SpotGee Recension | Fungerar dejtingsida SpotGee 2022?

  • Post author:
Logotyp för dejtingsajt SpotGee

Recension om en dejtingsajt som är relativt ny på webben och under mycket kort tid blev väldigt populär – SpotGee! Denna dejtingsajt är för alla, som vill ha action varje kväll! Om du vill ta reda på mer information om SpotGee, läs recensionen och historien om min vän Johan! Kolla in hur han hade en fantastisk dejt tack vare SpotGee!

Min vän Johan hade ett väldigt galet 2021. Han bröt sin förlovning och hade efter det en av de bästa tiderna i sitt liv. Låt oss se vad som hände honom och hur han kom över det! Låt oss se vad Johan hade att berätta i sin historia!

Där allt började

Första gången jag hörde talas om SpotGee var när min fästmö gjorde slut med mig. Jag var tre år i ett förhållande med henne och vi skulle gifta oss i juli 2021. Vårt förhållande började falla två veckor före bröllopet efter att jag misstänkte att min fästmö var otrogen mot mig. Först var jag tyst och ville inte tro på det. Allt bröts upp efter att jag hittade en chatt på Instagram med hennes älskare. Hon träffade en krypto miljonär! Någon kille med mycket pengar.

Instagram-profil från en krypto miljonär

Instagram-profil från en krypto miljonär!

I början förnekade hon att hon var otrogen, bara för att slutligen erkänna allt efter min press. Hon packade sina saker och lämnade mig med sin nya pojkvän. Hon var i ett hemligt förhållande med honom i 6 månader! 6 månader hon låtsades! Kan du tro på det?!

Hur jag registrerade mig på SpotGee

Jag var förstörd… Efter två veckor och depression föll natten och jag lämnade min lägenhet. Först går jag till Stadshuset. Jag njöt i ett ljud av vatten en tid. Efter det gick jag till Stadshusbron och stannade på mitten. Efter en timme på bron ville jag hoppa från bron. Men en rolig sak, det är ingen hög bro. Jag kan bara bli sjuk och det är det.

Jag fortsatte gå väldigt länge. Jag gick över Vasabron och slutade vid Gamla Stan. Jag var så trött och ville bara dricka min favoritöl. Jag passerade en italiensk restaurang och i nästa hörn gick jag in i baren Stampen och beställde Kung.

Bild på baren Stampen laddad ner från internet

Bild på baren Stampen laddad ner från internet

Jag tog upp min telefon ur fickan. Jag fick ett meddelande från Alexandra med en länk till SpotGee.

Meddelanden jag skickade till Johan den kvällen

Meddelanden jag skickade till Johan den kvällen.

Det är ett intressant namn så jag bestämde mig för att prova det. Efter registrering beställde jag en andra öl.

gif where Thor drinks beer

Jag kan tänka mig min vän Johan efter att servitören gav honom en andra öl!

I mitt område fanns 20 till 30 profiler online. På ett ögonblick fick jag det första meddelandet. Det såg ut som en falsk profil. Jag började skratta högt. I mitt sinne var “skämtar du med mig?”

Min första dejt eller bara en bluff?!

Oavsett, jag öppnade meddelandet och svarade! Efter 15 minuter hade vi ett djupt samtal… Det verkar inte vara en falsk profil. Hon hette Giovanna, 22 år och flyttade från Brasilien till Sverige i januari 2020 i programmet ”studentutbyte”. Brunett, en fin kropp, är vacker och ser ut som en modell. Hon hade också en tatuering på sina fusk. Hon jobbade i någon butik på Kungsholmen.

Hennes profilbild på SpotGee

Hennes profilbild på SpotGee.

Efter ytterligare 10 minuter av vårt samtal bad jag ut henne och hon sa “ja”! Jag trodde fortfarande inte att hon var äkta och hon kommer att gå ut med mig… Är SpotGee värt det?!

Väntar på henne och vår första dejt!

Bad mig vänta 10 minuter på att hon skulle göra sig redo och behöver 10 minuter till för att komma till mig i Stampen baren. Jag sa ‘ok’. Jag var så nervös när jag väntade på att hon skulle komma. Hon gick in i baren efter 30 minuter. Hon såg fantastisk ut i tajta jeans och en kort vit T-shirt.

Hon la upp outfit från den kvällen på instagram profil

Hon la upp en bild från den kvällen på sin Instagram-profil!

Bad mig att beställa samma öl som min. För båda favorit ölen var Kung. Vi stannade i baren tills nära och pratade om allt. Jag glömde min ex-flickvän, hennes otrogen och en ny pojkvän – en krypto miljonär.

Efter att vi lämnat baren bad hon mig följa med henne till hennes lägenhet för en drink till. Kanske efter 20 minuter kom vi till hennes lägenhet. Hon bor i en liten lägenhet nära Mcdonald’s på Kungsholmen. Vi fortsatte att prata och kanske efter några minuter kysste jag henne. Jag kände spänning i luften! Vi flyttade till sovrummet senare och resten är historia! Jag tror att det är en dröm! Det var den bästa kvällen i hela mitt liv!

Vad tycker jag egentligen om SpotGee?!

Nästa morgon lämnade jag hennes lägenhet som en ny man. Jag skickade ett meddelande till min bästa vän Alexandra för ett brådskande möte. Alexandra var så glad för min skull efter att jag berättade hela historien! Spotgee är ett utmärkt val om du letar efter sexdejting!

Jag fortsätter dejta Giovanna i 6 månader. Efter det bröt vi upp eftersom jag ansåg att det var för tidigt för ett nytt förhållande. Jag fortsätter att använda SpotGee och hade några fler bra dejter. Under tiden gjorde min ex-flickvän slut med sin krypto miljonär och bad mig att vara tillsammans igen. Finns karma trots allt?

Handla Om SpotGee

Efter att du läst Johans berättelse, i nästa del kommer min recension av test SpotGee! Jag hittade inte den exakta tiden när dating plattformen lanserades. Första gången jag hittade denna dejtingsajt var i januari och jag registrerade mig direkt! Jag måste testa allt! Och det är ett bra beslut! Jag ska förklara.

Först, som sagt, SpotGee är för alla. De flesta användare är från 25 till 35 år gamla men du kan också hitta medlemmar 40+. Om du är en man i de bästa åldrarna och vill hitta en kvinna i samma ålder eller yngre, är detta ett bra ställe för det! Om du är en 20-25 år gammal kille hittar du också många medlemmar i liknande åldrar med liknande intressen eller om du vill ha äldre, inga problem. Jag sa att dejtingsajt är för alla, oavsett ålder! Därefter hittade jag många användare från Skandinavien (Sverige och Danmark särskilt) men bara för att veta, detta är den globala webbplatsen! Du kan söka efter användare från andra länder.

Design och funktioner

Designen är bra, lätt att använda, en kombination av mörka färger är slät och iögonfallande. Registrering är naturligtvis gratis, snabbt i några steg. Efter det måste du bekräfta e -postmeddelandet och fylla i din profil med information om dig, lägg till en profilbild, och lägg till en beskrivning. Och det är det, dags för dejting!

Det finns också en tillgänglig verifieringsprocess. Om du verifierar din profil får du ett uppsving och algoritmen kommer att trycka din profil högst upp.

På SpotGee finns många grundläggande funktioner i sökning som ålder, plats, användarnamn, vanor, hår, ögonfärg,… som tittade på din profil, som är ny på dejtingsajten, och vem som är online.

En bra funktion är push -aviseringar. Du kan komma på din stationära dator eller smartphone -avisering när du får ett meddelande eller när någon ser din profil! Du kan göra vad du vill och veta vad som händer på SpotGee!

SpotGee är inte tillgängligt som en dejtingapp men jag testade det på min smartphone och det är utmärkt så att de inte behöver göra en dejtingapp! Jag hade inga problem med rotation, att utforska dejtingsajter är enkelt, utan buggar eller eftersläpningar.

Krediter

SpotGee är en av dejtingsajterna där du inte behöver betala för ett premiummedlemskap eller ett VIP –konto. Alla funktioner är gratis och du kan chatta gratis tills du spenderar alla krediter. Efter det, om du vill fortsätta chatta, måste du köpa krediter. Priset är inte dyrt för krediter och det är coolt. Du kan tjäna krediter på din aktivitet, efter att ha avslutat med verifiering av e -post och profil och när det kommer några kampanjerbjudanden … Du får också en välkomstbonus.

Sammanfattning

Dejtingsajten är relativt ny men jag hade inte den känslan. Många användare från Sverige (kanske i framtiden kommer fler användare från mindre städer), bra design och funktionalitet. Inga dyra medlemskap eller VIP -konton. Det enda problemet skulle vara om du chattar med några tjejer samtidigt. Du kommer att spendera krediter väldigt snabbt! Så, mitt råd, hitta den rätta! Om du letar efter tonåringar eller unga kvinnor, eller om du är tonåring och vill ha sex varje kväll, är du på rätt ställe! SpotGee är ett bra ställe för det!

BEDÖMNINGMÅLGRUPPREGISTRERINGMOBIL APP
⭐⭐⭐⭐⭐Sexuella kontakterGratisNej

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.