Kolla vår recension för 50 Plus Match! Hur många poäng fick dejtingsajt och vad vi tycker om 50 Plus Match efter test!

50 Plus Match

50 Plus Match är en fantastisk dejtingsajt för personer över 50 år. Exakt är lägsta ålder för registrering på denna webbplats 40 år. I Sverige är denna dejtingsajt väldigt populär och äldre tycker verkligen om det. Om du vill hitta nya vänner eller vill starta ett förhållande och hitta din själsfrände är du på rätt plats. Ännu bättre är förhållandet mellan manliga och kvinnliga 50 Plus Match användare nästan helt uppdelade i hälften. Detta ger båda könen lika chans att inleda en konversation, till skillnad från andra platser där kvinnor i grunden svärms av män.

Bra ställe för första dejten!

Handla om 50 Plus Match

Låt oss prata om registrering, funktionalitet och funktioner på dejtingsida. Och naturligtvis om design. Design och funktionalitet är enkel, lätt att navigera och fokus på denna webbplats handlar om din personlighet. Ser är inte allt. Och den här dejtingsidan är för äldre människor så allt måste vara enkelt. Registrering är gratis. I början måste du fylla personlighetstest. Detta hjälper en algoritm för dejtingsajt för att hitta din perfekta matchning. Huvudsidan är endast avsedd för dina matcher. Dejtingsajt har inte många funktioner. Bara grundläggande som åldrar, etnicitet, religion, dryckesvanor, osv.

Kompatibilitet – Specialfunktioner

När du besöker profilen för din potentiella matchning, du får se hur det går med rationalitet, känslomässighet, tradition och innovation bara för att nämna några. Eftersom du letar efter någon på lång sikt, att veta din kompatibilitet på en djupare basis är ganska insiktsfull.

om du behöver hjälp om ditt liv, besök andlig bloggare.

Premium medlemskap

Liksom på andra dejtingsajter har 50 Plus Match en gratis och betald version. Med ett gratis medlemskap kan du skicka meddelanden till andra användare men inte för att läsa det mottagna meddelandet. När du öppnar din inkorg, du hittar en suddig förhandsvisning av det övergripande meddelandet med en inbjudan att prenumerera på premium. Om du vill prata med andra användare måste du betala. Premium medlemskap är inte dyrt.

Sammanfattning

Jag lade till 50 Plus Match med en anledning på min lista över topp 5 dejtingsajter på Google i Sverige. Och gav 5 stjärnor! Enkel navigering, fokus på personlighet och kompatibilitet är bra. Äldre människor utan teknisk kunskap kommer lätt att använda den här dejtingsidan och verkligen njuta av den. Och det sista, den här dejtingsidan är inte billig men inte dyr. Perfekt pris!

BedömningMålgruppRegistreringMobil App
⭐⭐⭐⭐⭐50+GratisJa

Om du vill gå tillbaka till huvudsidan, klicka här.