det här är en ny funktion och många användare använder den. Mycket hjälpsam i situationer när du tvivlar på att någon är en bedragare eller om det är en falsk profil. Det är bara att starta en videochatt och kolla!

Premium medemskap

Badoo Premium är också tillgängligt för användare. Som en gratis medlem får du begränsad tillgång till en dejtingsapp. Om du vill använda obegränsade funktioner, se vem som gillade dig, markera dina meddelanden, chatta med nya användare först, bli en utvald medlem, ge en gåva och aktivera klistermärken, du måste betala för detta. Priset för Badoo Premium är genomsnittligt.

Sammanfattning

Badoo är en fantastisk dejting app och du har valet för dina matcher på grund av 500 miljoner användare i världen. Om du vill använda denna dejting -app i Sverige tror jag att det här skulle vara ett problem eftersom datingplattformen riktar sig till yngre befolkning och medelstort antal användare från Sverige. Det skulle vara ett problem för äldre! Om du älskar casual dating -appar men är helt över Tinder, tror jag att Badoo är ett bra val för dig. Tillvägagångssättet för dejting är väldigt likt men det finns några extra funktioner och säkerhetslager som hjälper appen att stå på egen hand. Registrera dig gratis och testa Badoo-app!