50 Plus Match Recension | Fungerar dejtingsida 2023?

Kolla vår recension för 50 Plus Match! Hur många poäng fick dejtingsajt och vad vi tycker om 50 Plus Match efter test!

50 Plus Match - omslagsfoto

Dejting kan vara utmanande vid vilken ålder som helst, men särskilt för dem över 50. Med upptagna scheman och år av samlade livserfarenheter kan det vara svårt att träffa nya människor och hitta en lämplig följeslagare. I denna recension tar vi en närmare titt på den totala användarupplevelsen, registreringsprocessen, medlemsstrukturen, profilkvaliteten och framgångsgraden, bland andra viktiga punkter, för att hjälpa dig avgöra om 50 Plus Match är det rätta valet för dig.

BEDÖMNING⭐⭐⭐✰✰
MÅLGRUPP50+
REGISTRERINGGratis
MOBIL APPJa

Övergripande användarupplevelse

Dating webbplatsen är en del av Match Group, precis som Match.com och många andra dejtingsidor. Webbplatsen är enkel att navigera och använda, med ett rent och klassiskt utseende. Sökfilter är användbara och låter användare specificera sina preferenser för matchningar.

Registrering

Registrering på 50 Plus Match är kostnadsfri. Registreringsproceduren är enkel och lämplig för åldern. Grundläggande detaljer som ditt namn, plats och födelsedatum efterfrågas vid registrering på en dejtingsajt. När du har bekräftat din profil behöver du genomföra en personlighetstest.

Målgrupp/medlemsstruktur

50 Plus Match riktar sig till singlar över 50 som söker sällskap eller meningsfulla relationer. Registreringsålderskravet är 40. Trots att de flesta användarna på sajten söker en relation finns det också användare som bara söker vänner. Det enda nackdelen är att varje medlem är från en stor stad. Det finns praktiskt taget inga registrerade användare i små sammanhang. På webbplatsen är könsfördelningen ungefär jämn.

Profilkvalitet

Sajtens profiler är grundliga och instruktiva, vilket ger användarna en tydlig förståelse för de personer de pratar med. Profilernas äkthet säkerställs genom verifieringsprocedurer som mänsklig moderation och e-postverifiering.

Kvalitet på matchningar

Matchningarna på 50 Plus Match är i allmänhet relevanta för dina preferenser och intressen. Sajten använder en algoritm för att föreslå matchningar baserat på din profilinformation och sökcriteria. Personlighetstesten som jag nämnde tidigare är också mycket användbar och hjälper dig att hitta en bättre match för dig! Det finns inte många falska eller inaktiva profiler på sajten eftersom det finns strikta åtgärder på plats för att förhindra detta.

Succesrate

Sidan är designad för att bringa samman människor som söker långsiktiga engagemang, och detta reflekteras i den höga succesraten. Många medlemmar söker också vänskap, så det här är en bra sätt att träffa nya människor med liknande intressen!

Kontakt på 50PlusMatch

Användare kan kommunicera med varandra genom sidans meddelandesystem. Icke-betalande medlemmar kan ha begränsningar på antalet meddelanden de kan skicka och ta emot.

Funktioner

50 Plus Match erbjuder flera unika funktioner för att hjälpa användare att hitta rätt match, inklusive den ovan nämnda ”isbrytaren” och möjligheten att skicka virtuella gåvor. En annan bra speciell funktion är Kompatibilitet. När du besöker profilen för din potentiella match får du se hur de gör med rasionalitet, emotionellitet, tradition och innovation, för att nämna några. Eftersom du söker någon för lång sikt är det ganska insiktsfullt att veta din kompatibilitet på ett djupare plan.

Betalmedlemskap

Ett betalmedlemskap finns tillgängligt och erbjuder ytterligare fördelar, såsom möjligheten att se vem som har sett din profil och obegränsad messaging. Priset är högre relativt till andra dejtingsajter för 50+.

VaraktighetTotaltPris/mån
1 månad375 kr375 kr
3 månader295 kr885 kr
6 månader225 kr1350 kr

Mobilapp

En dejtingapp finns tillgänglig för Android- och iOS-smartphones. Som många andra dejtingappar är samma situation för 50 Plus Match. Bra design och lättanvändbarhet. Betyg på App Store – 2.8. På Google Play har mobilappen ingen betyg.

Kundservice

Kundtjänstteamet på 50PlusMatch är tillgängligt och hjälpsamt. De finns tillgängliga för att hjälpa till med eventuella frågor eller oro du kan ha om sajten.

Sammanfattning

50 Plus Match är på min lista för dating 50+ eftersom det inte finns många dejtingsajter för den äldre befolkningen. Litet antal medlemmar från Sverige och högre pris för betalmedlemskap är orsaker till att 50 Plus Match fick denna betyg. Ändå är min förslag att testa och se om det kommer fungera för dig! Om du inte vill testa och vill ha andra bättre förslag, kolla in min lista med de bästa dejtingsajterna för personer efter 50!